FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 04 okt 2012, 16:53

Evo Bogi osvojio 141 poen na slagalici :mrgreen:
Je li ovo rekord ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 okt 2012, 17:04

SarajlijaTM je napisao/la:Citam sad ovaj clanak o Bate B.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bate-bo ... sima/89106" onclick="window.open(this.href);return false;

i gledam jbt,znaci ljudi imaju malo veci budzet od nas,plate su im znaci prosjecno 5-10k vece,sto za evropu i nije neka razlika. Koliko igra srcanost,pozrtvovanost i vjera u sebe,a to je bas ono sto nama fali,fali nam i onaj mentalitet da u glavi imamo da mozemo pobjediti,da su to sve ljudi od krvi i mesa i trening je najbitniji i fizicka sprema i trka,a ne da se u startu predamo kad vidimo ko ima koliko vise para od nas.
Mislim i bate ce ispasti vjerovatno nakon sto prodje grupe,a procice ih sigurno ovim pristupom,a mi do tad mozemo sanjati o grupama

Eto samo da nekad hoce pokusati,samo pokusati,a ne predati se odma,pa sta bude...
Amar je najveci krivac za taj pristup, previse je realan.
NO PYRO NO PARTY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 okt 2012, 17:07

ZZtop10 je napisao/la:Evo Bogi osvojio 141 poen na slagalici :mrgreen:
Je li ovo rekord ?
nije, skoro 400 je rekord, čini mi se :D

EDIT: slika
neki dan je bio manji :mrgreen:
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 04 okt 2012, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 okt 2012, 17:08

anonimni je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Evo Bogi osvojio 141 poen na slagalici :mrgreen:
Je li ovo rekord ?
nije, skoro 400 je rekord, čini mi se :D
Nadam se da Bogi ne čita ovo, inače ništa od njega na terenu dok ne nagura preko 400...
NAPRIJED NARODE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 okt 2012, 17:18

Buu je napisao/la:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bate-bo ... sima/89106" onclick="window.open(this.href);return false;

i gledam jbt,znaci ljudi imaju malo veci budzet od nas,plate su im znaci prosjecno 5-10k vece,sto za evropu i nije neka razlika. Koliko igra srcanost,pozrtvovanost i vjera u sebe,a to je bas ono sto nama fali,fali nam i onaj mentalitet da u glavi imamo da mozemo pobjediti,da su to sve ljudi od krvi i mesa i trening je najbitniji i fizicka sprema i trka,a ne da se u startu predamo kad vidimo ko ima koliko vise para od nas.
Mislim i bate ce ispasti vjerovatno nakon sto prodje grupe,a procice ih sigurno ovim pristupom,a mi do tad mozemo sanjati o grupama

Eto samo da nekad hoce pokusati,samo pokusati,a ne predati se odma,pa sta bude...
Ma Amar je prije ziheras,igra na sigurno.
pojam "realan" izgleda postaje relativan.
Ja sam i dalje misljenja da nasim igracima treba psihijatar,kojem ce se izjadati,a ne u kafani i sl. cast izuzetcima
i koji ce im utuviti u glavu da nisu gradjani drugog reda cim predju granicu lijepe nase

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 okt 2012, 17:28

SarajlijaTM je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Ma Amar je prije ziheras,igra na sigurno.
pojam "realan" izgleda postaje relativan.
Ja sam i dalje misljenja da nasim igracima treba psihijatar,kojem ce se izjadati,a ne u kafani i sl. cast izuzetcima
i koji ce im utuviti u glavu da nisu gradjani drugog reda cim predju granicu lijepe nase
Treba nekad i on jednu bombu baciti kao Ciro. Je.ben je osjecaj za igraca kad ti trener kaze nemamo sta trazit protiv njih, male su nam sanse... Ti se automaski tako i postavis.
Sto se tice psihijatra treba i to dobar jedan.
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 okt 2012, 17:37

Mislim ako je od svrake kojem smo svi spominjali uzu familiju prije par godina cim lopta krene prema njemu,napravljen igrac koji treba da bude pravo dobar transfer.ocigledno sve je moguce
Samo psihijatar :mrgreen:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 okt 2012, 17:52

