RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Stone Island
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la Stone Island » 10 okt 2009, 12:35

ammarc je napisao/la:
Mali Maestro je napisao/la:Nikad više igrališta a nikad manje igrača. Od zapuštenog „Partizanovog“ do novog igrališta na Limanu, u Mahali, na Šehovini (umjetna trava), solidnog Kantarevca i više stadiona u Sjevernom logoru, ova mlađa raja više se ne furaju se na to. „Đuturumi“ iznajmljuju sale i privatna igrališta, jer je danas „cool“ reći : „Imamo termin“ ! Čini se da „lopta“ u Mostaru polako izumire.

Slažem se sa ovom izjavom tužno je proći pokraj praznih igrališta :cry: :cry:
Brate,ja mislim da je jedno od rijetkih mjesta gdje se igra skoro svaki dan Sjeverni logor....raja iz Zalika gotovo svaku vece je na igralistu ( i ja sam sa njima :mrgreen: )....bujrum, dodjite nekada da bacimo koju tekmu :D
Možete vi igrati non-stop ali kad neko nema pojma... :P

spider
Kontakt:

Post Postao/la spider » 10 okt 2009, 14:00

ne pisem cesto na forumu,al bih volio da iznesem jedan prijedlog,pa ako mislite da ima smisla sirite ga.inace sam manijak,na svim sam domacim tekmama od poslije rata i jos na dosta gostovanja,te me je ovo u listici mnogo pogodilo,ne kao bosnjaka ili sarajliju vec kao navijaca.
zato bih predlozio da svi navijaci bojkotuju utakmice sirokog i kuci i u gostima,tako da nase "drage goste" maksimalno ignorsemo i marginalizujemo na jedan gospodski nacin ,a ne da se izjednacavamo sa tim fasistima, nek igraju pred praznim stadionima sirom nase domovine.molim vas za komentare.ja licno na jugu imam neki uticaj i sa nekim drugovima(koji su u vrhu organizacije u tm87) mogu pokrenuti to.

spider
Kontakt:

Post Postao/la spider » 10 okt 2009, 14:06

i jos da dodam da su dobrodosli u sa,pa da sta i zapalimo :D :D tamo ispred tribina kao onda kad su se tek vratili,ako je neko bio skontace,znam da je bio neki bubnjar iz jablanice i neka njegova raja.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 10 okt 2009, 14:13

spider je napisao/la:ne pisem cesto na forumu,al bih volio da iznesem jedan prijedlog,pa ako mislite da ima smisla sirite ga.inace sam manijak,na svim sam domacim tekmama od poslije rata i jos na dosta gostovanja,te me je ovo u listici mnogo pogodilo,ne kao bosnjaka ili sarajliju vec kao navijaca.
zato bih predlozio da svi navijaci bojkotuju utakmice sirokog i kuci i u gostima,tako da nase "drage goste" maksimalno ignorsemo i marginalizujemo na jedan gospodski nacin ,a ne da se izjednacavamo sa tim fasistima, nek igraju pred praznim stadionima sirom nase domovine.molim vas za komentare.ja licno na jugu imam neki uticaj i sa nekim drugovima(koji su u vrhu organizacije u tm87) mogu pokrenuti to.
Oni su navikli da igraju pred praznim tribinama i to im nebi smetalo, naprotiv to bi mi jako odgovaralo...Sta vise oni bi volili da niko ne dolazi u onu selendru!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 10 okt 2009, 15:37

Stone Island je napisao/la:
ammarc je napisao/la:
Mali Maestro je napisao/la:Nikad više igrališta a nikad manje igrača. Od zapuštenog „Partizanovog“ do novog igrališta na Limanu, u Mahali, na Šehovini (umjetna trava), solidnog Kantarevca i više stadiona u Sjevernom logoru, ova mlađa raja više se ne furaju se na to. „Đuturumi“ iznajmljuju sale i privatna igrališta, jer je danas „cool“ reći : „Imamo termin“ ! Čini se da „lopta“ u Mostaru polako izumire.

