Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
-
Juvelandia
- Kontakt:
Platini je porijeklom Italijan, mislim da je to UEFA-ina zavjera.A nama Michel prosipa fore po SarajevuZOI84 je napisao/la:Sto ti je zvati se Baloteli i biti Talijan. U prosloj utakmici kad je Džeko usao i dao sjajan gol na goal.com nije dobio ocjenu, a sad Balo najbolji uz Harta
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
I sta Kun odigra?MrAmani96 je napisao/la:Džeko nije pokazao, ama ništa.
Pitanje je, kako će Džeko igrati i pokazati svoj kvalitet kad samo dobiva loptu dva puta u jedno poluvrijeme?
Džeko je visok i "veliki" igrač i odbrana Dortmunda je bila visoko postavljena prema naprijed, i zato nije bilo puno prostora za igru večeras. Ali to ne odgovara Džeki, jer je visok i spor igrač. To više odgovara Aguera i Teveza, jer su oni mali i brzi igrači, i radi toga oni mogu igrati na malom prostoru.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Amare da to nisi ti? Eto imas li ti neko logicno objasnjenje zastto je Džeko neocjenjen, a Balo da?Juvelandia je napisao/la:Platini je porijeklom Italijan, mislim da je to UEFA-ina zavjera.A nama Michel prosipa fore po SarajevuZOI84 je napisao/la:Sto ti je zvati se Baloteli i biti Talijan. U prosloj utakmici kad je Džeko usao i dao sjajan gol na goal.com nije dobio ocjenu, a sad Balo najbolji uz Harta
-
karameldar
- Kontakt:
I kad već navaljuješ sa pitanjem šta je to Aguero uradio,eto,izborio je penal.
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ja ti dadoh sasvim logicno objasnjenje, barem ono koje se uklapa u logiku ovog topica od davnih vremena.Zavjera breZOI84 je napisao/la:Amare da to nisi ti? Eto imas li ti neko logicno objasnjenje zastto je Džeko neocjenjen, a Balo da?Juvelandia je napisao/la:Platini je porijeklom Italijan, mislim da je to UEFA-ina zavjera.A nama Michel prosipa fore po SarajevuZOI84 je napisao/la:Sto ti je zvati se Baloteli i biti Talijan. U prosloj utakmici kad je Džeko usao i dao sjajan gol na goal.com nije dobio ocjenu, a sad Balo najbolji uz Harta
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Jeste trcao je ko muha bez glave, gnjavio loptu i na kraju imao isti ucinak kao DžekoMonolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
-
nanek
- Principatus
- Kontakt:
Hart jedini dobar igrac svi drugi katastrofa. Dortmund im ocitao lekciju.
Kompany najlošiji na terenu ?Monolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
Monolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
Imati onakve igrace i da ne mogu preko centra loptu prenjeti je vise nego sramotno po pitanju taktike i uigranosti. Od 45min i primanja gola u 65min oni su nastavili do 85min igrati istu igru....pas naprijed - nazad dva!
Takticki je Klopp nadigrao glupavog Mancinia u svakom segmentu igre...Onakva bezidejnost i jad odavno nisam gledao u skupljem igrackom scenariju.
Onaj Nasri je za klupe ali Aldershota, oca'm!
Aguero je bolje igrao, realno. Više se vidio na terenu, i imao je nekoliko dobre prilike za gol. Džeko je imao jednu priliku, i ništa više.ZOI84 je napisao/la:I sta Kun odigra?MrAmani96 je napisao/la:Džeko nije pokazao, ama ništa.
Pitanje je, kako će Džeko igrati i pokazati svoj kvalitet kad samo dobiva loptu dva puta u jedno poluvrijeme?
Džeko je visok i "veliki" igrač i odbrana Dortmunda je bila visoko postavljena prema naprijed, i zato nije bilo puno prostora za igru večeras. Ali to ne odgovara Džeki, jer je visok i spor igrač. To više odgovara Aguera i Teveza, jer su oni mali i brzi igrači, i radi toga oni mogu igrati na malom prostoru.
Sve u svemu, City je igrao grozno, ali je radi fenomenalnog Joe Harta ostao neporažen.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije najgori. Gori je bio Jack. A onda idu Kompany i Džeko. Pogledaj samo kome su "bježali" Lewandowski i Reus i sve će ti biti jasno. Svaki, ali svaki put su pobjegli UPRAVO Kompanyju. Ovosezonski Kompany nije ni 10% onog koji je prošle godine sasvim zasluženo uzeo titulu najboljeg defanzivca u Premiershipu.bagrcavi je napisao/la:Kompany najlošiji na terenu ?Monolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
Toure i Nastasić ko da su s marsa pali.Za prvog mi je čudno jer "zna", ali Nastasić me samo uvjerio da je odron igrač.
- Principatus
- Kontakt:
A šta je sa Nastasićem ? Upratio sam ga u par situacija i baš sam se čudio otkud on u City-u.Ulijeće klizeći i samo proklizi pored igrača, šalje neke duge pasove nikome i još par sitacija.Monolog je napisao/la:Nije najgori. Gori je bio Jack. A onda idu Kompany i Džeko. Pogledaj samo kome su "bježali" Lewandowski i Reus i sve će ti biti jasno. Svaki, ali svaki put su pobjegli UPRAVO Kompanyju. Ovosezonski Kompany nije ni 10% onog koji je prošle godine sasvim zasluženo uzeo titulu najboljeg defanzivca u Premiershipu.bagrcavi je napisao/la:Kompany najlošiji na terenu ?Monolog je napisao/la:Bolji je bio od Edina. Ja stvarno ne znam šta si ti gledao/la, al' utakmicu City - BvB nisi.Džeko nije imao lopti (to stvarno stoji), al' je bio ubjedljivo NAJGORI od svih ofanzivno orijentisanih igrača Cityja. Jedini koji su na terenu bili gori od njega su Kompany i Rodwell.
Toure i Nastasić ko da su s marsa pali.Za prvog mi je čudno jer "zna", ali Nastasić me samo uvjerio da je odron igrač.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, adrenaline323, antetokounmpo, Atlanta, Beduin, bh22, Celtic, Confiance, DjaniTarik, donniedarko, Edincapitano, Elddar, emir79, FerdinandF, Fudo, Futbol, GG3, GIBRA, Godfather, GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, Hashanaga, Helemnejse, Honorar, Iceplayer, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, JimmyPage, KarlMarx, kouadio, lakilone, maho_sa, Majstorinho, Mocvara1991, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, Rauber33, Rio12345, rishovski, rossonero85, s4mke, Scholl, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, Soli, Sveti, THEC, ugursuz, Wilshere10, Wolffire, Zeko87 i 355 gostiju.