FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Romariooo
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Romariooo » 08 okt 2009, 02:11

Raul_64 je napisao/la:Izvinjavam se u ime Realovaca :mrgreen: mada ja ništa nisam rekao al eto...naravno da je velikan...naravno da če završiti na prva 3 mjesta na kraju godine...i da če biti nezgodan protivnik bilo kome u LP..bilo je bolje al i gore...pogledaj te Milan prije tri godine su osvojili LP a gdje su sad...i opet če doči bolja vremena bar mi(realovci) to znamo...mada nije neka opasna kriza..klub je stabilan klub je organizovan sa glavom i repom..u ekipi postoje super kvalitetni igrači..i siguran sam kad mašinerija krene da če Bayern do kraja jesnejg dijela biti na -3,4...
a na kraju?
a LP... nemoj sa Realom prije finala tako ti Allaha :mrgreen:
Vidi ti Realovaca i Bayernovaca alaj ga razradjuju, oni bi u finale heh. To vam lici na onu: "Kad mačke nema, miševi kolo vode".

Prosle godine, ako ste zaboravili, jednima smo dali sest komada, a drugima 4, i to za poluvrijeme. Ove godine i jednima i drugima nista bolje ne ide nego prosle, a nama isto tako nista losije. Ali eto sta vam fali da sanjate malo finale i trofeje, a u medjuvremenu se natezite sa Koelnom, Mainzom itd, odnosno Seviljom, Bilbaom itd.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2009, 12:05

@Romario: A sto ti na svakoj temi provociras, odnosno opisujes igru Barce. Kako ja znam za to postoji tema Barce i pisi na njoj. I jos nesto, ako ovo nastavis ne gine ti banana. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 okt 2009, 23:07

Dobro izvini, u pravu ste vi, finale Lige prvaka ce igrati Bayern i Real. Bajern ce na tom putu izbaciti Liverpool, Barcelonu (i to sa pet komada) i Inter, dok ce Real izbaciti Juventusa, Arsenala i Chelsea. Finale ce biti spektakularno, susret dva najbolja tima koja su ikada igrala nogomet.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 08 okt 2009, 23:12

Romariooo je napisao/la:Dobro izvini, u pravu ste vi, finale Lige prvaka ce igrati Bayern i Real. Bajern ce na tom putu izbaciti Liverpool, Barcelonu (i to sa pet komada) i Inter, dok ce Real izbaciti Juventusa, Arsenala i Chelsea. Finale ce biti spektakularno, susret dva najbolja tima koja su ikada igrala nogomet.
pa kako si skonto
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2009, 23:13

Romariooo je napisao/la:Dobro izvini, u pravu ste vi, finale Lige prvaka ce igrati Bayern i Real. Bajern ce na tom putu izbaciti Liverpool, Barcelonu (i to sa pet komada) i Inter, dok ce Real izbaciti Juventusa, Arsenala i Chelsea. Finale ce biti spektakularno, susret dva najbolja tima koja su ikada igrala nogomet.
Ne reče ti u kojoj će fazi takmičenja Chelsea ispasti? Opet polufinale?? Igramo li prvu na strani? :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2009, 23:15

Sto se tice finala ja sam se samo zezao sa momkom, iako ne bih imao nista protiv tog scenaria. :mrgreen: :mrgreen: Ja sam te citirao samo zbog hvalisanja Barce na drugim temama, sto naravno nikome ne ide u prilog. Heh, a ovakve utakmice se sigurno nece desiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 okt 2009, 00:34

Ma i ja se zezam, a i ne hvalim nista posebno Barcelonu, samo govorim cinjenicno stanje. Sve sto sam napisao imalo je veze s temama, a zezanje navijaca drugih klubova je sastavni dio fudbala, vidjeces ako Barca izgubi sad od Valencije npr. kako ce svi nas podhebavati, ali nema tu ljutnje, sve je to dio igre
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 okt 2009, 00:40

Malo šale nije na odmet. Fino je da se ovako zezamo i lafo vrijeđamo, a ustvari je to zezancija.

Bolje je ovako nego da svaki dan neko fasuje bananu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2009, 12:23

Marcos je napisao/la:Iako nerado priznajem, u stvari jedva mogu i povjerovati u ovo sto cu reci ali "radujem se povratku Van Bommela" :?
Ovo dovoljno govori o mom kritickom stavu prema svim igracima, nemojte se iznenaditi ako u nedjelju se pozalim i pozelim da nam vrate i Tonija :(
Sto se tice Bommela, bolji je od krave (Ottla vec sam rekao da ga od sad tako zovem), a po meni nije bolji od Tyme, covjek se jos uvijek adaptira na novu sredinu. A sto se tice Tonia, zali se i Hitzfeld, koji je preporucio Gaalu da ga vrati. Ja sam isto za, jer Toni se apsolutno uklapa u formaciju sa jednim spic igracem.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 09 okt 2009, 12:29

omerbavarac je napisao/la:
Marcos je napisao/la:Iako nerado priznajem, u stvari jedva mogu i povjerovati u ovo sto cu reci ali "radujem se povratku Van Bommela" :?
Ovo dovoljno govori o mom kritickom stavu prema svim igracima, nemojte se iznenaditi ako u nedjelju se pozalim i pozelim da nam vrate i Tonija :(
Sto se tice Bommela, bolji je od krave (Ottla vec sam rekao da ga od sad tako zovem), a po meni nije bolji od Tyme, covjek se jos uvijek adaptira na novu sredinu. A sto se tice Tonia, zali se i Hitzfeld, koji je preporucio Gaalu da ga vrati. Ja sam isto za, jer Toni se apsolutno uklapa u formaciju sa jednim spic igracem.

ja bajern mrzim, ali mislim da bi oni ako se stakleni, inace meni najbolji fudbaler svijeta, prestane ozlijeđivati i riberi vrati u formu, u formaciji 4-3-3 koji bi predvodili riberi lijevo roben desno i toni u napadu mogli glat do polufinala lige prvaka te njemacke lige ali ono bas glat.
U ime Gospodara...

