RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AMADUDI
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AMADUDI » 22 sep 2012, 19:42

Skaut1 je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Ovo je naša realnost. Kako dobijaju neke druge utakmice nemam pojma, ali ovo i Kup neki dan su pravo ogledalo našeg prvog tima. I ovaj gol što su dali je nezainteresovanost igrača GOŠKa da igraju istim tempom do kraja.
Još naši mazlumi počeli udarati, klati što je još jedan pokazatelj da su očajna ekipa. Znači nijedan igrač ne vrijedi pišljive marke. Lani smo prodali utakmicu, da bi nas ovi isprašili danas. To znači da su pare dobili i fino podijelili, ništa više. Ova Uprava treba da leti, pa i Nikšić. Bolje da nije uzimao klub nego ovako da nonšalantno postavlja uslove, drži nesposobne i pokvarene ljude u klubu. Hvala mu na svemu, ali briši. Nemoj nam više prosipati priče ljubav ovo, ono kad nisi u stanju izdvojiti jedan dan da dovedeš jednu normalnu garnituru ljudi u klub.

Dušmani su se oduvijek naslađivali našim padovima, tako da me to i ne tangira nešto previše. Džaba im sve kvazititule, namještene pobjede i takve stvari kada smo mi najveća sportska institucija u BiH od samog osnivanja.
Kod vas uvijek fobije o nekoj prodaji, pa zar vam nije jasno da je GOSK dobio obje utakmice i lani i sad na terenu u sto su se svi gledatelji mogli uvjeriti.
Trenutacno smo bolja momcad htjeli vi to priznati ili ne. Povrh svega mi smo GOSK Gabela osnovani 1919. godine sa malo vise povijesti od Veleza 1922.

hahahaha,vidi ovoga,haj kralju prosetaj malo sa svojom "povijesti"pobijedili ste i ok je,idi svirajte kroz gabelu

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 sep 2012, 19:43

Kad vi budete imali 2 kupa jugoslavije i kad budete bili vice sampioni bilo cega javite se, dotad PST!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 22 sep 2012, 19:45

Haj lijepo istupi ti s ovog dijela foruma[/quote]

Pokrij se mokrom ponjavom :lol:[/quote]

Zlama bola,prohetaj idi svrsaji na zelju...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2012, 19:53

Smiješno i žalosno kad te pobijedi klub koji dolazi iz mjesta/sela gdje 90% ljudi nije ni znalo da se danas igra utakmica.
Ovi Gabeljani neka se ne trude da me opovrgnu jer poznajem Gabelu,što poslovno,što prijateljski,poznajem je u dušu.
I iskren da budem,drago mi je bilo kada sam vidio da ima par momaka tu na forumu koji prate GOŠK-a,Skaut i ovaj sa ljljančekima.
Drago mi je bilo jer je to podneblje...Gabela,Višići,Struge,Čeljevo...tu ljudi nisu baš sportski nastrojeni.
Tu je glavna preokupacija kako promijeniti najlon na plasteniku i kako plasirati proizvod dalje...kakav nogomet,kakvi bakrači.
I zbog toga mi je baš bilo drago kad sam tu na forumu vidio da ima ljudi koji prate sport.
Sve do danas...kad počeše o nekim navijačima,o nekoj povijesti.
Eeeej momci ;)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 22 sep 2012, 19:59

ne zainteresovani igraci ,odbrana veliki -,mali mahe po meni ove 2 zadnje utakmice je odigro ravno 0,ima jos tu pojedinaca kao i golman retardos,onda onaj šaban iz travnika pa trcat covjek nezna,sigurno mu stari drzi travnicki sir,cim su ga vamo gurnuli nebili otiso negdje al mu nije gr0va za fudbala!!!!!

Đafa vazda nesto experimentise nezna ni on sta radi...

Sve pohvale Gošk-u (u sta su se i uvjerili na stadionu dobili su aplauz)

Sa ovakvim timom nam treba jedno 5 godina da doguramo do 3 pozicije !

Tana out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 sep 2012, 20:04

jusuf nam se sad smije u facu pa vi pricajte. Jbg katastrofa smo stvarno.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 22 sep 2012, 20:07

" onclick="window.open(this.href);return false;

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2012, 20:18

remistarmo je napisao/la:
Sasvim normalna reakcija.
Treba još jače i još žešće.

