Bilbao koji je u pripremnom razdoblju imao problema sa povredama,Zizis,Hamilton i Hervelle su imali problema sa povredama ali ce vcrs biti u sastavu ali je njihova minutaza upitna dok Verginis nece biti u sastavu zbog ozljede sake....amarosim je napisao/la:Košarka,Baskijski kup
Bilbao-Caja Laboral 2 1,80
Veliki derbi igraju ove dvije ekipe u nekom njihovom kupu,domacini je Bilbao koji je u pripremnom razdoblju imao problema sa povredama,Zizis,Hamilton i Hervelle su imali problema sa povredama ali ce vcrs biti u sastavu ali je njihova minutaza upitna dok Verginis nece biti u sastavu zbog ozljede sake....doveli su ove godine još Pilepića,Sergija Sancheza,Moermana i Rakovića,ostali su Raul Lopez,Mumbru,Vasiliadis i Grimau,uglavnom su slabiji nego lani,uvelike su smanjili proracun..........
Caju laboral mrzim iz dna duše i rijetko ih igram cak i kad kuci igraju zbog njihovog stila-šutirajmo izvana pa sta bude,nema više Teletovica,Ribasa i Pirgionija,novi igraci su Cabezas,Rochestie(nije me dojmio za C.Goru u kvalif.za EP),Pleiss i Causeur(MVP francuske lige prosle sez),takodjer tu je i fizicki mnogo spremniji Lampe koji je prošle sez,odigrao 5-6 utak jer je imao tesku povredu koljena i on ce im biti najvece pojacanje ove sezone,ostatak ekipe cine Oleson,San Emeterio,Nocioni,Huertel i N.Bjelica,jedino je upitan nastup M.Bjelice....mislim da ce ove godine igrat raznovrsnije jer nema Teletovica koji je imao monopol na šut,a nema ni neke pretjerane zvijezde,sad vidjet cemo kako ce to ispast...Ivanovic voli ovakve ekipe koje ce igrati timski......
Ovaj par analiziram onako cisto da se nesto odigra,nije mi dvojka toliko sigurna jer je ovo njihov veliki derby ali mozda zbog ovih ozljeda igraca Bilbaa,moze se probati dvica....sretno..........
Grk Zizis ti ne igra veceras isto.
uglavnom su slabiji nego lani,uvelike su smanjili proracun
Jesu li slabiji to nebi znala procjenjivati ali sta se tice proracuna tu si dobio losu informaciju, proracun im je pojacan ove godine, za to je najzasluzniji Predrag Savovic, cak je i Deputacija baskije investirala pare, ove godine Bilbao ce imati jaku politicku podrsku.
jedino je upitan nastup M.Bjelice....
Sigurno ne igraju Bjelica i Lampe.
ali mozda zbog ovih ozljeda igraca Bilbaa,moze se probati dvica
Caja 2 izostanka, Bilbao 2 izostanka.
Nisam neka profa za kosarku ali pratim dosta Francusku i Spanjolsku kosarku pa eto samo zelim da napisem tu neke ispravke na tvoju najavu, za mene ta utakmica je NO BET, a tebi sretno druze, jos sam zaboravila napisati da je dvorana rasprodana i blizu 10 iljada vecinom Bilbao navijaca moglo bi prevagnuti na neke odluke sudaca, Caja je za nijansu kvalitenija ali utakmica je NO BET.