NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sjašite braćo ljudima s teme. Ako iko treba da se suzdržava od spamovanja tuđih tema onda smo to mi, jer našu kone redovno spamaju dok od nje ne ostane ništa.
-----
Imal kakvih suspenzija, povreda kod vas? Hoćetel' biti kompletni?
-----
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- franklampard8
- Kontakt:
Ma svi nasi uspjesi su namjesteni.High je napisao/la:Nek si nam rek'o. Pošalji dopis klubu iz lištice i objasni im da ne dolaze, nema potrebe za tim. Jesi l' načuo slučajno koliko ćemo kornera izvesti, kakve će bokserice Torlak imati i hoće li biti namještena tekma kao sve dosadašnje u ovoj sezoni?
1946
kompletni..osim jurčevića koji se operirao..al bolje bez njega..VanBasten je napisao/la:Sjašite braćo ljudima s teme. Ako iko treba da se suzdržava od spamovanja tuđih tema onda smo to mi, jer našu kone redovno spamaju dok od nje ne ostane ništa.
-----
inače, oni koji nas nazivaju ubice nisu normalni sa glavom jer ja nisam ubio Vedrana, a znam da nije i ostala klapa s ovog foruma i nije mi jasno kako netko može nekoga nazivati ubicom onako kao da je to stvarno istina da sam ja ili netko drugi to..netko je ubio ali on sigurno nije na ovom forumu i sigurno da nije svatko tk odolazi iz Širokog ubica..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:kompletni..osim jurčevića koji se operirao..al bolje bez njega..VanBasten je napisao/la:Sjašite braćo ljudima s teme. Ako iko treba da se suzdržava od spamovanja tuđih tema onda smo to mi, jer našu kone redovno spamaju dok od nje ne ostane ništa.
-----
inače, oni koji nas nazivaju ubice nisu normalni sa glavom jer ja nisam ubio Vedrana, a znam da nije i ostala klapa s ovog foruma i nije mi jasno kako netko može nekoga nazivati ubicom onako kao da je to stvarno istina da sam ja ili netko drugi to..netko je ubio ali on sigurno nije na ovom forumu i sigurno da nije svatko tk odolazi iz Širokog ubica..
naravno da nije i puno srece danas protiv GIGANATA
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- KB-TM87
- Kontakt:
sretno večeras
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
eto to je pravo dopisivanje svaka čast i nek vam je sretno ali se4 nadam našoj pobjedi nek bude sve u fair play duhu!
Sarajevo ljubavi moja!
ajde siroki trznite se malo,barem bod
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nema veze momci sutra je novi dan, nova ponuda u Premieru, tko zna možda ce pojave i nekakve nove cigare ili jos bolje mozda neko novo piće.. Izlazi i novi Premierov tjednik pa možete jedan tjedni listić baciti.. A eto nakon sto obavite te svakodnevne obaveze mozete malo i na trening otici, ako nista drugo da popunite vrijeme da vam brze dan prođe..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
siroki ispada ove godine iz lige sramota..............
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti od boljega sramota je pristup igrača od početka sezone..modric je napisao/la:siroki ispada ove godine iz lige sramota..............
19 - ђ - 11
Oduzet im plaće za rujan,ionako nisu ni marke zaslužiliBarney Stinson je napisao/la:Nije sramota izgubiti od boljega sramota je pristup igrača od početka sezone..modric je napisao/la:siroki ispada ove godine iz lige sramota..............

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nemoj to kako će u kladionicu..Grdan je napisao/la:Oduzet im plaće za rujan,ionako nisu ni marke zaslužiliBarney Stinson je napisao/la:Nije sramota izgubiti od boljega sramota je pristup igrača od početka sezone..modric je napisao/la:siroki ispada ove godine iz lige sramota...............

19 - ђ - 11
Nemojte ih toliko kritikovati i nisu toliko losi bili. Ja vam cestitam na solidnoj igri jedan gol ste apsolutno zasluzili, ali mi 3boda definitivno.
HZ87
Eto vam mostarci jeb... vas oni!
Kraju zajeb... ali ozbiljan remont ekipe vam treba,sve jo ono nesto tromo i sporo a kada vidim Roskama na desnom krilu dodje mi da povratim!

Kraju zajeb... ali ozbiljan remont ekipe vam treba,sve jo ono nesto tromo i sporo a kada vidim Roskama na desnom krilu dodje mi da povratim!
-
- Kontakt:
Ne osvoje li 3 boda protiv Livadica u sljedecem kolu ,vracam svoju godisnju ulaznicu
A onda pocet šamarat po gradu nema druge
A onda pocet šamarat po gradu nema druge
Svaka čast igračima Širokog na fer i sportskoj igri, pravi protivnik po mjeri pobjeda konaćno ja presretan ali da je bilo i neriješeno ne bi bilo nezasluženo.Nas je spasio Bandović kao što je i Široki godinama spašavao.Ne mogu da vjerujem u dva izdanja Širokog u samo sedam dana zvjer su ekipa naša sreča za vaš loš start a vama ostaje žal za tim ja mislim da sam sve rekao,da navijanje sve u svemu mnogo bolje nego prije manje ncionalističkih ispada ali sve u svemu može proći u odnosu šta gledamo na terenima širom BH, što se Hordi tiče opet su bili 12 igrač šteta za baklje bit če opet po guzici. Sudije ma imali su nekih čudnih odluka bez uticaja na rezultat slabo ali može se proći.
Sarajevo ljubavi moja!
powerplay je napisao/la:Skaut1 je napisao/la:Najbitnije je u nedjelju dobit Sarajevo ili ostat neporažen!
Imamo dobru tradiciju rezultata na Koševu koja će se nastaviti.
Sesar&Co. će osjetiti snagu i moć NK Široki Brijeg.nada umire zadnja...
Živi smo, vidjeli smo, pobjedismoSkaut1 je napisao/la:Živi bili pa vidjeli!
Dolazimo po tri boda.

U novi boj...
-
- Kontakt:
Svaka čast balerinama, napreduju. Sad su barem dali gol. U srijedu nas čeka kup dvoboj u Orašju
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Realna pozicija Sirokog je oko 10 mjesta,davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Venom, Vorovus i 34 gosta.