Slažem se sa ovom izjavom tužno je proći pokraj praznih igrališta :cry: :cry:
Brate,ja mislim da je jedno od rijetkih mjesta gdje se igra skoro svaki dan Sjeverni logor....raja iz Zalika gotovo svaku vece je na igralistu ( i ja sam sa njima :mrgreen: )....bujrum, dodjite nekada da bacimo koju tekmu :D
Možete vi igrati non-stop ali kad neko nema pojma... :P
hahaha....vazno je da se igra,mada ima dosta i onih koju znaju ;)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 12 okt 2009, 00:15

LJudi budite realni Široki je najaci klub u ovoj ligi, pa pogledajte koji sportski kamp imaju na kojem su trenirali igraci Sarajeva dva dana.Vi Velezovci ako niste bili u kampu pitajta svoje pionire i juniore, a da su Širokom takvi fašisti kako vi kazete, što neko nije napao igrace Sarajeva koji su spavali u hotelu u centru, i normalno se šetali po gradu,da im niko nije rijeci rekao.Velez za 100 godina nece doci na nivo Širokog, niti ce ikada biti prvak ove zemlje koju i mi volimo, jer da je nevolimo nebi ni nastupali u ovoj ligi.I još nešto zar ima vece selendre od vašeg stadiona u Vrapcicim, di su uvjeti za igru daleko od normalnih.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 12 okt 2009, 01:39

Kakav god da stadion ima,u kakvoj god da je sada situaciji,a hvala Bogu ide na bolje,Široki mu nemože ni prismrditi.Velež je klub sa historijom,što vi nikad nećete biti,sa navijačima,koje vi nikad nećete imati.To je klub koji ja kao navijač Sarajeva izuzetno cijenim i poštujem,upravo zbog njegove historije i njihovih navijača,a i raje koja navija za taj klub.Od historije se ne živi,to je činjenica,ali historija ima važniju ulogu..Ona oslikava tvoju sadašnjost i sve ono što si napravio.Ona ti je podsjetnik,kada ti loše krene da uvijek ima nade.itd...Pomoću te historije Velež se polahko izvlaći iz krize u kojoj je bio,što mi je izuzetno drago!!A ćime se vi imate ponositi!!Tim što je u vašem selu ubijen momak ni kriv ni dužan??I vi imate nešto reči klubu kakav je VELEŽ! :roll:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 12 okt 2009, 02:04

[quote="capelo111"]I još nešto zar ima vece selendre od vašeg stadiona u Vrapcicim, di su uvjeti za igru daleko od normalnih.[/quote]

to ti bio pa vidio ? :roll:

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 12 okt 2009, 02:11

Čovječe kada se priča o ovim Širokobriježanima rekao bi čovjek da to nisu ljudi...A vidio sam par ljudi iz Širokoga i izgledaju normalni...Imaju usta,nos,uši,ma ukratko sve kao i ostali...

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 13 okt 2009, 13:49

capelo111 je napisao/la:LJudi budite realni Široki je najaci klub u ovoj ligi, pa pogledajte koji sportski kamp imaju na kojem su trenirali igraci Sarajeva dva dana.Vi Velezovci ako niste bili u kampu pitajta svoje pionire i juniore, a da su Širokom takvi fašisti kako vi kazete, što neko nije napao igrace Sarajeva koji su spavali u hotelu u centru, i normalno se šetali po gradu,da im niko nije rijeci rekao.Velez za 100 godina nece doci na nivo Širokog, niti ce ikada biti prvak ove zemlje koju i mi volimo, jer da je nevolimo nebi ni nastupali u ovoj ligi.I još nešto zar ima vece selendre od vašeg stadiona u Vrapcicim, di su uvjeti za igru daleko od normalnih.
Da volite BiH ne bi na proteste izasli sa zastavama Hrvatske i uzvicima ubij baliju nego biste se ponasali koa i osali normalni ljudi i izasli bi sa zastavom Bosne i Hercegovine..........

