RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bekice, drkaš li na išta drugo osim na Velež
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
velezbratoo
- Kontakt:
bekic amir-ako ti je to pravo ime,a vidi se da navijas za svinjski,ubij se. HALO bola znas li ti za koga navijas,je li te stid,samo cu te to pitat??
ako ne moze drugacije volio bih da ispadnemo u prvu ligu federacije,da otjeramo upravu i krenut ispocetka jer ovako vise ne moze. pocinje mi se sve gaditi,kad vidim na sta je NAS VELEZ spao,ne mogu da vjerujem

ako ne moze drugacije volio bih da ispadnemo u prvu ligu federacije,da otjeramo upravu i krenut ispocetka jer ovako vise ne moze. pocinje mi se sve gaditi,kad vidim na sta je NAS VELEZ spao,ne mogu da vjerujem
gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
O igrac zrinski coast,sta mai?Titova-Juga je napisao/la:Bekice, drkaš li na išta drugo osim na Velež
Coek pitao ja mu odgovorio!
TANA ODLAZI IZ SVETINJE !
Nemam komentara , sve je viđeno :S ..
Nemam komentara , sve je viđeno :S ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Uopće, Zrinjski nema ni približno navijača kao Velež.
bekic nešto pokušava kao srozati klub, ali to samo ukazuje da je obični kompleksaš. A pri tome, ne polazi mu za rukom. On je po gostovanju Ultrasa u Gabeli zaključio da njegov novonastali klub ima više navijača nego decenijski simbol Mostara i Hercegovine ?
bekic nešto pokušava kao srozati klub, ali to samo ukazuje da je obični kompleksaš. A pri tome, ne polazi mu za rukom. On je po gostovanju Ultrasa u Gabeli zaključio da njegov novonastali klub ima više navijača nego decenijski simbol Mostara i Hercegovine ?
Who dares, wins !
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ova uprava je pokazala svoj kapacitet!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kao prvo-ova usporedba navijača je presmiješna.
To je isto kao da ja postavim slike iz Kaknja npr.,dok je Velež igrao ligu Federacije,i usporedim je sa nekom posjetom...zrinjskog npr. prije pola godine,dok su bili u sukobu sa Vidačkom.
Ili npr. 3.000 ljudi u Vrapčićima i 1.000 u Maksimiru.
Dakle,presmiješno je se upuštati u ovakva dječija prepucavanja i nadmetanja.
Uostalom,ovo nije navijački forum.
Ja ne znam koliko je danas bilo u Vrapčićima,200-300...ja sam navijao da ne bude ni 20 ljudi.
Da se vratimo na naše probleme.
Ja neću imenovati nikoga,ko bi mogao prodrmati Velež,i maknuti ga iz ove kolotečine.
Previše mi sami sebe omalovažavamo,previše smo kritični prema sebi,nekako sam dojma da mnogi ne vide nikakvu vjerodostojnu zamjenu.
A ja ipak mislim da ima ljudi sa kapitalom,sa znanjem,ljudi koji vole Velež.
Velež je institucija,bio i ostao,mada se danas ne čini tako...ali je institucija.
I ne zaslužuje ovako nešto.
Današnji Velež mene podsjeća na neki ugledni lokal koji je puštao dobru rock muziku.
I vidio gazda da nema ništa od toga,da danas os toga nema para,bez obzira kako to kvalitetna muzika bila.
I poče puštati turbofolk...i počeše pare da se slijevaju.
E to su danas vlastodršci Veleža,klasični turbofolkeri koji na uštrb nekadašnjeg imana drže lokal u điru.
Njima dobro.
To je isto kao da ja postavim slike iz Kaknja npr.,dok je Velež igrao ligu Federacije,i usporedim je sa nekom posjetom...zrinjskog npr. prije pola godine,dok su bili u sukobu sa Vidačkom.
Ili npr. 3.000 ljudi u Vrapčićima i 1.000 u Maksimiru.
Dakle,presmiješno je se upuštati u ovakva dječija prepucavanja i nadmetanja.
Uostalom,ovo nije navijački forum.
Ja ne znam koliko je danas bilo u Vrapčićima,200-300...ja sam navijao da ne bude ni 20 ljudi.
Da se vratimo na naše probleme.
Ja neću imenovati nikoga,ko bi mogao prodrmati Velež,i maknuti ga iz ove kolotečine.
