BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 25 sep 2012, 16:33

pozdrav svima ...evo da se i ja obratim cjenjenom žuto-crnom ali kako gledam i rumenom auditoriju

večeras očekujem strašnu utakmicu BVB-a kojom će se tako iskupiti za onu blamažu u hamburgu da će letiti po terenu,da bi otplatili dugove svojim navijačima a samim tim i da se održi prikljućak vodećim . . .pazite jednu stvar,ne zaboravite da je BVB otpilio frankfurt u zweit-u i da sada kada odlićno igraju imaju želju i poriv da nam se natakare na vrat,međutim her doctor to siguran sam zna i večeras se sprema neki siguran sam jak recept,tako da braćo moja uživajmo večeras ;) ;) ;) ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 sep 2012, 16:57

Znate li gdje mogu naruciti dres BVB-a - potreban mi je kao rodjendanski poklon - ali da nije iz oficijelnog fan-shopa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 sep 2012, 17:00

adnan24 je napisao/la:Na Eurosport Srbija koji i mi gledamo stoji da je prijenos Frankfurt-Dortmund...nadam se da ce tako i biti

prenose Bayern - Wolfsburg 100% :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2012, 17:03

amerosm je napisao/la:Znate li gdje mogu naruciti dres BVB-a - potreban mi je kao rodjendanski poklon - ali da nije iz oficijelnog fan-shopa.
http://www.****/artikal/4048993/dres- ... -m-l-i-xl/" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 25 sep 2012, 17:36

amerosm je napisao/la:Znate li gdje mogu naruciti dres BVB-a - potreban mi je kao rodjendanski poklon - ali da nije iz oficijelnog fan-shopa.
Preduhitri me @Omer :D
Ja sam prosle godine narucio kod lika,imao je stranicu kupi-dres.ba ali nisam siguran da vise postoji!Mislim da je ovo sto je Omer postavio ista finta i isti kvalitet jer je cijena tu negdje(mozda je i isti lik),i mogu ti reci da sam zadovoljan kvalitetom i kako je dres uradjen ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 sep 2012, 17:44

Hvala Vam obojci na odgovoru. Prvo sam mislio naruciti preko oficijelnog fan-shopa, ali kada se sve sabere ispadne veoma skupo jer se mi tretiramo kao Vukojebina kada je postarina u pitanju. Ja kada sam htio naruciti dres iz fan-shopa HSV-a ostao sam sokiran postarinom koju zahtjevaju - iznosila je 35 €.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 25 sep 2012, 17:50

amerosm je napisao/la:Hvala Vam obojci na odgovoru. Prvo sam mislio naruciti preko oficijelnog fan-shopa, ali kada se sve sabere ispadne veoma skupo jer se mi tretiramo kao Vukojebina kada je postarina u pitanju. Ja kada sam htio naruciti dres iz fan-shopa HSV-a ostao sam sokiran postarinom koju zahtjevaju - iznosila je 35 €.
I to sto kazes,plus dresovi u ofic. fan-shopu po 90-100 Evrica,jbg "pravi pravcati" orginali,dok su ovo hajmo reci poluorginali ili najbolje kopije dresova,nesto izmedju tako da...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 25 sep 2012, 18:30

Semir bvb je napisao/la:Danas moramo ostvarit' prvu gostujuću pobjedu u ovoj sezoni ili će biti svega.