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 20:20

Zao mi je pravo sto vam se ovo desi, jbg valjda ce to ovo prevazici puno srece u nastavku jbg ovo govorim jer ste mi dragi. :(
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 22 sep 2012, 22:01

tepsija je napisao/la:

[youtube][/youtube]
kako je bilo poslije utakmice?jesu li opet otisli tamo?bravo za ovu reakciju.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 sep 2012, 22:19

Znam da imamo veoma mladu i neiskusnu ekipu, ali mora se razgraniciti kada je nesto do igraca, a kada do trenera. Po meni, ovo eksperimentisanje koje izvodi Dzafic je potpuno nepromisljeno i ima kontraefekat na ekipu. Na terenu izgledaju potpuno izgubljeno i djeluje kao da nikada zajedno nisu igrali. Sa jedne strane sam za to da se da otkaz Dzaficu, ali sa druge strane opet nesto mi govori da imamo neiskusnu i mladu ekipu, te da je to razlog ovih rezultata. Mislim da ce Dzaficu sljedeca tekma biti presudna. Ako tu izgubimo ili odigramo nerijeseno, ne ginu mu otkaz. Jednostavno ne mogu da shvatim da tolike godine imamo taj neprejebivi problem da krenemo u sezonu koliko-toliko dobro i onda sve useremo. Nije problem igra u gostima, tu ako se sta uzme, uzelo se, ali kod kuce. Tu moramo dobiti jednostavno svaku ekipu. Recimo uz 10 pobjeda na domacem terenu, 3 remija i 2 poraza + neki bod sa strane i imamo lijepu poziciju na tabeli. Ne moze me niko uvjeriti da Velez to nije sposoban uraditi. Ako ne mozemo pobijediti GOSK i slicne (cast svakome) onda **** to.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 sep 2012, 22:30

Džafić je pokazao da ne zna da vodi ovu ekipu, ne postavlja momke na njihove odgovarajuće pozicije, nego uvijek eksperimentiše, to se pokazalo kao loše i negativno se odrazilo na ekipu, to naravno ne treba niti spominjati.
Ja ovdje jedino riješenje vidim u uručenju otkaza Džafiću koji se ponio blago rečeno kao trener amater.
Momcima treba dati podršku, idemo dalje.
slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 sep 2012, 23:20

Mustafa Kodro od sljedece sezone novi golman Veleža

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 22 sep 2012, 23:25

vm22 je napisao/la:Mustafa Kodro od sljedece sezone novi golman Veleža
Da ti pravo kazem , ne bi me to zacudilo . Kakav smo klub postali :oops: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 sep 2012, 23:30

Maestro^^ je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Mustafa Kodro od sljedece sezone novi golman Veleža
Da ti pravo kazem , ne bi me to zacudilo . Kakav smo klub postali :oops: .
Sta ces brate, uvijek ce biti 100 hajvana kao sto smo mi da odu gledat ono njesra. Eto na sta smo spali Gosk nas puni na nasem stadionu. A Kodro samo jos golman nije bio, Zvonic je isto prosao od stopera, do centralnog veznog pa i napadaca, Mehremic je malo lijevi bek a malo desno krilo, Merzic je malo bek, malo stoper, malo zadnji vezni...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 sep 2012, 00:53

Crvenarmija je napisao/la:
tepsija je napisao/la:

[youtube][/youtube]
kako je bilo poslije utakmice?jesu li opet otisli tamo?bravo za ovu reakciju.
Do ovoga nije bilo 10 policajaca na stadionu, nakon ovoga došlo je bar koliko sam ja vidio još 40-ak specijalaca.

Ugl. raja skontala da ne treba u okršaj s policijom dolaziti zbog ovih alkoholičara koji su igrali danas.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 sep 2012, 01:26

Nakon sto su nas igraci ponizili danas portiv nekog GOSKA iz galebe,u ime navijaca veleza pozivam sve da se ukljuce u smjenu ove smjesne upave.
Jedina osoba koja moze u ovo trenutku napravoti jedan iskorak u VELEZU je SALEM HALIHODZIC
covjek se nalazi u Mostaru i spreman je preuzeti VELEZ,ali uprava na celu sa LOPOVOM SENIDOM TANOVICEM ne dozvoljava ovo.....
vrijeme je da se probudimo i ne dozvolimo da ovaj kamatar izbaci velez iz lige.....
velez nije TANOVIC velez je RED ARMY I MOSTAR

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 sep 2012, 01:39

19RA81 je napisao/la:Eo' ga jos jedan video : " onclick="window.open(this.href);return false;

UPRAVA NAPOLJE !
bravo raja,ovo je najmanje sto im se moze prirediti,ne samo igracima vec svima ko je trenutno u Velezu.Dno dna,ovakvo blacenje renomirani klub nije nicim zasluzio kao ni njegovi vijerni navijaci,smucilo mi se od svega :evil: .