Previše mi sami sebe omalovažavamo,previše smo kritični prema sebi,nekako sam dojma da mnogi ne vide nikakvu vjerodostojnu zamjenu.
A ja ipak mislim da ima ljudi sa kapitalom,sa znanjem,ljudi koji vole Velež.
Velež je institucija,bio i ostao,mada se danas ne čini tako...ali je institucija.
I ne zaslužuje ovako nešto.
Današnji Velež mene podsjeća na neki ugledni lokal koji je puštao dobru rock muziku.
I vidio gazda da nema ništa od toga,da danas os toga nema para,bez obzira kako to kvalitetna muzika bila.
I poče puštati turbofolk...i počeše pare da se slijevaju.
E to su danas vlastodršci Veleža,klasični turbofolkeri koji na uštrb nekadašnjeg imana drže lokal u điru.
Njima dobro.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Izrevoltirani Vladavić: Ovo je najgori Velež kojeg pamtim
Svoj revolt Vladavić je pokazao na društvenoj mreži, jednom dugom objavom...
Posljednjim rezultatima Veleža izrevoltirani su istinski simpatizeri ovog slavnog mostarskog kluba. Među njima je i bivši bh. reprezentativac i dijete Veleža Admir Vladavić, koji je svoj revolt podijelio na društvenoj mreži Facbook, jednom vrlo dugom objavom, koju vam prenosimo u cjelosti:
Šta reći ,koju poruku poslati i kome?Oldazite bola iz Veleža, odlazite iz svetinje. Šta ste uradili od kluba koji je nekada igrao protiv europskih velikana, a sada?Zar vam posjeta od 50 gledatelja na utakmici ne govori nešto?Slušao sam mnoge priče, kriv ovaj, kriv onaj, ne igraju naša djeca, dolaze igrači sa strane. Evo sada su tu domaći igrači, malo je onih sa strane, i šta ćemo sada?Možda promijeniti trenera?Došao novi trener i opet isto.Ljudi moji pa mi nemamo omladinskog pogona uopće. Pogledajte malo tabelu gdje se nalaze pioniri, kadeti, juniori. Djeca nemaju gdje da treniraju. Velež nije izbacio igrača od generaciji 1981/82.Veležovac sam i volim taj klub, bio on u Premier ili 5. ligi. Dijete sam Veleža i bio sam kada smo ispadali i borili se za povratak u Prmeier ligu, ali ovo što se dešava je najgori period Veleža koji ja pamtim. Forza Velež ljubavi moja, napisao je Admir Vladavić na svom facebook profilu.
Posljednjim rezultatima Veleža izrevoltirani su istinski simpatizeri ovog slavnog mostarskog kluba. Među njima je i bivši bh. reprezentativac i dijete Veleža Admir Vladavić, koji je svoj revolt podijelio na društvenoj mreži Facbook, jednom vrlo dugom objavom, koju vam prenosimo u cjelosti:
Šta reći ,koju poruku poslati i kome?Oldazite bola iz Veleža, odlazite iz svetinje. Šta ste uradili od kluba koji je nekada igrao protiv europskih velikana, a sada?Zar vam posjeta od 50 gledatelja na utakmici ne govori nešto?Slušao sam mnoge priče, kriv ovaj, kriv onaj, ne igraju naša djeca, dolaze igrači sa strane. Evo sada su tu domaći igrači, malo je onih sa strane, i šta ćemo sada?Možda promijeniti trenera?Došao novi trener i opet isto.Ljudi moji pa mi nemamo omladinskog pogona uopće. Pogledajte malo tabelu gdje se nalaze pioniri, kadeti, juniori. Djeca nemaju gdje da treniraju. Velež nije izbacio igrača od generaciji 1981/82.Veležovac sam i volim taj klub, bio on u Premier ili 5. ligi. Dijete sam Veleža i bio sam kada smo ispadali i borili se za povratak u Prmeier ligu, ali ovo što se dešava je najgori period Veleža koji ja pamtim. Forza Velež ljubavi moja, napisao je Admir Vladavić na svom facebook profilu.
Izrevoltirani Vladavić: Ovo je najgori Velež kojeg pamtim
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Moram još,šta ću kad me ljute.
Najviše mi smeta što smo izdržali sve,sve ono što nije normalno.
Od početaka iz ničega do borbe sa svima onima koji nas mrze,koji bi volili da nas nema.