SarajlijaTM je napisao/la:Mislim ako je od svrake kojem smo svi spominjali uzu familiju prije par godina cim lopta krene prema njemu,napravljen igrac koji treba da bude pravo dobar transfer.ocigledno sve je moguce
Ja se sjecam da je prosle godine neki forumas ovdje napisao : " Zar vi mislite da ce neko nekad poslat neku ponudu za Svraku?" haha , a izgleda da cemo ga sada prodati za 1 milion KM .
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 okt 2012, 17:59

ZZtop10 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Mislim ako je od svrake kojem smo svi spominjali uzu familiju prije par godina cim lopta krene prema njemu,napravljen igrac koji treba da bude pravo dobar transfer.ocigledno sve je moguce
Ja se sjecam da je prosle godine neki forumas ovdje napisao : " Zar vi mislite da ce neko nekad poslat neku ponudu za Svraku?" haha , a izgleda da cemo ga sada prodati za 1 milion KM .
Ne znam,al sam ja iz nekog neobjasnjivog razloga bio ubjedjen da ce mo svraku prodati za veliku lovu :lol: :lol: :lol:
Kako i zasto veze nemam,ni dan danas

p.s.-zna li ko da li ima treninga,danas,sutra,jel vec bio??

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 04 okt 2012, 18:12

Sinoc na Malti ukrali Eldinu Adlilovicu BMW-a, eto ako nekog interesuje.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 okt 2012, 18:13

UnKnownBA je napisao/la:Sinoc na Malti ukrali Eldinu Adlilovicu BMW-a, eto ako nekog interesuje.
prodje bas sinoc pored mene,zaobidje kolonu na grbavici,prodje na crveno i smota na vraca,kontam,vidi adila mangupa
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 04 okt 2012, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 okt 2012, 18:16

UnKnownBA je napisao/la:Sinoc na Malti ukrali Eldinu Adlilovicu BMW-a, eto ako nekog interesuje.
Koji model :?: Onaj na slovenackim tablicama je predpostavljam Zebin..
BUDI ŽELJO !!!

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 04 okt 2012, 18:19

champions1921 je napisao/la:
Koji model :?: Onaj na slovenackim tablicama je predpostavljam Zebin..
Ne znam tacno, petica crna msm, taj jedino i vozi! Zivi kod nas u mahali... igra bingo u kladionici :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 okt 2012, 18:27

slika

NAJAVA:

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... icar-rudar" onclick="window.open(this.href);return false;

nanek

Post Postao/la nanek » 04 okt 2012, 18:29

PL BIH covjek sve fino objasnio ima tu jos toga.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 okt 2012, 19:08

Drugo je to, a drugo je motivisanje igraca da pogine na terenu :)

Da hoce ovo 9. kolo pomjeriti za srijedu.
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 okt 2012, 19:12

Ma to je vjerovatno auto mafija sa Pala zvana "Paljanska mafija". Kolegi su mi prije mjesec dana ukrali autu, na kraju se ustanovilo da su ovi sa Pala. Obicno rade sa nasom policijom, a najvise kradu skode, golfovi, audi, bmw.ovi. Znam da je off-topic, ali eto za onoga koga to zanima.

Evo odgodene sve tekme radi izbora. ;)

Koga zanima, Maribor se veoma dobro drzi protiv Lazija, evo upravo su precku pogodili. ;)
Evo fulise 100% sada, ma nema sta, slab je Maribor uglavnom... ;) ;)
Samo ovi promasaji mogli bi im se odbiti od glavu debelu, u ovakvim tekmama svaki promasaj skupo kosta.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 04 okt 2012, 20:17

Pa bogte,ovaj Mribor elita majkemi,nismo se obrukali ni sekunde,možda je tako izgledalo odmah ali sad !!!

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 04 okt 2012, 20:19

Pozdrav. Kako se može preko interneta pratiti prenos utakmice na Moja TV, ako nisam korisnik te mreže. Je li moguće uopšte? :D

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 04 okt 2012, 20:21

K0MT je napisao/la:Pozdrav. Kako se može preko interneta pratiti prenos utakmice na Moja TV, ako nisam korisnik te mreže. Je li moguće uopšte? :D
Ne mozes nigdje pratiti,samo za korisnike Bh telecom Moja tv.
Jedino ti ostaje nada da ce neko stream napraviti,onda ce biti link na forumu,budi tu za vrijeme tekme,mozda neko i napravi,pozz

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, rimljanin90, ristagrad, Sommersby i 51 gost.