Je li ovo rekord ?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amar je najveci krivac za taj pristup, previse je realan.SarajlijaTM je napisao/la:Citam sad ovaj clanak o Bate B.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bate-bo ... sima/89106" onclick="window.open(this.href);return false;
i gledam jbt,znaci ljudi imaju malo veci budzet od nas,plate su im znaci prosjecno 5-10k vece,sto za evropu i nije neka razlika. Koliko igra srcanost,pozrtvovanost i vjera u sebe,a to je bas ono sto nama fali,fali nam i onaj mentalitet da u glavi imamo da mozemo pobjediti,da su to sve ljudi od krvi i mesa i trening je najbitniji i fizicka sprema i trka,a ne da se u startu predamo kad vidimo ko ima koliko vise para od nas.
Mislim i bate ce ispasti vjerovatno nakon sto prodje grupe,a procice ih sigurno ovim pristupom,a mi do tad mozemo sanjati o grupama
Eto samo da nekad hoce pokusati,samo pokusati,a ne predati se odma,pa sta bude...
nije, skoro 400 je rekord, čini mi seZZtop10 je napisao/la:Evo Bogi osvojio 141 poen na slagalici![]()
Je li ovo rekord ?
Nadam se da Bogi ne čita ovo, inače ništa od njega na terenu dok ne nagura preko 400...anonimni je napisao/la:nije, skoro 400 je rekord, čini mi seZZtop10 je napisao/la:Evo Bogi osvojio 141 poen na slagalici![]()
Je li ovo rekord ?
Ma Amar je prije ziheras,igra na sigurno.Buu je napisao/la:Amar je najveci krivac za taj pristup, previse je realan.SarajlijaTM je napisao/la:Citam sad ovaj clanak o Bate B.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bate-bo ... sima/89106" onclick="window.open(this.href);return false;
i gledam jbt,znaci ljudi imaju malo veci budzet od nas,plate su im znaci prosjecno 5-10k vece,sto za evropu i nije neka razlika. Koliko igra srcanost,pozrtvovanost i vjera u sebe,a to je bas ono sto nama fali,fali nam i onaj mentalitet da u glavi imamo da mozemo pobjediti,da su to sve ljudi od krvi i mesa i trening je najbitniji i fizicka sprema i trka,a ne da se u startu predamo kad vidimo ko ima koliko vise para od nas.
Mislim i bate ce ispasti vjerovatno nakon sto prodje grupe,a procice ih sigurno ovim pristupom,a mi do tad mozemo sanjati o grupama
Eto samo da nekad hoce pokusati,samo pokusati,a ne predati se odma,pa sta bude...
Treba nekad i on jednu bombu baciti kao Ciro. Je.ben je osjecaj za igraca kad ti trener kaze nemamo sta trazit protiv njih, male su nam sanse... Ti se automaski tako i postavis.SarajlijaTM je napisao/la:Ma Amar je prije ziheras,igra na sigurno.Buu je napisao/la:Amar je najveci krivac za taj pristup, previse je realan.SarajlijaTM je napisao/la:Citam sad ovaj clanak o Bate B.
pojam "realan" izgleda postaje relativan.
Ja sam i dalje misljenja da nasim igracima treba psihijatar,kojem ce se izjadati,a ne u kafani i sl. cast izuzetcima
i koji ce im utuviti u glavu da nisu gradjani drugog reda cim predju granicu lijepe nase
Ja se sjecam da je prosle godine neki forumas ovdje napisao : " Zar vi mislite da ce neko nekad poslat neku ponudu za Svraku?" haha , a izgleda da cemo ga sada prodati za 1 milion KM .SarajlijaTM je napisao/la:Mislim ako je od svrake kojem smo svi spominjali uzu familiju prije par godina cim lopta krene prema njemu,napravljen igrac koji treba da bude pravo dobar transfer.ocigledno sve je moguce
Samo psihijatar
Ne znam,al sam ja iz nekog neobjasnjivog razloga bio ubjedjen da ce mo svraku prodati za veliku lovuZZtop10 je napisao/la:Ja se sjecam da je prosle godine neki forumas ovdje napisao : " Zar vi mislite da ce neko nekad poslat neku ponudu za Svraku?" haha , a izgleda da cemo ga sada prodati za 1 milion KM .SarajlijaTM je napisao/la:Mislim ako je od svrake kojem smo svi spominjali uzu familiju prije par godina cim lopta krene prema njemu,napravljen igrac koji treba da bude pravo dobar transfer.ocigledno sve je moguce
Samo psihijatar
prodje bas sinoc pored mene,zaobidje kolonu na grbavici,prodje na crveno i smota na vraca,kontam,vidi adila mangupaUnKnownBA je napisao/la:Sinoc na Malti ukrali Eldinu Adlilovicu BMW-a, eto ako nekog interesuje.
Koji modelUnKnownBA je napisao/la:Sinoc na Malti ukrali Eldinu Adlilovicu BMW-a, eto ako nekog interesuje.
Ne znam tacno, petica crna msm, taj jedino i vozi! Zivi kod nas u mahali... igra bingo u kladionicichampions1921 je napisao/la:Koji modelUnKnownBA je napisao/la:Sinoc na Malti ukrali Eldinu Adlilovicu BMW-a, eto ako nekog interesuje.Onaj na slovenackim tablicama je predpostavljam Zebin..
Drugo je to, a drugo je motivisanje igraca da pogine na terenuSarajlijaTM je napisao/la:Mislim ako je od svrake kojem smo svi spominjali uzu familiju prije par godina cim lopta krene prema njemu,napravljen igrac koji treba da bude pravo dobar transfer.ocigledno sve je moguce
Samo psihijatar
Ma to je vjerovatno auto mafija sa Pala zvana "Paljanska mafija". Kolegi su mi prije mjesec dana ukrali autu, na kraju se ustanovilo da su ovi sa Pala. Obicno rade sa nasom policijom, a najvise kradu skode, golfovi, audi, bmw.ovi. Znam da je off-topic, ali eto za onoga koga to zanima.UnKnownBA je napisao/la:Sinoc na Malti ukrali Eldinu Adlilovicu BMW-a, eto ako nekog interesuje.
Ne mozes nigdje pratiti,samo za korisnike Bh telecom Moja tv.K0MT je napisao/la:Pozdrav. Kako se može preko interneta pratiti prenos utakmice na Moja TV, ako nisam korisnik te mreže. Je li moguće uopšte?