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 13 okt 2009, 14:06

Jao ovi skripara pa evo da mi nismo bili u toj situaciji nego isto ste i nas sacekali elementima i ciglama nas gadjali pa ste onda pobjegli ko misevi a niko vam nista nije radio plus neda te nam da unesemo nasu zastavu sa petokrakom,pjevate na skupu gazi gazi balije i ostalo toliko o divnim skriparima
Samo jedan klub Velež Mostar

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 14 okt 2009, 09:18

Velež spreman za nastavak prvenstva !

- Potpredsjednik FK Velež, Ćamil Zuhrić, izjavio je za RTM.ba da je Velež u potpunosti spreman za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH i da je pauza u šampionatu iskorištena na najbolji mogući način. „Za nas zapravo pauze nije bilo. Iako je ekipi nedostajao prvi trener Ibraković,zbog obaveza u mladoj reprezentaciji, te najbolji napadač Džafić, ekipa je odlično odradila pripreme za nastavak prvenstva", rekao je Zuhrić.

On je takođe istakao da se teren u Vrapčićima dodatno opravljao, te da je iz tog razloga ekipa trenirala dva puta dnevno na stadionu FK Bjelopoljac.

Inače, nastavak prvenstva zakazan je za subotu. Velež na domaćem terenu dočekuje Slaviju.

slika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 14 okt 2009, 13:34

Crveni_1922 je napisao/la:Velež spreman za nastavak prvenstva !

- Potpredsjednik FK Velež, Ćamil Zuhrić, izjavio je za RTM.ba da je Velež u potpunosti spreman za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH i da je pauza u šampionatu iskorištena na najbolji mogući način. „Za nas zapravo pauze nije bilo. Iako je ekipi nedostajao prvi trener Ibraković,zbog obaveza u mladoj reprezentaciji, te najbolji napadač Džafić, ekipa je odlično odradila pripreme za nastavak prvenstva", rekao je Zuhrić.

On je takođe istakao da se teren u Vrapčićima dodatno opravljao, te da je iz tog razloga ekipa trenirala dva puta dnevno na stadionu FK Bjelopoljac.

Inače, nastavak prvenstva zakazan je za subotu. Velež na domaćem terenu dočekuje Slaviju.

slika
na ogradi se trenira hahaha........najbolji stadion u mostaru:P

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 okt 2009, 19:33

capelo111 je napisao/la:LJudi budite realni Široki je najaci klub u ovoj ligi, pa pogledajte koji sportski kamp imaju na kojem su trenirali igraci Sarajeva dva dana.Vi Velezovci ako niste bili u kampu pitajta svoje pionire i juniore, a da su Širokom takvi fašisti kako vi kazete, što neko nije napao igrace Sarajeva koji su spavali u hotelu u centru, i normalno se šetali po gradu,da im niko nije rijeci rekao.Velez za 100 godina nece doci na nivo Širokog, niti ce ikada biti prvak ove zemlje koju i mi volimo, jer da je nevolimo nebi ni nastupali u ovoj ligi.I još nešto zar ima vece selendre od vašeg stadiona u Vrapcicim, di su uvjeti za igru daleko od normalnih.
1.Velež je klub koji ima svoju historiju i tradiciju
2.Velež ima svoje VJERNE navijace
3.Velez nije klub gradjen po nacionalnoj osnovi i navijaci im nisu NACIONALISTI
4.Velez je imao jedan odlican stadion koji je ilegalno ukraden
5.nemoj vise da pises na ovoj temi bgt
Neka vi imate kampove ko Barca ali VI nikada necete klub biti na nivou Želje, Sarajeva, Veleza i ostalih.. ;)
Ovi klubovi imaju svoje navijace koji vole svoj klub ,a ne navijace koji dodju na tekme da bi provocirali i dr...
Hvala, Prijatno Poooz Rodjenim ;)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 okt 2009, 19:51

