Vidal je napisao/la:Zašto si tako siguran da bi Roma dobila Cagliaria pred praznim tribinama? Pa Romi su falili Totti, DDR, Osvaldo a Cagliari im baš ne leži.
Cellino jest napravio grešku i po mom mišljenju zbog tog ponašanja bi trebao popušiti kaznu. Jednostavno lik je više isfrustriran medjutim treba se paziti na sigurnost ljudi.
Mislim da je tu upitanju motiv, nekako sam naučio da ovim, da kažem manjim ekipama, pred praznim tribinama oduzimam 20%-30% snage, tako da mislim da bi se mogla izvući pobjeda.
A što se tiče Tottija, DDR-a, i volio vidjeti Romu bez njih jer kad tad će otići i taj Totti pa mora se raja navići, a i pošto Roma sada ima dosta mladih igrača, volio bih vidjeti na terenu ko će se pokazati ko nasljednik njihov, ko ima to "nešta". Radi toga svega mi je žao što se odgodila tekma, jer eto Roma je imama dobr šanse da pobjedi i bez najboljih. Kako god evo @Evil Genius II , kaže da Roma dobija ze zelenim.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava