RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

formance
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la formance » 08 okt 2009, 21:33

el-fighter je napisao/la:Danas smo još jednom pokazali da smo prava navijačka grupa.
Naravno,svaka čast!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 okt 2009, 21:51

hvala vam za dolazak u sarajevo, mnogo mi je značilo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 08 okt 2009, 21:58

TaRgEt_ je napisao/la:stvarno bilo je pretuzno a bilo je i predobro i nadam se da nece vise nikad sranja biti osim sa ovim i SB i jaoo kako je bio danas gledati svi dosli i lesinari bili i sve svaka cast ... a pogotovo REd ARmy bilo je pretuzno ali ovakav tuzan dogadjaj nadam se da ce proizvesti neceg dobro .... ma vjerujem da hoceee Pozdrav Red Army i veliki respect

treba ići dalje da neostane na ovome i da nam se ovo više nikada ne desi pozz iz kotor varoša

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 okt 2009, 22:01

hvala za dolazak... i vama a i svima ostalim koji su dosli zahvaljujem se na ovoj temi, da ne pisem na svakoj

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 okt 2009, 22:33

The Game je napisao/la:hvala za dolazak... i vama a i svima ostalim koji su dosli zahvaljujem se na ovoj temi, da ne pisem na svakoj
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 09 okt 2009, 11:30

ajmo momci sutra pobijediti ...biće malo psihološki teško nakon svih ovih nemilih događaja al vjerujem da ćemo uspjeti ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 09 okt 2009, 12:09

maloprije na ss.ba citam ono saopstenje Red Army-a u vezi utakmice sa Sirokim brijegom...pa onom saopstenju ima nekih 10 dana ako ne i vise,a oni tek sad postavljaju vijest :roll:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 okt 2009, 12:12

saopštenja idu onda kad stignu na adresu redakcije.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 09 okt 2009, 12:23

mostar_mo je napisao/la:ajmo momci sutra pobijediti ...biće malo psihološki teško nakon svih ovih nemilih događaja al vjerujem da ćemo uspjeti ..
Kakva je utakmica sutra?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 09 okt 2009, 12:26

r0djeni je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:ajmo momci sutra pobijediti ...biće malo psihološki teško nakon svih ovih nemilih događaja al vjerujem da ćemo uspjeti ..
Kakva je utakmica sutra?

a nikakva , pardon ...ja zablokirao od ovoga svega sto se desavalo zadnjih dana pa na trenutak pomislio da igramo sutra sa Slavijom ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 09 okt 2009, 12:30

mostar_mo je napisao/la:
r0djeni je napisao/la:
Kakva je utakmica sutra?

a nikakva , pardon ...ja zablokirao od ovoga svega sto se desavalo zadnjih dana pa na trenutak pomislio da igramo sutra sa Slavijom ...
Sutra samo BiH :) :D :D :D

I naravno Ukrajina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-)

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 09 okt 2009, 16:56

Nikad više igrališta a nikad manje igrača. Od zapuštenog „Partizanovog“ do novog igrališta na Limanu, u Mahali, na Šehovini (umjetna trava), solidnog Kantarevca i više stadiona u Sjevernom logoru, ova mlađa raja više se ne furaju se na to. „Đuturumi“ iznajmljuju sale i privatna igrališta, jer je danas „cool“ reći : „Imamo termin“ ! Čini se da „lopta“ u Mostaru polako izumire.

Slažem se sa ovom izjavom tužno je proći pokraj praznih igrališta :cry: :cry:
Please

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 09 okt 2009, 21:09

Mali Maestro je napisao/la:Nikad više igrališta a nikad manje igrača. Od zapuštenog „Partizanovog“ do novog igrališta na Limanu, u Mahali, na Šehovini (umjetna trava), solidnog Kantarevca i više stadiona u Sjevernom logoru, ova mlađa raja više se ne furaju se na to. „Đuturumi“ iznajmljuju sale i privatna igrališta, jer je danas „cool“ reći : „Imamo termin“ ! Čini se da „lopta“ u Mostaru polako izumire.

kako ces igrati brate,dodjem pred stadion na sehovini,da otvorim vrata...zakljucano,sta je kako je....dobijes kljuc kad platis 45 KM za 1,5 sat :twisted: ,nemas para,nedas pare,nema igre...to je pravilo,pisu sve ovo a i ne znaju kakva je situacija,nekad navece dodju oni djuturumi da se ispusu malo,a ostali gledaj kako se igra :roll:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 okt 2009, 21:36

A omladinski pogon Veleža katastrofa u svakom pogledu.Em što nemaju uslova nego samo tatini sinovi dobijaju šansu,ostalo može da propadne.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 09 okt 2009, 23:48

Butik "Velež" postavio zastavice

slika

Sinoć su se oko 01.00 sat iza ponoći iznad Veležovog Fun Shopa zavijorile zastave. U toku dana planirano je postavljanje "plazme", gdje će svi fanovi moći vidjeti fotografije sa Veležovih utakmica i moći naručiti iste. Vlada interesovanje i za nogometne lopte sa oznakom Veleža, ali na žalost, samo je jedna u izlogu, pa se nadamo da će nadležni u Veležu za marketing priuštiti i ovaj rekvizit vjernim navijačima.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 09 okt 2009, 23:50

Crveni_1922 je napisao/la:Butik "Velež" postavio zastavice

slika

Sinoć su se oko 01.00 sat iza ponoći iznad Veležovog Fun Shopa zavijorile zastave. U toku dana planirano je postavljanje "plazme", gdje će svi fanovi moći vidjeti fotografije sa Veležovih utakmica i moći naručiti iste. Vlada interesovanje i za nogometne lopte sa oznakom Veleža, ali na žalost, samo je jedna u izlogu, pa se nadamo da će nadležni u Veležu za marketing priuštiti i ovaj rekvizit vjernim navijačima.

hehe,najezi se ovo citajuci,odmah sam pomislio na fan shopove velikih europskih timova grr

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 10 okt 2009, 00:52

http://www.****/vijesti/vij ... #news_view

:lol: :lol: :lol: :lol: Neznam jeste li ovo vidili :lol: :lol: :lol: :lol:
Provokacija nema sta :!: :!:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 okt 2009, 02:35

r0djeni je napisao/la:http://www.****/vijesti/vij ... #news_view

:lol: :lol: :lol: :lol: Neznam jeste li ovo vidili :lol: :lol: :lol: :lol:
Provokacija nema sta :!: :!:
Ti isto malo dijete.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 10 okt 2009, 11:47

ne furaju se RA na buseve i kontejnere pa da pale

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 10 okt 2009, 12:24

Mali Maestro je napisao/la:Nikad više igrališta a nikad manje igrača. Od zapuštenog „Partizanovog“ do novog igrališta na Limanu, u Mahali, na Šehovini (umjetna trava), solidnog Kantarevca i više stadiona u Sjevernom logoru, ova mlađa raja više se ne furaju se na to. „Đuturumi“ iznajmljuju sale i privatna igrališta, jer je danas „cool“ reći : „Imamo termin“ ! Čini se da „lopta“ u Mostaru polako izumire.

Brate,ja mislim da je jedno od rijetkih mjesta gdje se igra skoro svaki dan Sjeverni logor....raja iz Zalika gotovo svaku vece je na igralistu ( i ja sam sa njima :mrgreen: )....bujrum, dodjite nekada da bacimo koju tekmu :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 4 gosta.