I kazete trosite pare na izlaske i to , gdje to ukljuciti nema u general settingsu imaju samo 3 opcije
Classic Player
Auto Move nesto
i jos jedno trece koje je ukljuceno
Mozel pomoc
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Hvala caregojzerica je napisao/la:Za izlaske morate zaposliti onog drugog agenta...
Ja to za izlaske ne mogu nigdje da nađemgojzerica je napisao/la:Za izlaske morate zaposliti onog drugog agenta...
skini sa internetaraul-zakon je napisao/la:Ljudi pomagajte...
Kupio sam jutros ovaj PES 2013 i sad kad sam htio da ga instaliram, prekopiram fajlove i sa prvog i sa drugog CD-a u jedan folder, ali nema setupa preko kojeg bih trebao pokrenuti instalaciju.
Šta da radim?

raul-zakon je napisao/la:Ništa onda, preostalo mi je jedino da odem sutra da mu vratim CD i da tražim drugi, jer ovaj prijedlog @bagrcavog bi bio dobar, ali imam tako "brz" internet da je nakon dobrih pola sata download stigao do velikih 1%.![]()
Ne zezam se, ozbiljan sam k'o smrt.bagrcavi je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Ništa onda, preostalo mi je jedino da odem sutra da mu vratim CD i da tražim drugi, jer ovaj prijedlog @bagrcavog bi bio dobar, ali imam tako "brz" internet da je nakon dobrih pola sata download stigao do velikih 1%.![]()
![]()
e jbg
Odakle si ? Evo ja cu ti gratis skinuti i sprziti CD ako si iz Sarajevaraul-zakon je napisao/la:Ništa onda, preostalo mi je jedino da odem sutra da mu vratim CD i da tražim drugi, jer ovaj prijedlog @bagrcavog bi bio dobar, ali imam tako "brz" internet da je nakon dobrih pola sata download stigao do velikih 1%.![]()
Mogu igrati samo Ligu prvaka i Copa Libertadores, ništa više.neo je napisao/la:Sta je problem ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.