Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la calcio » 05 okt 2012, 21:36

AlenHalilovic je napisao/la:Evo ima i video na indexu hr sa interv. Pogledajte video na njemu mozete skuziti kako momak razmiljas.

Kad pogledas skuzis da je momak jako ponosan na oca i ja mislim da se ugleda na njega. Prica o genima i da ima njegovo. Jesil jos sta pokupio od oca sto se tice nogometa? A zna se nasta se to pitanje odnosi.

Ja sta sam pojmova pokupio ovih zadnjih dana o Alenu, 90% sam siguran da ce zaigrat za BiH
Isto mislim. I zato bi sad trebalo malo popustiti i pustiti momka neka se na miru razvija i skoluje, kada dodje vrijeme za reprezentaciju, a do tada ima jos dosta vremena, onda je 90% nas. VIdim i otac mu je zabrinut zbog velikog pritiska, potpuno ga shvatam. Ipak je Alenu tek 16 godina.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 05 okt 2012, 21:37

Druži se sa Alispahićem kaze to je bosanac moj! On je NAŠ!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 okt 2012, 21:40

Alen je zelio da igra za reprezentaciju BiH, ali poslije toga je dobio poziv U17 Hrvatske koji je prihvatio i sada je neodlucan za koga ce igrati u buducnosti.
Samo se nadam da nece slusati svog obiteljskog druga Damira Mulaomerovica koji mu je od domacih igraca uzor u kosarci
15.10 - 15.06 ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 okt 2012, 21:42

Alen Halilović: "Tata je prije rekao da ću igrati za BiH i ja sam htio igrati za BiH, no došao je poziv iz Hrvatske, pa sam ga i prihvatio. Trenutno ne razmišljam za koju ću reprezentaciju igrati, ima još mnogo vremena, pa mi to ne prestavlja neki teret. Iskreno, još nisam odlučio."

Sead Halilović: "Situacija je takva da je prevelik pritisak na Alena i ne bih želio da ja odlučujem. Kad bih ja odlučivao, većina zna šta bi to bilo."

Ova današnja izjava od Seada mi nekako zvuči da se spusti lopta na zemlju, da on kao ostane "neutralan" u ovome, a čim je prije govorio da će mali igrat' za BiH, sigurno da to misli i danas, ali evo diplomatski odgovor novinaru. Isto tako, mali Alen diplomatski odgovara ovih dana. Da je načisto da želi igrat' za Hrvatsku, rekao bi to, sa druge strane komplikovano je da kaže da želi igrat' za BiH.

Otac učito ima dosta utcjecaja na Alena, a vjerujem da i danas želi da mali igra za BiH, što je on i sam rekao u intervjuu, tako da ipak vjerujem da će on "gurati" Alena u našu repku.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 05 okt 2012, 21:46

[youtube][/youtube]

Malac je zvjerka, evo prva seniorska utakmica, malac je pokazao mnogo toga za 10 minuta igre.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 okt 2012, 21:54

admin je napisao/la:
uskoro će izbori :lol:
Kandidujem se, dosta je 17 godina loše vlasti :lol: :lol:

I čuj šta će Alenova tema, pa ovaj mali je prioritet, on nam je bitniji od pola A reprezentativaca(broj stranica to i govori :mrgreen: )
A svaka čast forumašima koji su pokrenuli lavinu, evo i mrtva administracija saveza se već raspituje kod Seja 8-) 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 okt 2012, 22:00

legenda reala je napisao/la:
admin je napisao/la:
uskoro će izbori :lol:
Kandidujem se, dosta je 17 godina loše vlasti :lol: :lol:

I čuj šta će Alenova tema, pa ovaj mali je prioritet, on nam je bitniji od pola A reprezentativaca(broj stranica to i govori :mrgreen: )
A svaka čast forumašima koji su pokrenuli lavinu, evo i mrtva administracija saveza se već raspituje kod Seja 8-) 8-)
moralo je nesto pokrenuti. rekli smo odma da nam ne trebaju negativci! nemogu da opisem koliko mi je drago sto se ovako rasplela situacija i sto imamo velike sanse :D
a koliko placu hrvati po njihovim stranicama da smo mi reprezentacija invalida, da smo siromasni i nerazvijeni u sportu i tako dalje. izgleda pravo im je tesko palo :mrgreen:

Volim te Bosno i Hercegovino

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 22:03

Pa dobro, sigurno je da ništa još nije gotovo, no, drago nam je da čitamo da se i Savez za maloga raspitiva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 22:03

Hajde da skupimo sve:

Znamo da momak kao prvo i te kako ima osjecaje prema Zmajevima, sto je najvaznije
slika

Brat Damir Halilovic mu je prico sa Benjoom Jutubom, i znamo rezultat toga, tako da je ispalo da bi i sam Damir sutra zaigro za BiH da ga pozovu...... osjacaju se Bosnacima, zna da bi volio vise igrat za BiH, ovo bi vec dovljno trebalo biti ali.....
slika

Osman(Hamidov) aka. "kljucni covjek" mu je neka bas isto blizu osoba mozda neka rodbina kako izgleda i znamo sta je napiso na njegovoj fan stranici i "da zeli da znamo sta su on i Alen malo prije razgovarali"

Kao drugo on da hoce igrat za Hrvatsku on bi to odma reko nebi bilo sumlje ali posto je trenutno u losoj poziciji nesmje rec da mu je zelja igrat za Zmajeve.

