Nego ne javlja mi se onaj nick Titova yuga -provalila ga raja da je igrao za Zrinski Coast u SAD-u!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
SilenT dobra slike,vise Ultrasa na gostovanju nego u Vrapcicima gledatelja gdje je tamosnji domacin danas igrao utakmicu,gledam im parolu Tana odlazi i 10ak navijaca ju drzi,tocno bi plakao za njima!
Nego ne javlja mi se onaj nick Titova yuga -provalila ga raja da je igrao za Zrinski Coast u SAD-u!
Najvjerojatnije da ce poziv za U-21 dobiti samo Markic. Bekic ne igra nikako, a za Milu se zna.
Bekiću , šta će ga provaljivati pa to je pohvalnobekicamir je napisao/la:SilenT dobra slike,vise Ultrasa na gostovanju nego u Vrapcicima gledatelja gdje je tamosnji domacin danas igrao utakmicu,gledam im parolu Tana odlazi i 10ak navijaca ju drzi,tocno bi plakao za njima!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Moj Bekicu nije ti ovo Sloboda,u Perica samo "ratnici" prolaze dok u njemu nema damara,nedao Bog da se Zadro zatekao u ekipi Zrinjskog a Peric glavni trener!anonym0us je napisao/la:Najvjerojatnije da ce poziv za U-21 dobiti samo Markic. Bekic ne igra nikako, a za Milu se zna.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad vam ide prvo pravo iskusenje 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Siroki,Borac,Zeljo...ne vidim razloga zasto ste vi neko iskusenje,ta popusit cete kao i ovi nabrojani 1:0!Sarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normala druze 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Realno jeste Sarajevo trenutno najača ekipa u BiH ,uz to imaju i vrhunskog trenera ali.....Sarajevo ima 7 pobjeda u nizu i ja mislim da je vrijeme za prekid serije.Svaka pobjeda bez primljenog gola je odlična za uzvrat i za to treba krenuti oprezno.Vidi mene ,kao da Perić inače igra drugčije nego opreznoSarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
Svaka cast ljudi, cestitke! Nisam ni sumnjao u vas. Manje golova + dvojka fina kvota na bet365. U zdravlje

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
I vama također i to žešćeSarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
Hvala Prijedor i pozdrav velikiPrijedor je napisao/la:Svaka cast ljudi, cestitke! Nisam ni sumnjao u vas. Manje golova + dvojka fina kvota na bet365. U zdravlje![]()
![]()
Inače za sve ljude koji danas nisu bili na utakmici, evo kratkog i šturog izvještaja sa utakmice. Naravno opet moram istaknuti neprofesionalnost i amaterstvo koja vlada na ovoj državnoj televiziji. Na 1:40 videa, vidjet ćete piše Dragan Perić trener NK Zrinjski... ovo više nije ni greška ni neznanje nego čista provokacija! Tko sve u nas radi i ima tu privilegiju da obavlja javni posao, kad pogledaš sve to, nije ni čudo da nam je država trula... a eto ovo je samo jedan mali primjer toga.
[youtube][/youtube]
istu stvar su konstantno radili zelji sa stavljanjem pogresnog grba. namjera, provokacija il nesposobnost fakat ne znam sta je u pitanju. a da ih treba ukinuti, treba definitivno. bolje i da nema drzavne tv, nego da je ovakva.Mandrake je napisao/la:Inače za sve ljude koji danas nisu bili na utakmici, evo kratkog i šturog izvještaja sa utakmice. Naravno opet moram istaknuti neprofesionalnost i amaterstvo koja vlada na ovoj državnoj televiziji. Na 1:40 videa, vidjet ćete piše Dragan Perić trener NK Zrinjski... ovo više nije ni greška ni neznanje nego čista provokacija! Tko sve u nas radi i ima tu privilegiju da obavlja javni posao, kad pogledaš sve to, nije ni čudo da nam je država trula... a eto ovo je samo jedan mali primjer toga.
E sjećam se i toga, a i čitao sam bio po forumima kad je to bilo vama... pa prestrašno... Pa uvijek se oko istih 5-6 klubova vrti borba u prvenstvu... to su Željo, Sarajevo, Zrinjski, Široki, Borac... pa svaka budala danas može progooglat i pronaći sve informacije na netu koju mu trebaju. Uostalom ako su to sportski novinari, ako oni rade na PL BiH mogli bi malo u toku biti, pratit dešavanja oko svih klubova, a ne ovako amaterski obavljat posao... jednostavno sam frustriran. Phenom slažem se s tobom, treba ih ukinut ili mjenjat... koliko je mladih novinara/žurnalista bez posla, koji bi objeručke dočekali priliku da rade i budi siguran da bi bili bolji od ovih sadašnjih tutkuma (čast izuzecima, da ih ne strpam sve u jedan košphenom je napisao/la:istu stvar su konstantno radili zelji sa stavljanjem pogresnog grba. namjera, provokacija il nesposobnost fakat ne znam sta je u pitanju. a da ih treba ukinuti, treba definitivno. bolje i da nema drzavne tv, nego da je ovakva.
da su klocevi, jesu.. al prije ce biti da kerovi provociraju po cijem diktatu bog zna. isti djavo bi bio i sa tim mladim novinarima. il ces plesati po njihovim notama il noga. ma ukinut i vozdra xd makar pretplatu xd
Sinoć sam napisao jedan post o tome kako nekome na BHT- u smeta prefiks H u nazivu našeg kluba pa već godinama namjerno pišu NK umjesto HŠK.Ali odmah administracija izbrisala taj post,što implicira da i na ovom portalu također nekome smeta naziv kluba HŠK Zrinjski Mostar jer ne vidim razlog zašto su ga izbrisali jer nisam nikoga vrijeđao niti sam pisao izvan teme a tema je Zrinjski i zato ja ne vidim drugog razloga nego da nekome smeta prefiks H.phenom je napisao/la:istu stvar su konstantno radili zelji sa stavljanjem pogresnog grba. namjera, provokacija il nesposobnost fakat ne znam sta je u pitanju. a da ih treba ukinuti, treba definitivno. bolje i da nema drzavne tv, nego da je ovakva.Mandrake je napisao/la:Inače za sve ljude koji danas nisu bili na utakmici, evo kratkog i šturog izvještaja sa utakmice. Naravno opet moram istaknuti neprofesionalnost i amaterstvo koja vlada na ovoj državnoj televiziji. Na 1:40 videa, vidjet ćete piše Dragan Perić trener NK Zrinjski... ovo više nije ni greška ni neznanje nego čista provokacija! Tko sve u nas radi i ima tu privilegiju da obavlja javni posao, kad pogledaš sve to, nije ni čudo da nam je država trula... a eto ovo je samo jedan mali primjer toga.
Sarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
nadam se pravoj tekmi,trenutno dvi najbolje ekipe u BiH,ce odmjeriti snage,posteno,pa nek bolji pobjedi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Zar se nije prva utakmica trebala igrat u Sarajevu ? 
zamjena domacinstva,to nam ne smije biti izgovorstarmo94 je napisao/la:Zar se nije prva utakmica trebala igrat u Sarajevu ?
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Upravo tako!Rosas7 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
nadam se pravoj tekmi,trenutno dvi najbolje ekipe u BiH,ce odmjeriti snage,posteno,pa nek bolji pobjedi
Mislim da će odluka pasti na Koševu, teška utakmica svakako
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kad ste kod tih provokacija i gresaka. Jel ono jednom u Avazu il njihovom Sportu izasao napis o utakmici Zrinjskog, a grb Veleza. Mislim da je cak Zeljo tad protivnik bio.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.