Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
eh sad si ga payton pretjero protiv vrijedjanja sam al' ti se jedan debilni moronpayton je napisao/la:hz033 je napisao/la:Hajde sad zahebavajte se sami da se mi ne smaramo
ahahahahaha![]()
ahahahahaah
![]()
![]()
zeta je za ove paore BARCA
pa ovaj put nije ništa slagao. bili smo očaj živi i na jedvite jade smo i izjednačili.nanek je napisao/la:Igor papak kaze na kraju i zeljeznicar kad se sve sabere treba i biti zadovoljan sa ovim bodom.
Pozdravim ti uzu i siru porodicu Igore !
Bijeljina, Bijeljina, pitarska mahala!Bijeljinacity je napisao/la:HVALA CARE PUNO ZA PRENOS I POZDRAV IZ BIJELJINE!!!BOD KO BIJELJINA!!!
pjesnik šta ima kod tebe ?DrinaLights je napisao/la:Vidio sam jug bez ljudi
skretničar kako gubi
manijake na stubu srama
i Radnika dok ih kara !
Ma nemoj mi reciamerosm je napisao/la:ZBOGOM TITULA !
Pokusati sada kroz sezonu izboriti Evropu i odbraniti titulu u kupu, i ako ce to sa ovim klocevima biti ne moguca misija. Nadam se da ce im Amar Osim oduzeti narednih 6 plata/placa pa da onda pic.kice shvate neke stvari.
Koga mi nismo u stanju na Grbavici pobjediti, majko draga.
PASA MOJ NEIGRAJU NI NAVIJACI NI UPRAVA-IGRACI IGRAJU I TO ZA PLATU,KOJA ZA NASE USLOVE NIJE MALA I TREBA DA SE STIDE-TKO PITA MENE NA POSLU JELI MOGU ILI NEMOGU ODRADITI STO MI SE DA -PLACEN SI DA RADIS TAKO I ONI PLACENI SU DA IGRAJU-PICKETINEbablaz je napisao/la:Kraj priče je počeo u Trebinju (zadnje kolo prošle sezone). Mi ne možemo pobijediti ekipu kojoj Stanić i Jamak naprave akciju i daju gol. Imamo reprezentativca (Svraka), NAjboljeg strijelca (Adilović) koje ne možemoprodati ni za bilo kakve pare. NAMJERNO SAM POMENUO NJIH DVOJICU. Jad i čemer. Vjerovatno nema ni para(Čim je Žujo digao sidro) ... A i navijači nam valjaše pravo, al su zato oni ispali face prave... FUJ
Pa već znamo da udbaški klub nije osvojio trofej 5 godina.emir18 je napisao/la:Sta kaze prijatelj pique
pa valjda je tesko skontat da je -5 bodovaGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa već znamo da udbaški klub nije osvojio trofej 5 godina.emir18 je napisao/la:Sta kaze prijatelj pique
Šta je poenta!?
KAKO IGRAMO SLOBODNO UPISITE 3Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo
Tako ste mahali i prosle godine u ovo vrijeme negdjeemir18 je napisao/la:pa valjda je tesko skontat da je -5 bodovaGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa već znamo da udbaški klub nije osvojio trofej 5 godina.emir18 je napisao/la:Sta kaze prijatelj pique
Šta je poenta!?
aminmija je napisao/la:KAKO IGRAMO SLOBODNO UPISITE 3Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo
Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo
PA **** MOJA JE MANA STO SAM REALAN KAO STO RECE VEC NEKO PAD JE POSEO U TREBINJUF.G.R je napisao/la:aminmija je napisao/la:KAKO IGRAMO SLOBODNO UPISITE 3Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.