RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 30 sep 2012, 21:15

pravnik1981 je napisao/la:Jel neko zna koliko su rukometasi igrali?
Rukometaši izgubili 7-8 razlike od Izvidjaca. Izvidjac - akademija, školovani, nema se tu šta pričati, prebrzi.

Velež - nova ekipa, 7-8 starijih igrača i sve ostalo 95 godišta i mlađi. Bolje odigrala 95 godišta od starijih, treba im podrške stvarno. Zasluzili su.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 30 sep 2012, 21:19

Ma kakvo pojebavanje,mi smo toga dosta svjesni.
Dotakli smo dno i volio bih da krenemo od nule,pa makar i od najnižeg ranga.
Pa makar nam se svi smijali,makar nas zajebavali.
Ako je mogao Juventus,ako može Glasgow Rangers,zašto to ne bi i mi?
Da se razumijemo,nikome,baš nikome ne priznajem da voli Velež više od mene,ali brate,ovako ne ide.
Ja sam,kao i 99,99% ljudi koji vole Velež,siti smo više svega ovoga.Siti smo prosjeka i čekanja naredne sezone da krenemo iz početka.I onda dođe ta nova sezona i postavi se cilj-cilj je ostati u ligi!?
Ja da sam trener,a nisam...sve bi igrače postrojio u svlačionicu i postavio bih im jednostavno pitanje.
Jeste li svjesni koji dres vi nosite???
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 30 sep 2012, 21:29

tepsija je napisao/la:Ma kakvo pojebavanje,mi smo toga dosta svjesni.
Dotakli smo dno i volio bih da krenemo od nule,pa makar i od najnižeg ranga.
Pa makar nam se svi smijali,makar nas zajebavali.
Ako je mogao Juventus,ako može Glasgow Rangers,zašto to ne bi i mi?
Da se razumijemo,nikome,baš nikome ne priznajem da voli Velež više od mene,ali brate,ovako ne ide.
Ja sam,kao i 99,99% ljudi koji vole Velež,siti smo više svega ovoga.Siti smo prosjeka i čekanja naredne sezone da krenemo iz početka.I onda dođe ta nova sezona i postavi se cilj-cilj je ostati u ligi!?
Ja da sam trener,a nisam...sve bi igrače postrojio u svlačionicu i postavio bih im jednostavno pitanje.
Jeste li svjesni koji dres vi nosite???
potpuno se slazem stobom,dosta je sramocenja svetog dresa,mislim da bi manja sramota bilo krenut od pocetka od nule,vjerujem da bi nas vise bilo na utakmicama kantonalne lige,ovo vise neide,ovaj jad tuga,pitam se kome treba ovakav velez,da se sprdaju s nama ,dosta stvarno je dosta

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 30 sep 2012, 21:31

slažem se, ali brate nisu ni igrači toliko krivi. Čuo sam da su pitali Džafu treba li mu iskusnih igrača nije htio čuti. Pa je doveo ovu dvojicu mlađi. Mislim da treneri biraju igrači imali su prelazni rok da dovede dobro pojačanje i da ostatak pošalju u p.m. :D Lutum sa ris :evil:

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 30 sep 2012, 21:44

puza je napisao/la:slažem se, ali brate nisu ni igrači toliko krivi. Čuo sam da su pitali Džafu treba li mu iskusnih igrača nije htio čuti. Pa je doveo ovu dvojicu mlađi. Mislim da treneri biraju igrači imali su prelazni rok da dovede dobro pojačanje i da ostatak pošalju u p.m. :D Lutum sa ris :evil:
ma sta ce covjek slusao sta kaze narod,stalno su bili protiv nekih pojacanja,ko bi god dosao,odma bi bio komentar,ta ce on,dajte nam nasu djecu ,raju iz mahale,jbte ko da se okupljamo za kakav malonogometni turnir,i et djeca dosla i sta sad imamo ,,sprdnju velikih razmjera,evo sad gledam slike iz gabele ,.,brate nemogu da im ne zavidim,strasno navijanje,a vidi nas ejjj majko 20 ljudi iza gola ukipno oko 200,,sta reci neznamm stvarno

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 30 sep 2012, 21:57

Ama,svima je jasno da imamo lilitirane igrače.
Ko je kriv zašto nemamo bolje?
Ko je kriv tim istim limitiranim igračima koji daju 30-40% svojih mogućnosti?
Ko je kriv tim igračima što nakon primljenog gola na SVOM terenu,pognu glavu,umjesto da stisnu zube i zapnu iz sve snage?

Kriva je loša atmosfera u klubu i oko kluba,kriva je nezdrava okolina i ljudi koji se ne znaju nositi sa problemima,koji ne znaju motivirati igrače.
Uvijek ponavljam,neka gube svaku,ali neka ginu na terenu.
Ali ništa...

Temeljite promjene su nužne.
Vječno u našim srcima.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 30 sep 2012, 22:19

tepsija je napisao/la:Ama,svima je jasno da imamo lilitirane igrače.
Ko je kriv tim igračima što nakon primljenog gola na SVOM terenu,pognu glavu,umjesto da stisnu zube i zapnu iz sve snage?

