večeras očekujem strašnu utakmicu BVB-a kojom će se tako iskupiti za onu blamažu u hamburgu da će letiti po terenu,da bi otplatili dugove svojim navijačima a samim tim i da se održi prikljućak vodećim . . .pazite jednu stvar,ne zaboravite da je BVB otpilio frankfurt u zweit-u i da sada kada odlićno igraju imaju želju i poriv da nam se natakare na vrat,međutim her doctor to siguran sam zna i večeras se sprema neki siguran sam jak recept,tako da braćo moja uživajmo večeras
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
pozdrav svima ...evo da se i ja obratim cjenjenom žuto-crnom ali kako gledam i rumenom auditoriju
večeras očekujem strašnu utakmicu BVB-a kojom će se tako iskupiti za onu blamažu u hamburgu da će letiti po terenu,da bi otplatili dugove svojim navijačima a samim tim i da se održi prikljućak vodećim . . .pazite jednu stvar,ne zaboravite da je BVB otpilio frankfurt u zweit-u i da sada kada odlićno igraju imaju želju i poriv da nam se natakare na vrat,međutim her doctor to siguran sam zna i večeras se sprema neki siguran sam jak recept,tako da braćo moja uživajmo večeras

Znate li gdje mogu naruciti dres BVB-a - potreban mi je kao rodjendanski poklon - ali da nije iz oficijelnog fan-shopa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
adnan24 je napisao/la:Na Eurosport Srbija koji i mi gledamo stoji da je prijenos Frankfurt-Dortmund...nadam se da ce tako i biti
prenose Bayern - Wolfsburg 100%
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.****/artikal/4048993/dres- ... -m-l-i-xl/" onclick="window.open(this.href);return false;amerosm je napisao/la:Znate li gdje mogu naruciti dres BVB-a - potreban mi je kao rodjendanski poklon - ali da nije iz oficijelnog fan-shopa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Preduhitri me @Omeramerosm je napisao/la:Znate li gdje mogu naruciti dres BVB-a - potreban mi je kao rodjendanski poklon - ali da nije iz oficijelnog fan-shopa.
Ja sam prosle godine narucio kod lika,imao je stranicu kupi-dres.ba ali nisam siguran da vise postoji!Mislim da je ovo sto je Omer postavio ista finta i isti kvalitet jer je cijena tu negdje(mozda je i isti lik),i mogu ti reci da sam zadovoljan kvalitetom i kako je dres uradjen
Hvala Vam obojci na odgovoru. Prvo sam mislio naruciti preko oficijelnog fan-shopa, ali kada se sve sabere ispadne veoma skupo jer se mi tretiramo kao Vukojebina kada je postarina u pitanju. Ja kada sam htio naruciti dres iz fan-shopa HSV-a ostao sam sokiran postarinom koju zahtjevaju - iznosila je 35 €.
I to sto kazes,plus dresovi u ofic. fan-shopu po 90-100 Evrica,jbg "pravi pravcati" orginali,dok su ovo hajmo reci poluorginali ili najbolje kopije dresova,nesto izmedju tako da...amerosm je napisao/la:Hvala Vam obojci na odgovoru. Prvo sam mislio naruciti preko oficijelnog fan-shopa, ali kada se sve sabere ispadne veoma skupo jer se mi tretiramo kao Vukojebina kada je postarina u pitanju. Ja kada sam htio naruciti dres iz fan-shopa HSV-a ostao sam sokiran postarinom koju zahtjevaju - iznosila je 35 €.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:Danas moramo ostvarit' prvu gostujuću pobjedu u ovoj sezoni ili će biti svega.
Vidjet cemo veceras sta im je Klop radio tokom prethodnih nekoliko dana. Ako im je zavrnuo jaja, ko prosle godine poslije hanovera, veceras nema zime
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Odakle ti ta info ... ?edo07 je napisao/la:adnan24 je napisao/la:Na Eurosport Srbija koji i mi gledamo stoji da je prijenos Frankfurt-Dortmund...nadam se da ce tako i biti
prenose Bayern - Wolfsburg 100%
Da nisi zvao redakciju
PS: Izgleda da si se preracunao, jeste prvi al smo MI prvaci !!!
Puno srece sa stream-ovima zelim !
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 25 sep 2012, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Na Eurosport 2
00:31 Bajern Minhen - Volfsburg
00:31 Bajern Minhen - Volfsburg
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Ko kaže da svi moraju na streamovima gledat.....A ionako ima boljih komentatora nego ovih na Eurosportu....HzBvB je napisao/la: Puno srece sa stream-ovima zelim !
P.S.: Morao sam malo.......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
I ja sam morao....znat ce oni koji se trebaju nac u ovomeeffe_sa je napisao/la:Ko kaže da svi moraju na streamovima gledat.....A ionako ima boljih komentatora nego ovih na Eurosportu....HzBvB je napisao/la: Puno srece sa stream-ovima zelim !![]()
![]()
Gledaj @effeta sto zahebaje.effe_sa je napisao/la:Ko kaže da svi moraju na streamovima gledat.....A ionako ima boljih komentatora nego ovih na Eurosportu....HzBvB je napisao/la: Puno srece sa stream-ovima zelim !![]()
![]()
- anton 1983
- Kontakt:
Gotovo, prenose BVB - nogomet propo! Još bi to nekak prihvatio da mi lik nije stavio u ofenzvnu liniju ROBBERYA + ŠEČIRIJA!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Bit ce stream ovde http://goo.gl/9JkoB" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Večeras za razliku od subote sve ulazi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
sve je bilo kako sam rekaoschwarcgelbfantom je napisao/la:pozdrav svima ...evo da se i ja obratim cjenjenom žuto-crnom ali kako gledam i rumenom auditoriju
večeras očekujem strašnu utakmicu BVB-a kojom će se tako iskupiti za onu blamažu u hamburgu da će letiti po terenu,da bi otplatili dugove svojim navijačima a samim tim i da se održi prikljućak vodećim . . .pazite jednu stvar,ne zaboravite da je BVB otpilio frankfurt u zweit-u i da sada kada odlićno igraju imaju želju i poriv da nam se natakare na vrat,međutim her doctor to siguran sam zna i večeras se sprema neki siguran sam jak recept,tako da braćo moja uživajmo večeras![]()
![]()
![]()
Sigurna igra i veoma ugodna prednost nakon halbcajta. Poceli smo popustati pred kraj poluvremena, opada koncentracija ovim yebivjetrima u odbrani.
Sad jos vise zapet i zavrsiti ovo.
Sta bi mi bez ovog Pisonje!
Superiska pa ga i Ridjonja ponovo zabi.
Sad jos vise zapet i zavrsiti ovo.
Sta bi mi bez ovog Pisonje!
Superiska pa ga i Ridjonja ponovo zabi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Mozda grijesim, ali definitivno Alfa i Omega ove ekipe je Sven Bender. Ne pamtim kada sam posljdnji put kod BVB-a vidio rupe na sredini terena i da su odbrambena i vezna linija toliko udaljene jedna od druge.
Inace rutinska igra od strane Dortmunda i fina prednost pred nastavak utakmice koja ce na kraju biti dovoljna za pobjedu.
Inace rutinska igra od strane Dortmunda i fina prednost pred nastavak utakmice koja ce na kraju biti dovoljna za pobjedu.
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
AME milion posto si u pravuamerosm je napisao/la:Mozda grijesim, ali definitivno Alfa i Omega ove ekipe je Sven Bender. Ne pamtim kada sam posljdnji put kod BVB-a vidio rupe na sredini terena i da su odbrambena i vezna linija toliko udaljene jedna od druge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.