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 09 okt 2009, 14:14

LeBronJamesKing je napisao/la:

ja bajern mrzim, ali mislim da bi oni ako se stakleni, inace meni najbolji fudbaler svijeta, prestane ozlijeđivati i riberi vrati u formu, u formaciji 4-3-3 koji bi predvodili riberi lijevo roben desno i toni u napadu mogli glat do polufinala lige prvaka te njemacke lige ali ono bas glat.
mogo bi patriota pokusat i tu postavku,no nenadajte se on ima svoje "posebne zamisli"da ih tako nazovem... :D
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 okt 2009, 14:39

Koji smo ono na tabeli :roll:

Slab trener i to je to. Nema izgovora ovome, zafrkao je Barcu , sada nas.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2009, 17:22

Bayernov trener Louis van Gaal mogao bi napokon ukazati povjerenje svom, na kraj klupe gurnutom, talijanskom napadaču Luci Toniju...

Bavarska momčad u 9. kolu gostuje Eintrachtu iz Frankfurta a Talijan koji je ove sezone igrao i za drugu Bayernovu momčad u trećoj njemačkoj ligi, napokon se čini dovoljno spremnim za prvoligaške napore, po Van Gaalovom sudu.

- Posljednjih dana radim s njime i mislim da je spreman za povratak u kadar - veli nizozemski strateg, koji je u četvrtak u AmsterdamAreni pred 300-tinjak okupljenih predstavio svoju knjigu naziva “Biografija i vizija”.

- Pisao sam o svim fazama svojega života. Ne o istini, već o mojoj istini. Oni koji ju pročitaju mnogo će naučiti - kazao je na Van Gaal.

Ocigledno da lagano popusta. :mrgreen: :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 okt 2009, 17:26

taj timo je najvece razocarenje
yebte, dobar je to igrac al se izgubi negdje :x a bas sam mislio kako ce biti vrhunsko pojacanje
sto se tice adaptacije to kod mene ne pije vodu jer su robbena poslali iz aviona direktno na teren pa tip zabi dva gola
e, toni je drga prica
dobar je, sto jes, jes, samo sto posle godine nije bilo igraca koji ce mu dati dobru loptu
bilo je i propustenih prilika a ja to tumacim ovako
deset neuspjesnih pasova i lik se pomiri da ce i jedanesti biti los, kad ono polu-sansa
naravno da ce promasit :D
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 okt 2009, 17:32

moram se korigovati vezano za timoscuka i reci kako je gomez najveci promasaj
joj, za 30 odnosno 35 miliona mogli smo dovesti zlatnog beka :evil:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2009, 17:39

secer je napisao/la:moram se korigovati vezano za timoscuka i reci kako je gomez najveci promasaj
joj, za 30 odnosno 35 miliona mogli smo dovesti zlatnog beka :evil:
Sta beka, mogli su dovesti Teveza ili Diega. Place mi se, samo kad se toga sjetim. :cry: :cry:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 okt 2009, 17:50

bek, nama treba bek :D
stace nam diego, miske je bolji ;) cekaj zimu :shock:
vala meni iskapase oci na onog garu iz intera
da uli zna ko sto nezna, dao bi 20-25 plus lusija i dobili bi beka ko avion
e moj omere, da je uprava pametna... haj zamisli ovo :o :shock:
barem oci da parimo :shock:
maicon-demikelis-badst.-lam
roben-------miske-------riberi
muler---------toni----------olic

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 okt 2009, 17:54

doduse za ova dva torpeda, tj. rib i rob-a treba neki spidi gonzalez ala hofov eduardo :)
al et, sjedi i placi nad kilavom upravom :cry: :evil:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 09 okt 2009, 18:07

secer je napisao/la:bek, nama treba bek :D
stace nam diego, miske je bolji ;) cekaj zimu :shock:
vala meni iskapase oci na onog garu iz intera
da uli zna ko sto nezna, dao bi 20-25 plus lusija i dobili bi beka ko avion
e moj omere, da je uprava pametna... haj zamisli ovo :o :shock:
barem oci da parimo :shock:
maicon-demikelis-badst.-lam
roben-------miske-------riberi
muler---------toni----------olic

jarane moj ne igraju robben i riberi ni u snu toliko defanzivno da bi ih stavio na te pozicije na koje jesi. kada bi bajern igrao 4-3-3 roben i riberi bi bili odmah iza tonija a i hoce, ja imam rodjaka koji navija za bajern i rekao sam mu kada bi van gal skupio hrabrosti i postavio ro-toni-ri napada da bi svakom mogli dati 3 gola, pa zamsili da ro prolazi s desne strane suta lijevom ili ubacuje toniju isto tako ri sa slijeve strane a suta desnom nogom ili ponovo ubacuje za tonija pa bolan toni pi ponovi onu sezonu iz fiorentine sa 30+ golova sigurno.
U ime Gospodara...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 okt 2009, 18:16

ne zaboravi da je taj toni zabio 39 golova u 46 utakmica ;) kada su po lijevoj strani igrali lam i riberi.
vjerujem da bi odlicno igrali onako kako sam postavio 8-) riberi se vec dokazao a, istina, roben bi mogao malo isturenije a da se u tim doda svajni.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.