Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
154 utakmice, 158 golova za Madrid. Krištjanu Ronaldu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Jedina sansa Reala i jeste ta odbrana Barce, tj. ta 2 zadnja vezna
Davno sam napisao kako bi Modric mogao izbaciti iz prvih 11 ili Khediru ili Ozila.
Nekima bilo smijesno ..
Davno sam napisao kako bi Modric mogao izbaciti iz prvih 11 ili Khediru ili Ozila.
Nekima bilo smijesno ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
De šuti matere ti, lik se na poziciji Ozila gubi ko abdest.M4kaveli je napisao/la:Jedina sansa Reala i jeste ta odbrana Barce, tj. ta 2 zadnja vezna![]()
Nekima bilo smijesno ..
A to da će izbaciti Khediru, ni to nema šanse.
Pa kakav je onda Ozil ako se ovaj gubi ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Modric moze izbacit samo Alonsa i bit u rotaciji sa Khedirom Essienom i ponekad s Ozilom,njegovo mjesto i jest to sto igra Alonso a njih 2 ne mogu zajedno igrati u timu 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Mogu samo sto Mourinho nema damu ..
Njih 2 nazad i Ozil ispred sa 2 krila kakva ima Real je previse ofanzivno,mozda protiv ekipa koje ne napadaju stalno drugacije bi to bila supljina za kontre za svakog !!M4kaveli je napisao/la:Mogu samo sto Mourinho nema damu ..
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- anonymousHD
- Kontakt:
Slatka utakmica. Xabi, Ronaldo i Kaka fantastični.

Sastav protiv Barcelone će biti kao i protiv Manchester Cityja. Essien, Alonso i Khedira, te gore u napadu Di Maria, Ronaldo i Benzema.

Sastav protiv Barcelone će biti kao i protiv Manchester Cityja. Essien, Alonso i Khedira, te gore u napadu Di Maria, Ronaldo i Benzema.
Odakle ti to ?
- anonymousHD
- Kontakt:
Karim objasnio samo ko je prvi napadac Reala da se Higuain ne nada puno

BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Dobarrr Benzema ... kakav golčina.. svaka čast.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pepe "poklonio" dres djevojcici u kolicima.

Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Jel neko primjetio koliko je Pepe postao bolji igrac nakon sto se smirio ?
- raul-zakon
- Kontakt:
Nije ovaj Pepe ni mršav toliko, a? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Pepe je uvijek bio dobar igrac..
Samo ,kao i svaki stoper,godinama napreduje i dokazuje se iznova..
Ubjedljivo najbolji stoper svijeta..
Samo ,kao i svaki stoper,godinama napreduje i dokazuje se iznova..
Ubjedljivo najbolji stoper svijeta..
crveni karton ne moze biti pozitivna stvar.M4kaveli je napisao/la:Jel neko primjetio koliko je Pepe postao bolji igrac nakon sto se smirio ?
za mene licno trenutno je najbolji stoper svijeta pa kako god , sad kad mi se neko prikaci pa pocne neke liste pravit
od pocetka sezone unatoc losoj igri on je bio konstantan , a agresiju je usmjerio na pravi nacin.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I sta je sad bolje ?
Da lomi noge igracima i psuje po novinama ili ovo ?
Znam odgovor Portilla i madridiste ..
Znam odgovor Portilla i madridiste ..
kakvo je to pitanje ?I sta je sad bolje ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.