I ma koliko se neki trudili,mi smo ostali RSD VELEŽ,bez ikakvih nacionalnih prefiksa,ostali smo Mostarski,Hercegovački,Bosansko-Hercegovački klub koji ima simpatizere širom BiH,pa i šire.
To što nekome smeta naš grb,naš klub,naše ime,to nije naš problem.
Trebamo biti ponosni pa smo to sačuvali.
Danas imamo koliko-toliko normalan stadion,autobus,logistiku,stalo je se na noge nakon kalvarije.
I sve to prođemo,preživimo,izdržimo...i da nas na kraju'naše snage' pokopavaju.
VELEŽ ne smije biti ničija prćija,ničiji poligon za neke ciljeve koji nemaju veze sa sportom.
Najviše mi smeta što smo izdržali sve,sve ono što nije normalno.
Od početaka iz ničega do borbe sa svima onima koji nas mrze,koji bi volili da nas nema.
I ma koliko se neki trudili,mi smo ostali RSD VELEŽ,bez ikakvih nacionalnih prefiksa,ostali smo Mostarski,Hercegovački,Bosansko-Hercegovački klub koji ima simpatizere širom BiH,pa i šire.
To što nekome smeta naš grb,naš klub,naše ime,to nije naš problem.
Trebamo biti ponosni pa smo to sačuvali.
Danas imamo koliko-toliko normalan stadion,autobus,logistiku,stalo je se na noge nakon kalvarije.
I sve to prođemo,preživimo,izdržimo...i da nas na kraju'naše snage' pokopavaju.
VELEŽ ne smije biti ničija prćija,ničiji poligon za neke ciljeve koji nemaju veze sa sportom.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Sretno Velezu na gostovanju u Sirokom u derbiju zacelja...imate srece sto sada idete u Siroki jer je to najlosija ekipa u ligi u ovom trenutku.....i vas direktni konkurent za ispadanje...
-
Forza velez
- Kontakt:
Imalo iko veze sa KN RA nek se nesto organizuje neki bojkot nesto da idemo ispred prostorija da istjeramo ****
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
Zasto bojkot vi vec od narednog kola pobjedom u Sirokom izlazite iz krize, i direktog konkurenta saljete na dno..Forza velez je napisao/la:Imalo iko veze sa KN RA nek se nesto organizuje neki bojkot nesto da idemo ispred prostorija da istjeramo ****
Moze li mi neko, molim vas, napisati trenutni sastav Veleza i pored imena po mogucnosti (u zagradi) odakle je igrac?
Ne mogu da vjerujem da u dvije utakmice kuci uzimaju samo 1 ebeni bod
. Pa zar su toliko losi? Zar ne znaju da je onaj grb, ona crvena boja, ono nebo mostarsko = svetinja za koju ginuti treba?
P.S.
Neka vas ne buni moj avatar, ja sam velezovac u srcu.
Ne mogu da vjerujem da u dvije utakmice kuci uzimaju samo 1 ebeni bod
P.S.
Neka vas ne buni moj avatar, ja sam velezovac u srcu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
modric je napisao/la:Zasto bojkot vi vec od narednog kola pobjedom u Sirokom izlazite iz krize, i direktog konkurenta saljete na dno..Forza velez je napisao/la:Imalo iko veze sa KN RA nek se nesto organizuje neki bojkot nesto da idemo ispred prostorija da istjeramo ****
Ne treba bojkot , al ne znam ko ce gledat ove mazlume kako brukaju svetinju .
Dno dna , al idemo dalje.
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 01 okt 2012, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Kako rece komentator 6 igraca mladji od 20 godine, mislim da je previse.
Treba vam koji iskusan igrac, da se svi skupa uigraju i tek tad se moze ocekivati nesto
Treba vam koji iskusan igrac, da se svi skupa uigraju i tek tad se moze ocekivati nesto
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dovedite Platinija u Mostar da vidi u kakvim uslovima igra Velež
Predsjednik UEFA Mišel Platiniji dolazi sutra u BiH, na poziv Komiteta za normalizaciju FS BiH.
[Dovedite Platinija u Mostar da vidi u kakvim uslovima igra Velež]
Prema najavi, Platini će obići stadione Koševo i Grbavicu u Sarajevu i Bilino polje u Zenici, gdje svoje utakmice igra reprezentacijha BiH.
