FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amerosm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amerosm » 23 sep 2012, 21:10

ripper je napisao/la:
amerosm je napisao/la:ZBOGOM TITULA !

Pokusati sada kroz sezonu izboriti Evropu i odbraniti titulu u kupu, i ako ce to sa ovim klocevima biti ne moguca misija. Nadam se da ce im Amar Osim oduzeti narednih 6 plata/placa pa da onda pic.kice shvate neke stvari.
Koga mi nismo u stanju na Grbavici pobjediti, majko draga.
Ma nemoj mi reci :oops: , a ko ce nama navijacima oduzeti karte (dnevne, polusezonske, sezonske) što napravismo toliko sranje klubu, oštetismo sopstveni klub za desetine hiljada maraka , ostavismo klub bez podrške :?: ko ? ...pa se sad možemo komotno yebavati sa nekakvim streamovima, linkovima qrcima palcima
Kakve veze imaju navijaci. Istina je da su oni napravili sr.anje, ali isto je tako istina da su one pic.kice placene da pruze svoj maksimum na terenu. I bez obzira bilo na stadionu 0 ili 10.000 gledaoca oni su duzni da pobjede najlosiju ekipe lige na svom terenu.

Nadam se da ce jos dugo ostati da gore reflektori na Grbavici veceras. Isto tako bolje je da nije bilo navijaca na stadionu, jer da su igrali ovako nastao bi pravi beleaj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 sep 2012, 21:10

harishp je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo :D
:lol:
:lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 23 sep 2012, 21:11

mija je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Hajd kad ste Radniku dali bod, budite fer pa dajte i nama bod sljedece kolo :D
KAKO IGRAMO SLOBODNO UPISITE 3
Tu smo negdje onda, mozemo mi dati gol, jedino ako budete igrali bez golmana :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 23 sep 2012, 21:11

mija je napisao/la:
KAKO IGRAMO SLOBODNO UPISITE 3
a kako mi igramo bit cemo sretni i vi i mi ako bude makar jedan gol :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 23 sep 2012, 21:11

mija je napisao/la: PA **** MOJA JE MANA STO SAM REALAN KAO STO RECE VEC NEKO PAD JE POSEO U TREBINJU
Leotaru ste dali ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 sep 2012, 21:11

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... car-radnik" onclick="window.open(this.href);return false;

KAD DOĐU TEŠKI DANI I KADA TI LOŠE KRENE...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 sep 2012, 21:12

Nije problem izgubiti ili odigrati remi protiv slabije ekipe od tebe,problem je način na koji si došao do tog poraza,bez imalo želje,motiva odigrati utakmicu pa i ekipa iz 4 lige bi te pobijedila.. šta se dešava sa pojedinim igračima to mi nikako nije jasno,Bogi,Svraka, i ima ih još.. šta se dešava sa tim igračima kao da su tek poceli da igraju pa im trebaš objasniti šta trebaju da rade.. ne želim da cujem da im izgovor budu prazne tribine,mada i to je možda jedan od faktora loše igre,ti si profesionalac,primaš platu,i ako ti je to izgovor bolje se nemoj fudbalom baviti.. Amare 2 plate im zbog ovoga odbij pa ceš da vidiš kako igraju..
nadam se da ce vec protiv Čelika biti drugačiji pristup jer ovo veceras je toliko jadno bilo da ne može jadnije biti..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 23 sep 2012, 21:12

amerosm je napisao/la:
ripper je napisao/la:
amerosm je napisao/la:ZBOGOM TITULA !

Pokusati sada kroz sezonu izboriti Evropu i odbraniti titulu u kupu, i ako ce to sa ovim klocevima biti ne moguca misija. Nadam se da ce im Amar Osim oduzeti narednih 6 plata/placa pa da onda pic.kice shvate neke stvari.
Koga mi nismo u stanju na Grbavici pobjediti, majko draga.
Ma nemoj mi reci :oops: , a ko ce nama navijacima oduzeti karte (dnevne, polusezonske, sezonske) što napravismo toliko sranje klubu, oštetismo sopstveni klub za desetine hiljada maraka , ostavismo klub bez podrške :?: ko ? ...pa se sad možemo komotno yebavati sa nekakvim streamovima, linkovima qrcima palcima
Kakve veze imaju navijaci. Istina je da su oni napravili sr.anje, ali isto je tako istina da su one pic.kice placene da pruze svoj maksimum na terenu. I bez obzira bilo na stadionu 0 ili 10.000 gledaoca oni su duzni da pobjede najlosiju ekipe lige na svom terenu.

Nadam se da ce jos dugo ostati da gore reflektori na Grbavici veceras. Isto tako bolje je da nije bilo navijaca na stadionu, jer da su igrali ovako nastao bi pravi beleaj.
CIM JE NESTALO STRAHA SA TRIBINA POCELI SU DA SE KURCE,SAMO NEZNAM DO KADA :oops: :oops:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 23 sep 2012, 21:12

Poslije 6. kola prosle sezone :

Sarajevo 16 bodova
Zeljeznicar 8 bodova

Poslije 30. kola prosle sezone :

Sarajevo 54 boda
Zeljeznicar 71 bod

:roll:
ZELJEZNICAR 1921!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 23 sep 2012, 21:12

Haj ba, svako ziv zna da se onakva sezona ne moze ponovit, sta tugujete, dobro je i drugo mjesto ;)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2012, 21:13

na stranu sad tokmaci u našim redovima zbog kojih smo dobili zabranu, ovo se moralo svejedno dobiti. odigralo se sramotno loše i nije se stvorilo tri prave prilike. nedostatak publike nije izgovor za to.

i nije mi jasno, ja bih potpisao da amar bude doživotni trener, ali NE MOGU da shvatim kako mogu na terenu biti svraka, stanić i jamak kad ganjamo rezultat, a bekrić da ne bude. iako su namjestili jedan gol...svejedno mi je to neobjašnjivo.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 sep 2012, 21:13

opet lupamo gluposti ,kakav trening poslije tekme .Možeš ti Staniću uzeti tri plate i da trenira do sabaha on nezna .

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 23 sep 2012, 21:13

mi te volimo kako god zavrsio!!!!!
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 23 sep 2012, 21:13

divovi:alfa beta gama zeta
a to sto pricate da smo izgubili titulu,pa pitari su prosle godine do 7. kola bili medju prvim,a mi u sredini tabele,a na kraju sezone je bila veoma mala bodovna razlika izmedju ova 2 kluba

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 23 sep 2012, 21:14

U zadnje dvije prvenstvene utakmice samo bod, nazalost nista nismo naucili iz poraza iz Mostara, mozda smo veceras odigrali cak i gore, nadam se da je ovo samo prolazan period i da ce biti bolje vec od slijedeceg kola
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 23 sep 2012, 21:14

AMAN ljudi pa duga je sezona,AMAR ce to da poslozi i dovede u red!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 23 sep 2012, 21:15

IMAMO MI GOJERA,DZELU,BUKIJA DOVEST CE ONI OVO U RED-MAJKO MOJA MILA PA POGLEDAJTE SAMO TE FACE :oops: :oops: :oops:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 sep 2012, 21:15

Prosle sezone poslije 7 kola smo imali 13 bodova, sad 14...neka neka samo lakapo :P

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 sep 2012, 21:16

sve mi jasno ali neznam što se to Amar navalio Bekriću na kosti **** ga kako je došao .

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 23 sep 2012, 21:18

reflektori upaljeni amar im j.ebe mater i nadam se da ce im trening biti dok posljednji ne povrati
ovakvi treninzi najvise trebaju zebi koji je van forme

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.