NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
ajde siroki trznite se malo,barem bod
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nema veze momci sutra je novi dan, nova ponuda u Premieru, tko zna možda ce pojave i nekakve nove cigare ili jos bolje mozda neko novo piće.. Izlazi i novi Premierov tjednik pa možete jedan tjedni listić baciti.. A eto nakon sto obavite te svakodnevne obaveze mozete malo i na trening otici, ako nista drugo da popunite vrijeme da vam brze dan prođe..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
siroki ispada ove godine iz lige sramota..............
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti od boljega sramota je pristup igrača od početka sezone..modric je napisao/la:siroki ispada ove godine iz lige sramota..............
19 - ђ - 11
Oduzet im plaće za rujan,ionako nisu ni marke zaslužiliBarney Stinson je napisao/la:Nije sramota izgubiti od boljega sramota je pristup igrača od početka sezone..modric je napisao/la:siroki ispada ove godine iz lige sramota..............
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nemoj to kako će u kladionicu..Grdan je napisao/la:Oduzet im plaće za rujan,ionako nisu ni marke zaslužiliBarney Stinson je napisao/la:Nije sramota izgubiti od boljega sramota je pristup igrača od početka sezone..modric je napisao/la:siroki ispada ove godine iz lige sramota...............
19 - ђ - 11
Nemojte ih toliko kritikovati i nisu toliko losi bili. Ja vam cestitam na solidnoj igri jedan gol ste apsolutno zasluzili, ali mi 3boda definitivno.
HZ87
Eto vam mostarci jeb... vas oni!
Kraju zajeb... ali ozbiljan remont ekipe vam treba,sve jo ono nesto tromo i sporo a kada vidim Roskama na desnom krilu dodje mi da povratim!
Kraju zajeb... ali ozbiljan remont ekipe vam treba,sve jo ono nesto tromo i sporo a kada vidim Roskama na desnom krilu dodje mi da povratim!
-
felix123
- Kontakt:
Ne osvoje li 3 boda protiv Livadica u sljedecem kolu ,vracam svoju godisnju ulaznicu
A onda pocet šamarat po gradu nema druge
A onda pocet šamarat po gradu nema druge
Svaka čast igračima Širokog na fer i sportskoj igri, pravi protivnik po mjeri pobjeda konaćno ja presretan ali da je bilo i neriješeno ne bi bilo nezasluženo.Nas je spasio Bandović kao što je i Široki godinama spašavao.Ne mogu da vjerujem u dva izdanja Širokog u samo sedam dana zvjer su ekipa naša sreča za vaš loš start a vama ostaje žal za tim ja mislim da sam sve rekao,da navijanje sve u svemu mnogo bolje nego prije manje ncionalističkih ispada ali sve u svemu može proći u odnosu šta gledamo na terenima širom BH, što se Hordi tiče opet su bili 12 igrač šteta za baklje bit če opet po guzici. Sudije ma imali su nekih čudnih odluka bez uticaja na rezultat slabo ali može se proći.
Sarajevo ljubavi moja!
powerplay je napisao/la:Skaut1 je napisao/la:Najbitnije je u nedjelju dobit Sarajevo ili ostat neporažen!
Imamo dobru tradiciju rezultata na Koševu koja će se nastaviti.
Sesar&Co. će osjetiti snagu i moć NK Široki Brijeg.nada umire zadnja...
Živi smo, vidjeli smo, pobjedismoSkaut1 je napisao/la:Živi bili pa vidjeli!
Dolazimo po tri boda.
U novi boj...