Salem Halilhodžić, jedan od fudbalskih velikana Veleža, ogorčen je ponašanjem čelnika FS BiH, koji se nisu sjetili, kako kaže, simbola bh fudbala, koji je iznjedrio toliko velikana, a neki od njih, poput Ivana Ćurkovića i Vahida Halilhodžića zajedno su igrali i sa Platinijem.
„Velež je, htio to neko priznati ili ne, ime kojim se treba ponositi cijela BiH, a ne samo Mostar. Kud bi me odvelo kad bih nabrajao brojne igrače, koji su slavu BiH pronosili širom Evrope i svijeta. Velež je, usljed ratnih dešavanja, ostao bez stadiona pod Bijelim brijegom i natjeran je da utakmice igra na neuslovnoim terenu u Vrapčićima, koji ne priliči renomeu kluba najsvijetlih tradicija“, kaže Salem Halilhodžić u razgovoru za portal ****.ba.
Halilhodžić, uz to, podjeća i na katastrofalne uslove u kojima treniraju pioniri i kadeti Veleža.
„Veležu se, zbog svega što je dao bh fudbalu, mora pomoći. Sarajevo i Željezničar imaju stadione, koji zadovoljavaju sve kriterije, ali čelnici FS BiH moraju pomoći Veležu. Stoga, mislim da bi Platinija morali dovesti u Mostar, kako bi se na licu mjesta uvjerio u kakvim nenormalnim uslovima igra simbol Mostar i kako bi od njega tražili da, snagom svog autoriteta i funkcije koju obavlja, obezbijedi sredstva za izgradnju novog stadiona za Velež. Po meni, svoj glas trebali bi dići i ljudi iz Uprave Veleža, ali i čelnici grada Mostara. To je najmanje što mogu učiniti za Rođene“, govori Salem Halilhodžić.
Predsjednik UEFA Mišel Platiniji dolazi sutra u BiH, na poziv Komiteta za normalizaciju FS BiH.
[Dovedite Platinija u Mostar da vidi u kakvim uslovima igra Velež]
Prema najavi, Platini će obići stadione Koševo i Grbavicu u Sarajevu i Bilino polje u Zenici, gdje svoje utakmice igra reprezentacijha BiH.
Salem Halilhodžić, jedan od fudbalskih velikana Veleža, ogorčen je ponašanjem čelnika FS BiH, koji se nisu sjetili, kako kaže, simbola bh fudbala, koji je iznjedrio toliko velikana, a neki od njih, poput Ivana Ćurkovića i Vahida Halilhodžića zajedno su igrali i sa Platinijem.
„Velež je, htio to neko priznati ili ne, ime kojim se treba ponositi cijela BiH, a ne samo Mostar. Kud bi me odvelo kad bih nabrajao brojne igrače, koji su slavu BiH pronosili širom Evrope i svijeta. Velež je, usljed ratnih dešavanja, ostao bez stadiona pod Bijelim brijegom i natjeran je da utakmice igra na neuslovnoim terenu u Vrapčićima, koji ne priliči renomeu kluba najsvijetlih tradicija“, kaže Salem Halilhodžić u razgovoru za portal ****.ba.
Halilhodžić, uz to, podjeća i na katastrofalne uslove u kojima treniraju pioniri i kadeti Veleža.
„Veležu se, zbog svega što je dao bh fudbalu, mora pomoći. Sarajevo i Željezničar imaju stadione, koji zadovoljavaju sve kriterije, ali čelnici FS BiH moraju pomoći Veležu. Stoga, mislim da bi Platinija morali dovesti u Mostar, kako bi se na licu mjesta uvjerio u kakvim nenormalnim uslovima igra simbol Mostar i kako bi od njega tražili da, snagom svog autoriteta i funkcije koju obavlja, obezbijedi sredstva za izgradnju novog stadiona za Velež. Po meni, svoj glas trebali bi dići i ljudi iz Uprave Veleža, ali i čelnici grada Mostara. To je najmanje što mogu učiniti za Rođene“, govori Salem Halilhodžić.
NeToBoLa je napisao/la:Samo vi naručite. Treba li još nešto prenijeti ?
Forum.... forumski navijači.... nema nas nigdje, čast izuzecima ...ovaj post sam namjerno apostrofirao, nema nas, nema .... a svi tražimo promijene, a ne želimo izaći iz kuće ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.