Kriva je loša atmosfera u klubu i oko kluba,kriva je nezdrava okolina i ljudi koji se ne znaju nositi sa problemima,koji ne znaju motivirati igrače.
Ali ništa...

tepsija,po tebi sta mislis ko bi po tebi u ovom trenutku mogaodoprinjati boljoj atmosferi u klubu i,oko kluba,marketinski finansijski,dali ima u mostar ljudi koji mogu donjeti novce,dali uopste ima takvih,da ne zivimo od sadake,i dali zaista u ovom trenutku zrinjski ima vise navijaca uopste nego velez

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 30 sep 2012, 22:20

Zelim vam da sto prije izadjete iz krize i da pobijedite protiv Zrinjskog te da vam to bude prekretnica!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 30 sep 2012, 22:40

konjicanin01 je napisao/la:

Ali ništa...

tepsija,po tebi sta mislis ko bi po tebi u ovom trenutku mogaodoprinjati boljoj atmosferi u klubu i,oko kluba,marketinski finansijski,dali ima u mostar ljudi koji mogu donjeti novce,dali uopste ima takvih,da ne zivimo od sadake,i dali zaista u ovom trenutku zrinjski ima vise navijaca uopste nego velez

Evo ja cu ti odgovoriti slikovito tko ima vise navijaca trenutno!

slika

Ultrasi na gostovanju!

slika

RA kuci!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 30 sep 2012, 22:52

Kod: Označi sve

[list][list=][youtube][/youtube][/list][/list]
[/u][/i][/b]
bekicamir je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:

Ali ništa...

Evo ja cu ti odgovoriti slikovito tko ima vise navijaca trenutno!

slika

Ultrasi na gostovanju!

slika

RA kuci!
upravo zbog ovog sam ipostavio ovo pitanje,ponajprije tepsiji kao najobjektivnijem forumasu,jasno je da u ovom trenutku zrinjski ima vise navijaca(mislim ove sezone) ,al me zanimaju navijaci uopste,jer nemogu vjerovat da velez voli samo 20 petnestogodisnjaka,koji pritom traze smjene.....(

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 sep 2012, 22:55

Bekice, drkaš li na išta drugo osim na Velež
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

velezbratoo
Kontakt:

Post Postao/la velezbratoo » 30 sep 2012, 22:56

bekic amir-ako ti je to pravo ime,a vidi se da navijas za svinjski,ubij se. HALO bola znas li ti za koga navijas,je li te stid,samo cu te to pitat??

ako ne moze drugacije volio bih da ispadnemo u prvu ligu federacije,da otjeramo upravu i krenut ispocetka jer ovako vise ne moze. pocinje mi se sve gaditi,kad vidim na sta je NAS VELEZ spao,ne mogu da vjerujem :( :( :(
gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 30 sep 2012, 22:59

Titova-Juga je napisao/la:Bekice, drkaš li na išta drugo osim na Velež
O igrac zrinski coast,sta mai?
Coek pitao ja mu odgovorio! :roll:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 sep 2012, 23:04

TANA ODLAZI IZ SVETINJE !

Nemam komentara , sve je viđeno :S ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 30 sep 2012, 23:08

Uopće, Zrinjski nema ni približno navijača kao Velež.

bekic nešto pokušava kao srozati klub, ali to samo ukazuje da je obični kompleksaš. A pri tome, ne polazi mu za rukom. On je po gostovanju Ultrasa u Gabeli zaključio da njegov novonastali klub ima više navijača nego decenijski simbol Mostara i Hercegovine ? :lol:
Who dares, wins !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 30 sep 2012, 23:12

Ova uprava je pokazala svoj kapacitet!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 30 sep 2012, 23:21

Kao prvo-ova usporedba navijača je presmiješna.
To je isto kao da ja postavim slike iz Kaknja npr.,dok je Velež igrao ligu Federacije,i usporedim je sa nekom posjetom...zrinjskog npr. prije pola godine,dok su bili u sukobu sa Vidačkom.
Ili npr. 3.000 ljudi u Vrapčićima i 1.000 u Maksimiru.
Dakle,presmiješno je se upuštati u ovakva dječija prepucavanja i nadmetanja.
Uostalom,ovo nije navijački forum.
Ja ne znam koliko je danas bilo u Vrapčićima,200-300...ja sam navijao da ne bude ni 20 ljudi.