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Svaka čast balerinama, napreduju. Sad su barem dali gol. U srijedu nas čeka kup dvoboj u Orašju
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Realna pozicija Sirokog je oko 10 mjesta,davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Realno je pozicija 15 sto znaci druga liga.....sudbina Posusja se smjesi...nikad vise Evrope vididti nece......ova uprava je to zasluzila...ScooTeR je napisao/la:Realna pozicija Sirokog je oko 10 mjesta,davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Ma bolje ovako da nabijamo gol razliku,vremenom ce i ostali politicko svercerski klubovi zavrsiti kao posusje i modrica.modric je napisao/la:Realno je pozicija 15 sto znaci druga liga.....sudbina Posusja se smjesi...nikad vise Evrope vididti nece......ova uprava je to zasluzila...ScooTeR je napisao/la:Realna pozicija Sirokog je oko 10 mjesta,davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bit ce stvarno zanimljivo na kraju sezone..koga ce sad siroki zavalit za evropu...hem su odron od ekipe hem nema vise Slobode
...najvecu kvotu bih dao na zrinjski..hem su im bratski klub hem su blizu..zna se da oni moraju igrat EL...a i ovima iz mostara nece bit tesko potegnut do sirokog na tu jednu tekmu predkola EL...bratski klubovi,isti narod,malo nas je,moramo se pomagat,HNK,ugrozenost,preglasavanje..te fore

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kmeeeeeeeeeeanonimni je napisao/la:sretno !
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
staragarda je napisao/la:bit ce stvarno zanimljivo na kraju sezone..koga ce sad siroki zavalit za evropu...hem su odron od ekipe hem nema vise Slobode![]()
...najvecu kvotu bih dao na zrinjski..hem su im bratski klub hem su blizu..zna se da oni moraju igrat EL...a i ovima iz mostara nece bit tesko potegnut do sirokog na tu jednu tekmu predkola EL...bratski klubovi,isti narod,malo nas je,moramo se pomagat,HNK,ugrozenost,preglasavanje..te fore
![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mogu misliti dok ovo pišeš imaš leptiriće u stomaku, prava erupcija i vrhunac ti je kada ovo postaviš na forum. Kako vam nije jasno da je Široki ozbiljan klub i institucija!! Dolazi smjena generacija, već bi bili uvučeni neki igrači da rezultat nije ovako loš!! Financijski smo stabilniji od oba Sarajevska (slavna) premijerilgaša. Pojačanja će biti to je sigurno. EL niko ni ne očekuje, mada sam siguran da nam neće pobjeći! 8 kolo ide ti bi nas odma izbacivao , već 10 + godina nas ne mozete izbaciti. Evo vam prilike ako mislite da je Široki kanta za napucavanje , udružite se nedajte nam ni boda u sportskom kontekstu. Ne bih se želio spuštati na tvoj nivo tipa "vremenom ce i ostali politicko svercerski klubovi zavrsiti kao posusje i modrica." Ali zato uvjek mogu baciti jedan dugiScooTeR je napisao/la:Ma bolje ovako da nabijamo gol razliku,vremenom ce i ostali politicko svercerski klubovi zavrsiti kao posusje i modrica.modric je napisao/la:Realno je pozicija 15 sto znaci druga liga.....sudbina Posusja se smjesi...nikad vise Evrope vididti nece......ova uprava je to zasluzila...ScooTeR je napisao/la:Realna pozicija Sirokog je oko 10 mjesta,davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Utakmica odlična Široki nezasluženo poražen.
U ovom tekstu želim istaći nekorektnost sarajevskih medija koji nisu objavili da je autobus nogometaša NK Široki Brijeg pri povratku divljački napadnut blokovima i elementima i da su na povratku kući bili zadržani oko sat vremena dok je policija sastavila zapisnik o oštećenjima na autobusu.
Normalnim ljudima postavlja se pitanje treba li igrati ikako ovakvu ligu ??
U ovom tekstu želim istaći nekorektnost sarajevskih medija koji nisu objavili da je autobus nogometaša NK Široki Brijeg pri povratku divljački napadnut blokovima i elementima i da su na povratku kući bili zadržani oko sat vremena dok je policija sastavila zapisnik o oštećenjima na autobusu.
Normalnim ljudima postavlja se pitanje treba li igrati ikako ovakvu ligu ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.