Ne može sam sebe čuvatArbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice
Sljedeći cigani.Biću malo bezobrazan al manje od 3 gola u njihovoj mreži ne prihvatam
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ne može sam sebe čuvatArbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice
epic burnLBJ MVP je napisao/la:Ne može sam sebe čuvatArbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice![]()
Ja bi bio zadovoljan s remijem...mislim da ce i Joso tako nastupiti...ha ja ostane -8(puno bolje nego -11) i onda polako cekat kikseve Barse...LBJ MVP je napisao/la:Ne može sam sebe čuvatArbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice![]()
Sljedeći cigani.Biću malo bezobrazan al manje od 3 gola u njihovoj mreži ne prihvatam![]()
De šuti matere ti, lik se na poziciji Ozila gubi ko abdest.M4kaveli je napisao/la:Jedina sansa Reala i jeste ta odbrana Barce, tj. ta 2 zadnja vezna![]()
Davno sam napisao kako bi Modric mogao izbaciti iz prvih 11 ili Khediru ili Ozila.
Nekima bilo smijesno ..
Njih 2 nazad i Ozil ispred sa 2 krila kakva ima Real je previse ofanzivno,mozda protiv ekipa koje ne napadaju stalno drugacije bi to bila supljina za kontre za svakog !!M4kaveli je napisao/la:Mogu samo sto Mourinho nema damu ..