VFC RELIGION
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 23 sep 2012, 09:35

Elegant je napisao/la:Sto se Zenicani raduju tuđoj nesreci i opet se proziva Velez i Zeljo za neuspjeh Slobode koja na svome terenu izgubi 16. bodova, u zadnjem kolu gdje im nerjesen rezultat odogovara ne mogu centra proci nego cekaju da drugi igraju za njih. Tako da svaka prica o krivici Zelje i Veleza pada u vodu.

Na kraju krajeva Velez ce opet ostati u PL, Celik nece nista napraviti kao ni predhodnih godina - sredina tabele, Sloboda pada jos nize i dokazuje da su sami sebi krivi. Dok ce Zeljo nastaviti da nabija komplekse sto u ligi tako i u Kup-u, a onda ide star prica o komitetu i namjestanju.

Moze te komotno poceti kao pitari "mi smo najjaci tim u drzavi, mi smo giganti ali svi su protiv nas ".
Prijavljujem ovaj izrazito sovinisticki post postovanoj administraciji. Ako ste mene kaznili vise puta zbog slicnih izjava,nadam se da cete ovog bar opomenuti. Cuj Zenicani se raduju tudjoj nesreci. Pa ko je vise puta Velezu pomagao u nesreci. Da niste mozda vi Sarajlije :?:

Sto se tice Slobode, ona je sama sebi najvise kriva tacno, to evo i sada ona potvrdjuje u 1.federalnoj ligi, ali ja se nadam da ce se ona izvuci. Za dobrobit bh fudbala/nogometa u cjelini. Ili mozda vi Sarajlije zelite da se bh fudbal igra samo od Marin Dvora do Bas Carsije ili od Alipasinog Polja do Vogosce. Bas kao sto je u Srbiji umro nekada veliki Radnicki iz Nisa, iz kojeg je potekao jedan od najboljih fudbalera sa ovih prostora Dragan Stojkovic Piksi i koji je dva puta igrao polufinale KUP UEFA bas kao i Zeljo, a danas ga nema nigdje.

Korisnik Bros meni se cini je ispricao mogucu verziju dogadjaja iz zadnjeg kola sezone 2011/2012, to je moguce da se desilo, ako se to desilo, Velez je oslobodjen svake krivice da je on Slobodu gurnuo u provaliju.
S druge strane Zeljo je odigrao kriminalno u Trebinju, smijesno je kako je Zeljo primao golove u Trebinju i kakve je sanse fulao, posebno Adilovic. No nebitno, Sloboda je sama sebi najveci krivac, tj. mafija u klubu i oko kluba. Ponavljam nadam se da ce Sloboda isplivati, jer je to klub iz velikog grada u B i H i klub koji je dao veliki broj kvalitetnih igraca.

Ili cemo kao u Srbiji u prvoj ligi imati Vrbanjusu, Vratnika, Hrida.... umjesto Slobode, Veleza, Celika...... Kao sto u Srbiji igraju Bezanija, Cukaricki i druge krine od klubova. Ali ko zna nekom je to mozda dugorocni cilj.

Eto sam malo izvan teme, ali ovaj me je razljutio pa sam reagovao kako sam reagovao.

Rodjeni, glavu gore. Recu vam nesto. Gledao sam Veleza u Zenici, jako dobra ekipa, dolazio sam ovdje na vas forum , citam kako neki vasi pisu da treba neke vase mladje gurnuti u vatru , a starije na klupu. Ma ljudi nije to rijesenje, mora biti iskusnih igraca u klubu. Zbog toga je Sloboda pala, mladi su izgorili(iako je tim sacinjavalo 90 % igraca koji su u juniorskoj konkureniciji protutnjali bh ligom za juniore). Znam da vas boli poraz od nekog Goska, eto ja pisem kad se kladim Gabela kod Capljine, jer to je jedno mjestasce obicno, ali eto za vasu utjehu i Sarajevo je bilo napunjeno na Kosevu od tog istog Goska. Jedan poraz ne cini tragediju, kao sto ni jedna lasta ne cini proljece. Mnogo srece u nastavku i sportski pozdrav iz Zenice. ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 sep 2012, 10:22

Za ove mladje da im opisem kako je to bilo davno.Dolazi Velez na Grbavicu,stadion prepun,nije bilo tada sjeverne tribine,u Velezu tada Baka bio najbolji,mi pocnemo pjesmu o njegovoj zeni on nama go zavali mi opet on jos jedan dok nije neko reko mojne vise 5 ce nam samo on uvalit ako nastavimo sa ovim pjevanjem.Raja je tad vjerujte na autobus se popela pored stadiona na zgrade drvece jer nije moglo stat.To je bio Velez kojeg se ja sjecam a sad gdje su ti idoli Veleza Baka,Vaha,Maric,Tuce,Bajevic i ostale legende,pa nemoze mahala vodit klub .Pozdrav od Manijaka koji zna za bolja vremena.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.