Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Džeko nije pokazao, ama ništa.
Pitanje je, kako će Džeko igrati i pokazati svoj kvalitet kad samo dobiva loptu dva puta u jedno poluvrijeme?
Džeko je visok i "veliki" igrač i odbrana Dortmunda je bila visoko postavljena prema naprijed, i zato nije bilo puno prostora za igru večeras. Ali to ne odgovara Džeki, jer je visok i spor igrač. To više odgovara Aguera i Teveza, jer su oni mali i brzi igrači, i radi toga oni mogu igrati na malom prostoru.
Pitanje je, kako će Džeko igrati i pokazati svoj kvalitet kad samo dobiva loptu dva puta u jedno poluvrijeme?
Džeko je visok i "veliki" igrač i odbrana Dortmunda je bila visoko postavljena prema naprijed, i zato nije bilo puno prostora za igru večeras. Ali to ne odgovara Džeki, jer je visok i spor igrač. To više odgovara Aguera i Teveza, jer su oni mali i brzi igrači, i radi toga oni mogu igrati na malom prostoru.
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 03 okt 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
Juvelandia
- Kontakt:
Dobio je on upotrebljivu loptu, bio je pred golmanom i sjebao priliku.Haman kolektivna amnezija nastupi zacas.TheVerminator je napisao/la:Hart je večeras bio jedini igrač Cityja.
Džeko se samo uklopio u sivilo ekipe + nijedna upotrebljiva lopta
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Toure u potpunosti nadigran od veznog reda Dortmunda što automatski znači nepostojanje Cityja. Džeku sam vidio u 2-3 ofsajda i početkom drugog poluvremena kada je šutirao u Weidenfehlera. Kao što su veznjaci BvBa pojeli Tourea, tako su stoperi pojeli Edina. U trenucima kada im je umakao, obavezno (opravdano, dakako) je mahan ofsajd.
Više pokaže kada ulazi s klupe. Da je ušao u 60. minuti, vjerujem da bi više napravio.
Više pokaže kada ulazi s klupe. Da je ušao u 60. minuti, vjerujem da bi više napravio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sto ti je zvati se Baloteli i biti Talijan. U prosloj utakmici kad je Džeko usao i dao sjajan gol na goal.com nije dobio ocjenu, a sad Balo najbolji uz Harta
-
Juvelandia
- Kontakt:
Platini je porijeklom Italijan, mislim da je to UEFA-ina zavjera.A nama Michel prosipa fore po SarajevuZOI84 je napisao/la:Sto ti je zvati se Baloteli i biti Talijan. U prosloj utakmici kad je Džeko usao i dao sjajan gol na goal.com nije dobio ocjenu, a sad Balo najbolji uz Harta
Zadnja izmjena: Juvelandia, dana/u 03 okt 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Posle ove utakmice danas imam jednu pametnu za sebe. Pusti City i Dzeku i fino se hvataj knjige i uci. Da sam bio pametan pa barem sve sate gledajuci City-ja potrosio na knjigu. Svake sedmice po 5-6 sati je mnogo.
I sta Kun odigra?MrAmani96 je napisao/la:Džeko nije pokazao, ama ništa.
Goal.com i mene kada bi proglasio za igraca utakmice jos uvijek bi bili smece od suda..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.
Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Amare da to nisi ti? Eto imas li ti neko logicno objasnjenje zastto je Džeko neocjenjen, a Balo da?Juvelandia je napisao/la:Platini je porijeklom Italijan, mislim da je to UEFA-ina zavjera.A nama Michel prosipa fore po SarajevuZOI84 je napisao/la:Sto ti je zvati se Baloteli i biti Talijan. U prosloj utakmici kad je Džeko usao i dao sjajan gol na goal.com nije dobio ocjenu, a sad Balo najbolji uz Harta
-
karameldar
- Kontakt:
Joj ovog ZOI84,haman naumio citirati i odgovoriti svakom ko kaže da noćas Džeko ništa nije napravio
I kad već navaljuješ sa pitanjem šta je to Aguero uradio,eto,izborio je penal.
I kad već navaljuješ sa pitanjem šta je to Aguero uradio,eto,izborio je penal.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 03 okt 2012, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ja ti dadoh sasvim logicno objasnjenje, barem ono koje se uklapa u logiku ovog topica od davnih vremena.Zavjera breZOI84 je napisao/la:Amare da to nisi ti? Eto imas li ti neko logicno objasnjenje zastto je Džeko neocjenjen, a Balo da?Juvelandia je napisao/la:Platini je porijeklom Italijan, mislim da je to UEFA-ina zavjera.A nama Michel prosipa fore po SarajevuZOI84 je napisao/la:Sto ti je zvati se Baloteli i biti Talijan. U prosloj utakmici kad je Džeko usao i dao sjajan gol na goal.com nije dobio ocjenu, a sad Balo najbolji uz Harta
Jeste trcao je ko muha bez glave, gnjavio loptu i na kraju imao isti ucinak kao DžekoMonolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
-
nanek
Pa jeste ako je po tvojoj logici nasri bio defanzivno orjentisan.Ne mozes me ubijediti da su silva i nasri bili gori od Edina.
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 03 okt 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Ma Dzeko los, nije se vidio, isto tako njegova ekipa je bila nula, to jest nije ni dobivao lopte.
Hart jedini dobar igrac svi drugi katastrofa. Dortmund im ocitao lekciju.
Hart jedini dobar igrac svi drugi katastrofa. Dortmund im ocitao lekciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kompany najlošiji na terenu ?Monolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
DRUG NEBI TI PUNCA
Monolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
Koji degradirajuci fudbal od strane MCFC to je stravicno!
Imati onakve igrace i da ne mogu preko centra loptu prenjeti je vise nego sramotno po pitanju taktike i uigranosti. Od 45min i primanja gola u 65min oni su nastavili do 85min igrati istu igru....pas naprijed - nazad dva!
Takticki je Klopp nadigrao glupavog Mancinia u svakom segmentu igre...Onakva bezidejnost i jad odavno nisam gledao u skupljem igrackom scenariju.
Onaj Nasri je za klupe ali Aldershota, oca'm!
Imati onakve igrace i da ne mogu preko centra loptu prenjeti je vise nego sramotno po pitanju taktike i uigranosti. Od 45min i primanja gola u 65min oni su nastavili do 85min igrati istu igru....pas naprijed - nazad dva!
Takticki je Klopp nadigrao glupavog Mancinia u svakom segmentu igre...Onakva bezidejnost i jad odavno nisam gledao u skupljem igrackom scenariju.
Onaj Nasri je za klupe ali Aldershota, oca'm!
Aguero je bolje igrao, realno. Više se vidio na terenu, i imao je nekoliko dobre prilike za gol. Džeko je imao jednu priliku, i ništa više.ZOI84 je napisao/la:I sta Kun odigra?MrAmani96 je napisao/la:Džeko nije pokazao, ama ništa.
Sve u svemu, City je igrao grozno, ali je radi fenomenalnog Joe Harta ostao neporažen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.