Nego ne javlja mi se onaj nick Titova yuga -provalila ga raja da je igrao za Zrinski Coast u SAD-u!

Bekiću , šta će ga provaljivati pa to je pohvalnobekicamir je napisao/la:SilenT dobra slike,vise Ultrasa na gostovanju nego u Vrapcicima gledatelja gdje je tamosnji domacin danas igrao utakmicu,gledam im parolu Tana odlazi i 10ak navijaca ju drzi,tocno bi plakao za njima!
Nego ne javlja mi se onaj nick Titova yuga -provalila ga raja da je igrao za Zrinski Coast u SAD-u!
Moj Bekicu nije ti ovo Sloboda,u Perica samo "ratnici" prolaze dok u njemu nema damara,nedao Bog da se Zadro zatekao u ekipi Zrinjskog a Peric glavni trener!anonym0us je napisao/la:Najvjerojatnije da ce poziv za U-21 dobiti samo Markic. Bekic ne igra nikako, a za Milu se zna.
Siroki,Borac,Zeljo...ne vidim razloga zasto ste vi neko iskusenje,ta popusit cete kao i ovi nabrojani 1:0!Sarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
Realno jeste Sarajevo trenutno najača ekipa u BiH ,uz to imaju i vrhunskog trenera ali.....Sarajevo ima 7 pobjeda u nizu i ja mislim da je vrijeme za prekid serije.Svaka pobjeda bez primljenog gola je odlična za uzvrat i za to treba krenuti oprezno.Vidi mene ,kao da Perić inače igra drugčije nego opreznoSarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
I vama također i to žešćeSarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
Hvala Prijedor i pozdrav velikiPrijedor je napisao/la:Svaka cast ljudi, cestitke! Nisam ni sumnjao u vas. Manje golova + dvojka fina kvota na bet365. U zdravlje![]()
![]()
istu stvar su konstantno radili zelji sa stavljanjem pogresnog grba. namjera, provokacija il nesposobnost fakat ne znam sta je u pitanju. a da ih treba ukinuti, treba definitivno. bolje i da nema drzavne tv, nego da je ovakva.Mandrake je napisao/la:Inače za sve ljude koji danas nisu bili na utakmici, evo kratkog i šturog izvještaja sa utakmice. Naravno opet moram istaknuti neprofesionalnost i amaterstvo koja vlada na ovoj državnoj televiziji. Na 1:40 videa, vidjet ćete piše Dragan Perić trener NK Zrinjski... ovo više nije ni greška ni neznanje nego čista provokacija! Tko sve u nas radi i ima tu privilegiju da obavlja javni posao, kad pogledaš sve to, nije ni čudo da nam je država trula... a eto ovo je samo jedan mali primjer toga.
E sjećam se i toga, a i čitao sam bio po forumima kad je to bilo vama... pa prestrašno... Pa uvijek se oko istih 5-6 klubova vrti borba u prvenstvu... to su Željo, Sarajevo, Zrinjski, Široki, Borac... pa svaka budala danas može progooglat i pronaći sve informacije na netu koju mu trebaju. Uostalom ako su to sportski novinari, ako oni rade na PL BiH mogli bi malo u toku biti, pratit dešavanja oko svih klubova, a ne ovako amaterski obavljat posao... jednostavno sam frustriran. Phenom slažem se s tobom, treba ih ukinut ili mjenjat... koliko je mladih novinara/žurnalista bez posla, koji bi objeručke dočekali priliku da rade i budi siguran da bi bili bolji od ovih sadašnjih tutkuma (čast izuzecima, da ih ne strpam sve u jedan košphenom je napisao/la:istu stvar su konstantno radili zelji sa stavljanjem pogresnog grba. namjera, provokacija il nesposobnost fakat ne znam sta je u pitanju. a da ih treba ukinuti, treba definitivno. bolje i da nema drzavne tv, nego da je ovakva.
Sinoć sam napisao jedan post o tome kako nekome na BHT- u smeta prefiks H u nazivu našeg kluba pa već godinama namjerno pišu NK umjesto HŠK.Ali odmah administracija izbrisala taj post,što implicira da i na ovom portalu također nekome smeta naziv kluba HŠK Zrinjski Mostar jer ne vidim razlog zašto su ga izbrisali jer nisam nikoga vrijeđao niti sam pisao izvan teme a tema je Zrinjski i zato ja ne vidim drugog razloga nego da nekome smeta prefiks H.phenom je napisao/la:istu stvar su konstantno radili zelji sa stavljanjem pogresnog grba. namjera, provokacija il nesposobnost fakat ne znam sta je u pitanju. a da ih treba ukinuti, treba definitivno. bolje i da nema drzavne tv, nego da je ovakva.Mandrake je napisao/la:Inače za sve ljude koji danas nisu bili na utakmici, evo kratkog i šturog izvještaja sa utakmice. Naravno opet moram istaknuti neprofesionalnost i amaterstvo koja vlada na ovoj državnoj televiziji. Na 1:40 videa, vidjet ćete piše Dragan Perić trener NK Zrinjski... ovo više nije ni greška ni neznanje nego čista provokacija! Tko sve u nas radi i ima tu privilegiju da obavlja javni posao, kad pogledaš sve to, nije ni čudo da nam je država trula... a eto ovo je samo jedan mali primjer toga.
Sarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
zamjena domacinstva,to nam ne smije biti izgovorstarmo94 je napisao/la:Zar se nije prva utakmica trebala igrat u Sarajevu ?
Upravo tako!Rosas7 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sad vam ide prvo pravo iskusenje
nadam se pravoj tekmi,trenutno dvi najbolje ekipe u BiH,ce odmjeriti snage,posteno,pa nek bolji pobjedi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.