nime_tm87 je napisao/la:
1.Velež je klub koji ima svoju historiju i tradiciju
2.Velež ima svoje VJERNE navijace
3.Velez nije klub gradjen po nacionalnoj osnovi i navijaci im nisu NACIONALISTI
4.Velez je imao jedan odlican stadion koji je ilegalno ukraden
5.nemoj vise da pises na ovoj temi bgt
Neka vi imate kampove ko Barca ali VI nikada necete klub biti na nivou Želje, Sarajeva, Veleza i ostalih.. ;)
Ovi klubovi imaju svoje navijace koji vole svoj klub ,a ne navijace koji dodju na tekme da bi provocirali i dr...
Hvala, Prijatno Poooz Rodjenim ;)
Pobogu, gdje ces porediti Velež i Mladost/Široki Brijeg!
Kakav 'kamp' kakvi bakrači...pa pogledaj sastav Širokog - pola Hrvatske i 'nešto' Brazila....
VELEŽ je duže vrijeme u 'krizi' ali samo zahvaljujući politikanstvu i bezobrazluku, u "..cudna jada od Mostara grada..."!
Uostalom, Široki Brijeg je, de facto, PREDGRADJE Mostara, bez uvrede :)
Bice RODJENI opet kao i "Stari" :D
Bosno moja poharana....

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 14 okt 2009, 19:58

Sad će brzo 90.godina postojanja,pa normalno da bude i uspona i padova a i dalje će ih biti naravno.
Nije malo 90 godina !

Nadam se da će Rođeni da me obraduju Rođeni s 3-4 komada u njihovoj mreži.

NAPRIJED ROĐENI,SAMO NAPRIJED !

VFCsTARmO1922
Kontakt:

Post Postao/la VFCsTARmO1922 » 16 okt 2009, 22:20

velez je velez i ko je navijo za njega prije i sad nesto osjeca perma njemu
a siroki tj listica je jedna velika selendra za ans uvijek bio i ostao
zato **** od nas

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 okt 2009, 10:21

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:KO je osnovao velež i kojeg datuma??Nemoj preuzimati titule prijeratnog veleža...
E ovako. pa da zavrsimo sa ovom temom. 1994. godine, vasa tadasnja uprava, je razmatrala da li da preuzme ime Velez ili da vrati HŠK Zrinjski. Odluceno je( a kako bi drukcije odlucila ta "mostarska" uprava, tada satavljena od 90% buducih optuzenika za ratne zlocine ), da nece imati ama bas nista sa F.K.Velez i nicim drugim sto ima veze sa njim. Odmah su zvali ljude iz Veleza da dodju po pehare i trofeje nase prve ljubavi, i bacili ih iz prostorija kluba kao da su smece. Oformili su, ponovo, HSK Zrinjski. I gotova stvar majstore. Navijaj za Zrinjski i postovat cu te. Odredio si da je to pravi klub za tebe, i ja cu te postovati. Ali ti necu dopustiti da vrijedjas ili negiras postojanje Veleza. Velez, istina, nije kao prije. I nece vjerovatno biti jos zadugo. Ali ko je ostao sa njim, ostao je. Najmanji problem majstore je, da stavimo zelenu zastavu sa arapskim slovima na stadion Vrapcice, da dovucemo para od onih koji jedva cekaju nas poziv, da kupimo iducih 18 prvenstava Premier Lige BiH.... Ali taj film neces gledati.
Neke stvari su neprocijenjive....
I zato uzivaj u Zrinjskom, a pusti nas da uzivamo u Velezu....
Pozzz....

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 17 okt 2009, 13:27

Svaka cast Analic :) :) :)

Bit ce tesko danas ali idemo po nova tri boda ;) :arrow:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 17 okt 2009, 13:50

Kakvo je sada stanje u upravi veleza, jel se ista promjenilo odkako su krenuli bolji rezultati, kako stojite sa finansijama... :?:
mB!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.