Vidjet cemo veceras sta im je Klop radio tokom prethodnih nekoliko dana. Ako im je zavrnuo jaja, ko prosle godine poslije hanovera, veceras nema zime 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 25 sep 2012, 18:37

edo07 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Na Eurosport Srbija koji i mi gledamo stoji da je prijenos Frankfurt-Dortmund...nadam se da ce tako i biti

prenose Bayern - Wolfsburg 100% :D
Odakle ti ta info ... ?
Da nisi zvao redakciju 8-)

PS: Izgleda da si se preracunao, jeste prvi al smo MI prvaci !!! ;)
Puno srece sa stream-ovima zelim ! :twisted:
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 25 sep 2012, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 25 sep 2012, 18:45

Na Eurosport 2
00:31 Bajern Minhen - Volfsburg
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 sep 2012, 19:01

HzBvB je napisao/la: Puno srece sa stream-ovima zelim ! :twisted:
Ko kaže da svi moraju na streamovima gledat.....A ionako ima boljih komentatora nego ovih na Eurosportu.... :lol: :lol:

P.S.: Morao sam malo....... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 25 sep 2012, 19:09

effe_sa je napisao/la:
Ko kaže da svi moraju na streamovima gledat.....A ionako ima boljih komentatora nego ovih na Eurosportu.... :lol: :lol:

I ja sam morao....znat ce oni koji se trebaju nac u ovome ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 sep 2012, 19:29

effe_sa je napisao/la:

Gledaj @effeta sto zahebaje. :D :D Ima SKY pa mu se moze. Moze gledati i konferenz i pojedinacno utakmice, a mi osudjeni na streamove zato sto samo zivimo u zgradama. :D :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 sep 2012, 19:30

Gotovo, prenose BVB - nogomet propo! Još bi to nekak prihvatio da mi lik nije stavio u ofenzvnu liniju ROBBERYA + ŠEČIRIJA!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 25 sep 2012, 19:42

Bit ce stream ovde http://goo.gl/9JkoB" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 sep 2012, 20:31

Večeras za razliku od subote sve ulazi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 25 sep 2012, 20:48

schwarcgelbfantom je napisao/la:pozdrav svima ...evo da se i ja obratim cjenjenom žuto-crnom ali kako gledam i rumenom auditoriju

večeras očekujem strašnu utakmicu BVB-a kojom će se tako iskupiti za onu blamažu u hamburgu da će letiti po terenu,da bi otplatili dugove svojim navijačima a samim tim i da se održi prikljućak vodećim . . .pazite jednu stvar,ne zaboravite da je BVB otpilio frankfurt u zweit-u i da sada kada odlićno igraju imaju želju i poriv da nam se natakare na vrat,međutim her doctor to siguran sam zna i večeras se sprema neki siguran sam jak recept,tako da braćo moja uživajmo večeras ;) ;) ;) ;)
sve je bilo kako sam rekao :D :D :D rapsodija u žutom - vidi se da je klopo pio ljut ćak i u prvih 20 minuta,haman je bio štap radio po guzicama :lol: :lol: :lol: :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 sep 2012, 20:52

Sigurna igra i veoma ugodna prednost nakon halbcajta. Poceli smo popustati pred kraj poluvremena, opada koncentracija ovim yebivjetrima u odbrani. :evil:

Sad jos vise zapet i zavrsiti ovo.

Sta bi mi bez ovog Pisonje! :!:

Superiska pa ga i Ridjonja ponovo zabi. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 sep 2012, 20:54

Mozda grijesim, ali definitivno Alfa i Omega ove ekipe je Sven Bender. Ne pamtim kada sam posljdnji put kod BVB-a vidio rupe na sredini terena i da su odbrambena i vezna linija toliko udaljene jedna od druge.

Inace rutinska igra od strane Dortmunda i fina prednost pred nastavak utakmice koja ce na kraju biti dovoljna za pobjedu.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 25 sep 2012, 20:56

amerosm je napisao/la:Mozda grijesim, ali definitivno Alfa i Omega ove ekipe je Sven Bender. Ne pamtim kada sam posljdnji put kod BVB-a vidio rupe na sredini terena i da su odbrambena i vezna linija toliko udaljene jedna od druge.

Inace rutinska igra od strane Dortmunda i fina prednost pred nastavak utakmice koja ce na kraju biti dovoljna za pobjedu.
AME milion posto si u pravu

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.