Da se vratimo na naše probleme.
Ja neću imenovati nikoga,ko bi mogao prodrmati Velež,i maknuti ga iz ove kolotečine.
Previše mi sami sebe omalovažavamo,previše smo kritični prema sebi,nekako sam dojma da mnogi ne vide nikakvu vjerodostojnu zamjenu.
A ja ipak mislim da ima ljudi sa kapitalom,sa znanjem,ljudi koji vole Velež.
Velež je institucija,bio i ostao,mada se danas ne čini tako...ali je institucija.
I ne zaslužuje ovako nešto.
Današnji Velež mene podsjeća na neki ugledni lokal koji je puštao dobru rock muziku.
I vidio gazda da nema ništa od toga,da danas os toga nema para,bez obzira kako to kvalitetna muzika bila.
I poče puštati turbofolk...i počeše pare da se slijevaju.
E to su danas vlastodršci Veleža,klasični turbofolkeri koji na uštrb nekadašnjeg imana drže lokal u điru.
Njima dobro.
Vječno u našim srcima.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 sep 2012, 23:36

Izrevoltirani Vladavić: Ovo je najgori Velež kojeg pamtim

Svoj revolt Vladavić je pokazao na društvenoj mreži, jednom dugom objavom...

Posljednjim rezultatima Veleža izrevoltirani su istinski simpatizeri ovog slavnog mostarskog kluba. Među njima je i bivši bh. reprezentativac i dijete Veleža Admir Vladavić, koji je svoj revolt podijelio na društvenoj mreži Facbook, jednom vrlo dugom objavom, koju vam prenosimo u cjelosti:

Šta reći ,koju poruku poslati i kome?Oldazite bola iz Veleža, odlazite iz svetinje. Šta ste uradili od kluba koji je nekada igrao protiv europskih velikana, a sada?Zar vam posjeta od 50 gledatelja na utakmici ne govori nešto?Slušao sam mnoge priče, kriv ovaj, kriv onaj, ne igraju naša djeca, dolaze igrači sa strane. Evo sada su tu domaći igrači, malo je onih sa strane, i šta ćemo sada?Možda promijeniti trenera?Došao novi trener i opet isto.Ljudi moji pa mi nemamo omladinskog pogona uopće. Pogledajte malo tabelu gdje se nalaze pioniri, kadeti, juniori. Djeca nemaju gdje da treniraju. Velež nije izbacio igrača od generaciji 1981/82.Veležovac sam i volim taj klub, bio on u Premier ili 5. ligi. Dijete sam Veleža i bio sam kada smo ispadali i borili se za povratak u Prmeier ligu, ali ovo što se dešava je najgori period Veleža koji ja pamtim. Forza Velež ljubavi moja, napisao je Admir Vladavić na svom facebook profilu.

19RA81
Kontakt:

Post Postao/la 19RA81 » 30 sep 2012, 23:37

Izrevoltirani Vladavić: Ovo je najgori Velež kojeg pamtim

Svoj revolt Vladavić je pokazao na društvenoj mreži, jednom dugom objavom...
Posljednjim rezultatima Veleža izrevoltirani su istinski simpatizeri ovog slavnog mostarskog kluba. Među njima je i bivši bh. reprezentativac i dijete Veleža Admir Vladavić, koji je svoj revolt podijelio na društvenoj mreži Facbook, jednom vrlo dugom objavom, koju vam prenosimo u cjelosti:

Šta reći ,koju poruku poslati i kome?Oldazite bola iz Veleža, odlazite iz svetinje. Šta ste uradili od kluba koji je nekada igrao protiv europskih velikana, a sada?Zar vam posjeta od 50 gledatelja na utakmici ne govori nešto?Slušao sam mnoge priče, kriv ovaj, kriv onaj, ne igraju naša djeca, dolaze igrači sa strane. Evo sada su tu domaći igrači, malo je onih sa strane, i šta ćemo sada?Možda promijeniti trenera?Došao novi trener i opet isto.Ljudi moji pa mi nemamo omladinskog pogona uopće. Pogledajte malo tabelu gdje se nalaze pioniri, kadeti, juniori. Djeca nemaju gdje da treniraju. Velež nije izbacio igrača od generaciji 1981/82.Veležovac sam i volim taj klub, bio on u Premier ili 5. ligi. Dijete sam Veleža i bio sam kada smo ispadali i borili se za povratak u Prmeier ligu, ali ovo što se dešava je najgori period Veleža koji ja pamtim. Forza Velež ljubavi moja, napisao je Admir Vladavić na svom facebook profilu.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 30 sep 2012, 23:39

Moram još,šta ću kad me ljute.
Najviše mi smeta što smo izdržali sve,sve ono što nije normalno.
Od početaka iz ničega do borbe sa svima onima koji nas mrze,koji bi volili da nas nema.
I ma koliko se neki trudili,mi smo ostali RSD VELEŽ,bez ikakvih nacionalnih prefiksa,ostali smo Mostarski,Hercegovački,Bosansko-Hercegovački klub koji ima simpatizere širom BiH,pa i šire.
To što nekome smeta naš grb,naš klub,naše ime,to nije naš problem.
Trebamo biti ponosni pa smo to sačuvali.
Danas imamo koliko-toliko normalan stadion,autobus,logistiku,stalo je se na noge nakon kalvarije.
I sve to prođemo,preživimo,izdržimo...i da nas na kraju'naše snage' pokopavaju.
VELEŽ ne smije biti ničija prćija,ničiji poligon za neke ciljeve koji nemaju veze sa sportom.
Vječno u našim srcima.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: 061657451 i 2 gosta.