AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 22 sep 2012, 14:52

Evil Genius II je napisao/la:znaci sutra bi to ovako moglo izgledati:

golman
Piris-Castan-Burdisso-Balzaretti
Pjanic-Tachtsidis-Florenzi
Lopez-Destro-Lamela

vs

daniele conti

il' cemo ih rasut' il' ce nas rasut' :mrgreen:
Kako u zadnje vrijeme igramo s njima bit ce ovo drugo,sutra prijenos na areni sport 1 nju valjda svi imate

http://www.tvarenasport.com/vesti/11974 ... liari-roma" onclick="window.open(this.href);return false;
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 sep 2012, 15:04

Jel istina da će Pjanić sutra nositi kapitensku traku protiv Cagliaria ?
@Vidal objavio na njegovom topicu, a nije naveo izvor
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 sep 2012, 09:49

iskren da budem nigdje to nisam procitao ali jutros kad sam usao na romanews skoro sve vijesti sa najavom utakmice su imale miretovu sliku. doduse, sve su novajlije u ekipi osim njega, burdissa i steka (ako bude branio) tako da je sasvim logicno da neko od njih bude kapiten mada cisto sumnjam u to s obzirom da je tekma zvanicno otkazana a totti ce se vjerovatno oporaviti do iduceg termina.

ukratko:
prema talijanskom savezu, iz sigurnosih razloga utakmica se trebala odigrati pred praznim tribinama, medjutim, cellino (predsjednik cagliarija) je mislio drugacije, pozvao je navijace, prodao karte i napravio picvajz :mrgreen:

seria a
slika

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 23 sep 2012, 10:15

Kino ba :roll:

Bilo je po talijanskih štampi to za Mireta. ;)

Šteta. Kontao sam da će to glat proći 4+ :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 23 sep 2012, 10:35

Kako u zadnje vrijeme igramo s njima bit ce ovo drugo,sutra prijenos na areni sport 1 nju valjda svi imate

http://www.tvarenasport.com/vesti/11974 ... liari-roma" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

Nemamo mi sto smo na Telemachu. :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 sep 2012, 11:07

Vidal je napisao/la:Kino ba :roll:

Bilo je po talijanskih štampi to za Mireta. ;)

Šteta. Kontao sam da će to glat proći 4+ :mrgreen:
http://www.football-italia.net/25312/ze ... mated-roma" onclick="window.open(this.href);return false;
evo fakat tek sad procitah u ovoj zemanovoj izjavi da je mire trebao biti kapiten. steta, ne dade mu se.

a to za 4+ moze cekati do iduceg kola. i bog i narod zna da ces 'ubost' :D

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 23 sep 2012, 12:02

Jedina logična odluka je 0:3 za Romu! Odgađanje utakmice, iako nam i to dobro dođe, je smijurija. Predsjednik Cagliaria je svjesno prekršio odluku saveza i zbog toga bi on i njegov klub trebali biti kažnjeni čak i oduzetim bodovima.
NAPRIJED NARODE!

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 23 sep 2012, 12:06

Ma nije to kao kod nas da daju tek tako bodove za "zelenim", samo će je prebaciti za novi termin. Ovaj njihov predsjednik je bio svjestan da će izgubiti pred praznim , ako odgode tekmi i nađu novi termin biće ok samo ako se i ta bude igrala pred praznim tribinama.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 sep 2012, 12:06

drughi je napisao/la:Kako u zadnje vrijeme igramo s njima bit ce ovo drugo,sutra prijenos na areni sport 1 nju valjda svi imate

http://www.tvarenasport.com/vesti/11974 ... liari-roma" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemamo mi sto smo na Telemachu. :mrgreen:[/quote]

E nista onda hehehehe :D :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 sep 2012, 12:09

teodolit je napisao/la:Ma nije to kao kod nas da daju tek tako bodove za "zelenim", samo će je prebaciti za novi termin. Ovaj njihov predsjednik je bio svjestan da će izgubiti pred praznim , ako odgode tekmi i nađu novi termin biće ok samo ako se i ta bude igrala pred praznim tribinama.
Sta se sve nece desiti u ovoj Italiji ccccccc,pa po pravilu trebala bi se registrovati tekma 3:0 u korist Rome,al ne ,ce odgoditi tekmu i onda ce dopustiti da toj tekmi prisustvuju navijaci,nije ni lud ovaj predsjednik Kaljarija

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 23 sep 2012, 12:14

Zašto si tako siguran da bi Roma dobila Cagliaria pred praznim tribinama? Pa Romi su falili Totti, DDR, Osvaldo a Cagliari im baš ne leži.

