Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma ko je očekivao da će zapet protiv Vallacana, sta vam je. Kao da je utakmica godine. Odigrali opušteno, bez neke velike muke 3 boda. Zdra'o, vidjet ćemo se dogodine. 
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
dudlajmadridist je napisao/la:Senor Durden,wtf,nemoj da ti za sutra dam zadat ak da izazoves prvog dvometrasa na kojeg naidjes na tucu i da namjerno izgubis. hehe
[youtube][/youtube]
A brate ako ćemo tako niskomajestic24 je napisao/la:Barem nisu placeni 40 mill
Cestitke na pobjedi. Kako se ono kaze "igru brisi,bodove pisi"
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
@FK Krajina Da smo na nekoj drugoj temi mozda bih ti rekao da si u pravu,al na ovoj temi nisi upravu sve da kazes da je nebo plavo,a drugi navijac real tvrdi da je crveno.emir18 je napisao/la:Haj razligu baFKKrajina je napisao/la:Sad kukate![]()
![]()
A kad vam se pomagalo prosle godine,a druge ostetilo,niste spominjali nista))
tako da...
Dobro je 3 boda bez primljenog gola (konacno).
Dešava se i najboljim
Ajd nek' su upisali 3 boda, ostalo je najmanje bitno, da krenu u seriju
Ajd nek' su upisali 3 boda, ostalo je najmanje bitno, da krenu u seriju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Piše ovako:
Portugalac se nekoliko minuta kasnije i propisno obrukao, kada je pogodio prečku sa nekoliko metara udaljenosti kada je bio potpuno sam.
Ja nisam vidjeo "pogodio prečku" vec stativu
Portugalac se nekoliko minuta kasnije i propisno obrukao, kada je pogodio prečku sa nekoliko metara udaljenosti kada je bio potpuno sam.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ronaldo se obrukao.
Madridist to the rescue.
Madridist to the rescue.
- majestic24
- Kontakt:
5 pobjeda u 6 utakmica...hmmmToxicity je napisao/la:A brate ako ćemo tako niskomajestic24 je napisao/la:Barem nisu placeni 40 mill
Cestitke na pobjedi. Kako se ono kaze "igru brisi,bodove pisi"bar nas ne nadigravaju ekipe s igračem manje i ekipe iz nižeg razreda
Oni nadigraju a mi pobjedimo. Mislim da to mogu podnijeti i spreman sam to odmah potpisati
I da,koliko vidim,Essien se jako dobro snalazi u veznom redu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ronaldo se obrukao 
hoće li ikada neko neutralan pisati vijesti na ovom portalu ?
loša igra večeras, al ono baš totalno loša. Ipak ko što kažu, bitni su bodovi.
hoće li ikada neko neutralan pisati vijesti na ovom portalu ?
loša igra večeras, al ono baš totalno loša. Ipak ko što kažu, bitni su bodovi.
naprijed rejal
Rayo je specifina ekipa , pokazao je to protiv Atletika a i veceras.
glavno da je pobjeda tu..
Essien uz Pepea najbolji veceras.
a Karim potvrdio mjesto u Klasiku.
glavno da je pobjeda tu..
Essien uz Pepea najbolji veceras.
a Karim potvrdio mjesto u Klasiku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kako je bio sam kad je uklizivao mu igral Raya?Neutralan88 je napisao/la:Piše ovako:
Pa da se bore samo za mjesta koja vode u LPtyler durden je napisao/la:Ronalda treba prodat. U totalnom je qrcu.
tyler i ostali što govore o brukanju pa kad naredni put riješi clasico u korist Madrida hoćetel mu onda pušit ovdje na forumu il opet tražit dlaku u jajetu,ne serte ako lično ne volite čojka vaš problem samo mi nemojte glumit madridiste dok pritajeno dr.kate na najveće suparnike.
@tyler dudlaj ga i ti samo sad mi mrsko postavljat 150 golova što Ronaldo dosad zabi
@tyler dudlaj ga i ti samo sad mi mrsko postavljat 150 golova što Ronaldo dosad zabi
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
E momci, nisam bio u mogućnosti da gledam utakmicu, pa ako mogu highlightsi utakmice i kratki komentar iste, ko je podbacio, ko je odigrao najbolje i to.
Hvala !
Hvala !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Jo sto nemogu ovih likova sto seru za Ronalda neide ga sta sad vazno je kad se bude odlucivalo da proradi,mora i njega nekada stati jbt i on je covjek...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Evo tu imas golove:raul-zakon je napisao/la:E momci, nisam bio u mogućnosti da gledam utakmicu, pa ako mogu highlightsi utakmice i kratki komentar iste, ko je podbacio, ko je odigrao najbolje i to.
Hvala !
http://www.ibtimes.com/video-real-madri ... os-blancos" onclick="window.open(this.href);return false;
- raul-zakon
- Kontakt:
Hvala !Dzoni je napisao/la:Evo tu imas golove:raul-zakon je napisao/la:E momci, nisam bio u mogućnosti da gledam utakmicu, pa ako mogu highlightsi utakmice i kratki komentar iste, ko je podbacio, ko je odigrao najbolje i to.
Hvala !
http://www.ibtimes.com/video-real-madri ... os-blancos" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je po tebi top, a ko flop of the match(u Realu, normalno)?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Veceras nije bilo ni heroja ni tragicara,Real je usao u ovu utakmicu striktno na 3 boda i osvojio ih.
Vezni red je bio losiji nego inace,Benzema odradio posao zabio gol,i jos jedan koji je nepravedno ponisten.
Odbrana je imala nekih cudnih reakcija pa je u jednom slucaju Alonso morao u stilu ragbiste da obara covjeka gdje je i dobio zuti karton.Alonso je spasio i siguran pogodak kada je sa gol crte izbacio loptu nakon pokusaja jednog od igraca Raya.
Tako da nije cudo ako kazem da je (opet) bio najbolji.
Najgori...ne znam.
Vezni red je bio losiji nego inace,Benzema odradio posao zabio gol,i jos jedan koji je nepravedno ponisten.
Odbrana je imala nekih cudnih reakcija pa je u jednom slucaju Alonso morao u stilu ragbiste da obara covjeka gdje je i dobio zuti karton.Alonso je spasio i siguran pogodak kada je sa gol crte izbacio loptu nakon pokusaja jednog od igraca Raya.
Najgori...ne znam.
- raul-zakon
- Kontakt:
E hvala ti puno, opet.Dzoni je napisao/la:Veceras nije bilo ni heroja ni tragicara,Real je usao u ovu utakmicu striktno na 3 boda i osvojio ih.
Najgori...ne znam.
Ma čuo sam da se Arbeloa, nakon nekoliko pristojnih, pa čak i odličnih partija, opet vratio u svoje sivilo, ima li išta od toga?
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Nekakav crnac mu je pravio bruku problema u odbrani,a sto se tice njegovog ofanzivnog ucinka nula bodova.
Dakle ako se to moze nazvati povratkom u sivilo onda...
Kad god gledam Reala molim Boga da on nesto ne ujebe,il da ga mijenja...a onda se skontam da nema ni na klupi boljeg
Dakle ako se to moze nazvati povratkom u sivilo onda...
Kad god gledam Reala molim Boga da on nesto ne ujebe,il da ga mijenja...a onda se skontam da nema ni na klupi boljeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.