isti slučajEmir ZENICA je napisao/la:brate ja sam citav dan skidao PES,sta fali jbt
Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Uvijek se nadje neki nacin da se to rijesibagrcavi je napisao/la:
isti slučajna balkonu lagano piva, cigara, i skida se
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
meni grom sprzio maticnu i serviser mi rekao da ne igram igrice...tako da nista od pesa ove godine

parola snađi seEmir ZENICA je napisao/la:Uvijek se nadje neki nacin da se to rijesibagrcavi je napisao/la:
isti slučajna balkonu lagano piva, cigara, i skida se
DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Eh to to,ja sam recimo stavio navecer,lego spavao (nisam gasio racunar) ustao ujutro otisao na kafu,tiket odigrao obavio posao dosao predvecer tek se ono zavrsava hahahahabagrcavi je napisao/la:
parola snađi se
Volim te Celik ! ! !
zakljucak: potrosio struje koliko kosta na ulici pesEmir ZENICA je napisao/la:Eh to to,ja sam recimo stavio navecer,lego spavao (nisam gasio racunar) ustao ujutro otisao na kafu,tiket odigrao obavio posao dosao predvecer tek se ono zavrsava hahahahabagrcavi je napisao/la:
parola snađi se![]()
Netacnoeldo je napisao/la: zakljucak: potrosio struje koliko kosta na ulici pes
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- raul-zakon
- Kontakt:
Jesam, sad sam u Sarajevu.neo je napisao/la:Odakle si ? Evo ja cu ti gratis skinuti i sprziti CD ako si iz Sarajevaraul-zakon je napisao/la:Ništa onda, preostalo mi je jedino da odem sutra da mu vratim CD i da tražim drugi, jer ovaj prijedlog @bagrcavog bi bio dobar, ali imam tako "brz" internet da je nakon dobrih pola sata download stigao do velikih 1%.![]()
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
haha eh lave nisi upravueldo je napisao/la: zakljucak: potrosio struje koliko kosta na ulici pes
Volim te Celik ! ! !
ja 19-tog, znaci dan prije zvanicnog izalaska pes-a,platio pes 4 km,kod onih frajera kod bosanke sto prodaju igrice....Emir ZENICA je napisao/la:haha eh lave nisi upravueldo je napisao/la: zakljucak: potrosio struje koliko kosta na ulici pes![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
To je dobra stvar,samo nakon 10 dana crkne racunar,ni tito mu ne moze pomocieldo je napisao/la:
ja 19-tog, znaci dan prije zvanicnog izalaska pes-a,platio pes 4 km,kod onih frajera kod bosanke sto prodaju igrice....
Volim te Celik ! ! !
-
gojzerica
- Kontakt:
Ma pored torrenta, nema šanse da ja dam pare za neku igru.
doduse nije jos proslo 10 dana, ali sad za sad je sve ok.....Emir ZENICA je napisao/la:To je dobra stvar,samo nakon 10 dana crkne racunar,ni tito mu ne moze pomocieldo je napisao/la:
ja 19-tog, znaci dan prije zvanicnog izalaska pes-a,platio pes 4 km,kod onih frajera kod bosanke sto prodaju igrice....![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Priznaj da ti vec pomalo steka racunareldo je napisao/la:
doduse nije jos proslo 10 dana, ali sad za sad je sve ok.....![]()
![]()
Volim te Celik ! ! !
ma to je to,ali znas kako je kad se tek pojavi igra, dosta netacnih linkova, pa cekad da ti se skine par sati i onda vidis da nije to to (vjerovatno ti je poznat taj osjecaj), i onda bi polupao i racunar i sve oko sebe...... :gojzerica je napisao/la:Ma pored torrenta, nema šanse da ja dam pare za neku igru.
-
gojzerica
- Kontakt:
Ali još gore ako taj što prodaje igre, proda ti tu pokvarenu verziju i onda valja se peglat sa njim..eldo je napisao/la:ma to je to,ali znas kako je kad se tek pojavi igra, dosta netacnih linkova, pa cekad da ti se skine par sati i onda vidis da nije to to (vjerovatno ti je poznat taj osjecaj), i onda bi polupao i racunar i sve oko sebe...... :gojzerica je napisao/la:Ma pored torrenta, nema šanse da ja dam pare za neku igru.![]()
odesmo mi u off
zna li ko kad izlazi neki novi patch sa drugom EPL, pa da se moze fino master liga sa unitedom pocet.....
zna li ko kad izlazi neki novi patch sa drugom EPL, pa da se moze fino master liga sa unitedom pocet.....
Kojeg agenta moras imati da bi mogao imati opciju za izlaske ? i to ? 
Izasao je patch PesEdit 1.1,sa spanskom drugom ligom,sljedeci patch je sa championshipom,kao slag na kraju..eldo je napisao/la:odesmo mi u off![]()
![]()
![]()
A kad ce izaci tacno,to ne znam tacno,ali vjerovatno za sedmicu,dvije max.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.