Cellino jest napravio grešku i po mom mišljenju zbog tog ponašanja bi trebao popušiti kaznu. Jednostavno lik je više isfrustriran medjutim treba se paziti na sigurnost ljudi.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 sep 2012, 12:21

Vidal je napisao/la:Zašto si tako siguran da bi Roma dobila Cagliaria pred praznim tribinama? Pa Romi su falili Totti, DDR, Osvaldo a Cagliari im baš ne leži.

Cellino jest napravio grešku i po mom mišljenju zbog tog ponašanja bi trebao popušiti kaznu. Jednostavno lik je više isfrustriran medjutim treba se paziti na sigurnost ljudi.
Ja nisam nigdje napisao da cemo mi dobiti Kaljarija nego da bi se trebala tekma registrovati u nasu korist 3:0 to sam rekao,a da se danas igra tekma realno ne bi se nadao pobjedi jer znam kako smo prolazili sa njima u zadnje vrijeme

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 23 sep 2012, 12:23

Manuel je napisao/la:
Vidal je napisao/la:Zašto si tako siguran da bi Roma dobila Cagliaria pred praznim tribinama? Pa Romi su falili Totti, DDR, Osvaldo a Cagliari im baš ne leži.

Ja nisam nigdje napisao da cemo mi dobiti Kaljarija nego da bi se trebala tekma registrovati u nasu korist 3:0 to sam rekao,a da se danas igra tekma realno ne bi se nadao pobjedi jer znam kako smo prolazili sa njima u zadnje vrijeme
Nisam mislio na tebe. :mrgreen:

Uletio si prije mene sa komentarom. Mislio sam na @teodolita ;)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 sep 2012, 12:25

Aha ok hehehehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zbrka :D :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 sep 2012, 13:00

s obzirom na neozbiljnost i neodgovornost predsjednika cagliarija te na cinjenicu da je ekipa rome vec otputovala na sardiniju, po prvim glasinama vezanim za ovaj incident utakmica ce biti registrovana 3:0 u korist gostiju dok cagliariju prijeti i moguce oduzimanje bodova.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 23 sep 2012, 13:05

Zeman je napisao/la:Jedina logična odluka je 0:3 za Romu! Odgađanje utakmice, iako nam i to dobro dođe, je smijurija. Predsjednik Cagliaria je svjesno prekršio odluku saveza i zbog toga bi on i njegov klub trebali biti kažnjeni čak i oduzetim bodovima.
Evil Genius II je napisao/la:s obzirom na neozbiljnost i neodgovornost predsjednika cagliarija te na cinjenicu da je ekipa rome vec otputovala na sardiniju, po prvim glasinama vezanim za ovaj incident utakmica ce biti registrovana 3:0 u korist gostiju dok cagliariju prijeti i moguce oduzimanje bodova.
Eto, ja sam uradio koliko sam mogao :mrgreen:
[youtube][/youtube]
NAPRIJED NARODE!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 sep 2012, 13:14

zemana za predsjednika :mrgreen:

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 23 sep 2012, 13:27

Mislim da je tu upitanju motiv, nekako sam naučio da ovim, da kažem manjim ekipama, pred praznim tribinama oduzimam 20%-30% snage, tako da mislim da bi se mogla izvući pobjeda.

A što se tiče Tottija, DDR-a, i volio vidjeti Romu bez njih jer kad tad će otići i taj Totti pa mora se raja navići, a i pošto Roma sada ima dosta mladih igrača, volio bih vidjeti na terenu ko će se pokazati ko nasljednik njihov, ko ima to "nešta". Radi toga svega mi je žao što se odgodila tekma, jer eto Roma je imama dobr šanse da pobjedi i bez najboljih. Kako god evo @Evil Genius II , kaže da Roma dobija ze zelenim. :mrgreen:
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 sep 2012, 18:17

ma daleko od toga da su 3 boda sigurna jer seria a je to - logika vec odavno tu vise ne stanuje :D baldini je ulozio zalbu zahtjevajuci 0:3 rezultat, sutra je sjednica na tu temu tako da cemo nekad oko podne dobiti zvanicnu vijest. milanski klubovi su izgubili, napoli kiksao na siciliji, veceras jos kad bi genoa otkinula bod i uz (nadam se) nasih 0:3 vikend bi bio perfektan.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 23 sep 2012, 18:36

Ma mogla bi ih Genoa maznuti večeras:D:D Jah baš u tom slučaju bi bio vikend perfektan.

A ako daju da se tekma ponovi samo u novom terminu vjerovatno da će i ta biti pred praznim tribinama.

M. Selimovic - Tvrdjava

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.