Portugalac se nekoliko minuta kasnije i propisno obrukao, kada je pogodio prečku sa nekoliko metara udaljenosti kada je bio potpuno sam.
Ja nisam vidjeo "pogodio prečku" vec stativu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
5 pobjeda u 6 utakmica...hmmmToxicity je napisao/la:A brate ako ćemo tako niskomajestic24 je napisao/la:Barem nisu placeni 40 mill
Cestitke na pobjedi. Kako se ono kaze "igru brisi,bodove pisi"bar nas ne nadigravaju ekipe s igračem manje i ekipe iz nižeg razreda
Kako je bio sam kad je uklizivao mu igral Raya?Neutralan88 je napisao/la:Piše ovako:
Portugalac se nekoliko minuta kasnije i propisno obrukao, kada je pogodio prečku sa nekoliko metara udaljenosti kada je bio potpuno sam.
Ja nisam vidjeo "pogodio prečku" vec stativu
Pa da se bore samo za mjesta koja vode u LPtyler durden je napisao/la:Ronalda treba prodat. U totalnom je qrcu.
Evo tu imas golove:raul-zakon je napisao/la:E momci, nisam bio u mogućnosti da gledam utakmicu, pa ako mogu highlightsi utakmice i kratki komentar iste, ko je podbacio, ko je odigrao najbolje i to.
Hvala !
Hvala !Dzoni je napisao/la:Evo tu imas golove:raul-zakon je napisao/la:E momci, nisam bio u mogućnosti da gledam utakmicu, pa ako mogu highlightsi utakmice i kratki komentar iste, ko je podbacio, ko je odigrao najbolje i to.
Hvala !
http://www.ibtimes.com/video-real-madri ... os-blancos" onclick="window.open(this.href);return false;
E hvala ti puno, opet.Dzoni je napisao/la:Veceras nije bilo ni heroja ni tragicara,Real je usao u ovu utakmicu striktno na 3 boda i osvojio ih.
Vezni red je bio losiji nego inace,Benzema odradio posao zabio gol,i jos jedan koji je nepravedno ponisten.
Odbrana je imala nekih cudnih reakcija pa je u jednom slucaju Alonso morao u stilu ragbiste da obara covjeka gdje je i dobio zuti karton.Alonso je spasio i siguran pogodak kada je sa gol crte izbacio loptu nakon pokusaja jednog od igraca Raya.
Tako da nije cudo ako kazem da je (opet) bio najbolji.
Najgori...ne znam.
Ma znam i ja da Alvaro nije vrh vrhova, ali kad bolje pogledam, na tržištu nema igrača koji bi bio drastičan update u odnosu na njega.Dzoni je napisao/la:Nekakav crnac mu je pravio bruku problema u odbrani,a sto se tice njegovog ofanzivnog ucinka nula bodova.
Dakle ako se to moze nazvati povratkom u sivilo onda...![]()
Kad god gledam Reala molim Boga da on nesto ne ujebe,il da ga mijenja...a onda se skontam da nema ni na klupi boljeg
Ma ne moze covjek bit pametan kad je ta tema u pitanju.raul-zakon je napisao/la:Ma znam i ja da Alvaro nije vrh vrhova, ali kad bolje pogledam, na tržištu nema igrača koji bi bio drastičan update u odnosu na njega.Dzoni je napisao/la:Nekakav crnac mu je pravio bruku problema u odbrani,a sto se tice njegovog ofanzivnog ucinka nula bodova.
Dakle ako se to moze nazvati povratkom u sivilo onda...![]()
Kad god gledam Reala molim Boga da on nesto ne ujebe,il da ga mijenja...a onda se skontam da nema ni na klupi boljeg
Gledam onog Maicona protiv Reala, hvala Bogu da ga nismo kupili, a ja sam prvi bio za njega.
pogledaj snimu pa ćeš vidjet da je upravo xabi dodo tom liku što je puco, dakle sam je zakuho kašu, i onaj faul komotno za crveni večeras najlošiji imo je par solidnih lopti. Igrač utakmice definitivno ronaldoDzoni je napisao/la:.Alonso je spasio i siguran pogodak kada je sa gol crte izbacio loptu nakon pokusaja jednog od igraca Raya.
Tako da nije cudo ako kazem da je (opet) bio najbolji.
Najgori...ne znam.
Kako bolan bolan crveni, kako dođe do toga. Nije bio grub start, nit je bio zadnji igrač u odbrani. Faul jest bezobrazan, ali to mu je pos'o.Hammer je napisao/la: pogledaj snimu pa ćeš vidjet da je upravo xabi dodo tom liku što je puco, dakle sam je zakuho kašu, i onaj faul komotno za crveni večeras najlošiji imo je par solidnih lopti. Igrač utakmice definitivno ronaldo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.