A da nepricam za Babu Sejada, njegovo ozor...

Druzi iskljucivo najvise sa Alispahicem u Dinamu, njegovim Bosancem, jer su se nasli ;)

Ako se jos neceg sjetim napravit cu update

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 05 okt 2012, 22:07

AlenHalilovic je napisao/la:Hajde da skupimo sve:

Znamo da momak kao prvo i te kako ima osjecaje prema Zmajevima, sto je najvaznije
slika

Brat Damir Halilovic mu je prico sa Benjoom Jutubom, i znamo rezultat toga, tako da je ispalo da bi i sam Damir sutra zaigro za BiH da ga pozovu...... osjacaju se Bosnacima, zna da bi volio vise igrat za BiH, ovo bi vec dovljno trebalo biti ali.....
slika

Osman(Hamidov) aka. "kljucni covjek" mu je neka bas isto blizu osoba mozda neka rodbina kako izgleda i znamo sta je napiso na njegovoj fan stranici i "da zeli da znamo sta su on i Alen malo prije razgovarali"

Kao drugo on da hoce igrat za Hrvatsku on bi to odma reko nebi bilo sumlje ali posto je trenutno u losoj poziciji nesmje rec da mu je zelja igrat za Zmajeve.

A da nepricam za Babu Sejada, njegovo ozor...

Druzi iskljucivo najvise sa Alispahicem u Dinamu, njegovim Bosancem, jer su se nasli ;)

Ako se jos neceg sjetim napravit cu update
NA ovakvu argumentaciju ni porota od 12 zastupnika ti ništa ne bi mogla :D
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 okt 2012, 22:08

Mene raduje to što je Sead rekao da je razgovarao sa Denijalom Pirićem ..dakle, nema dileme da će iz Saveza kontaktirati malca i nagovarat' ga da igra za BiH. Sigurno će i sam Sead gurati malca u naš dres, iako u medijima diplomatski odgovora kako je ta odluka na njemu, itd. Što se tiče Mulaomerovića, on je rekao da je zaigrao za Hrvatsku jer nikada nije dobio poziv našeg Saveza. Tačnije, njegov prijatelj je dobio poziv, on ne i to ga je povrijedilo i obukao je Hrvatski dres. Nekako me strah Mulaomerovića, ne znam šta da mislim o njemu. Damire, daj malcu savjet da igra za BiH.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 okt 2012, 22:11

Dževda su pozivali njega nisu i onda je dobio poziv i zaigrao za Hrvatsku-tako on kaže
Ali kaž i ovo, da nikad nije "prežalio" zašto nije nastupio za BIH :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2012, 22:12

Toliko o tome da iz saveza BIH ljudi ne rade svoj posao.Piric je odmah danas kako Sejo rece korektno stupio u kontakt.
Mnogo,mnogo bolja situacija.E sad sto oni nikoga ne mogu nazor natjerati da zaigra je drugi par obuce.A i Sejo je prebacio loptu na malog,sto bi moglo ici mnogo teze.
Jedna otezavajuca okolnost,sto stvarno kod kockastih repka im je velika odskocna daska.Dok je kod nas situacija obrnuta.Besic kao 19 godisnajk zaigra za A selekciju i na kraju ode u mnogo slabiji klub ,nego u prijasnjem.
Zahirovic sasvim korektan ali iz drugoligasa ni makac itd,itd.
O tome i Sejo prvi konta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 okt 2012, 22:15

keckemet • 05.10.2012 • 22:08h Mali je izvanredan ali je tuzno da ga okruzuju samo muslimanima, Mula,Alispahic.... jadan je ovaj svijet,kako se samo nadju u ovolikom gradu?????

Jedan od komentara s hr foruma..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 okt 2012, 22:16

harishp je napisao/la:Toliko o tome da iz saveza BIH ljudi ne rade svoj posao.Piric je odmah danas kako Sejo rece korektno stupio u kontakt.
Mnogo,mnogo bolja situacija.E sad sto oni nikoga ne mogu nazor natjerati da zaigra je drugi par obuce.A i Sejo je prebacio loptu na malog,sto bi moglo ici mnogo teze.
Jedna otezavajuca okolnost,sto stvarno kod kockastih repka im je velika odskocna daska.Dok je kod nas situacija obrnuta.Besic kao 19 godisnajk zaigra za A selekciju i na kraju ode u mnogo slabiji klub ,nego u prijasnjem.
Zahirovic sasvim korektan ali iz drugoligasa ni makac itd,itd.
O tome i Sejo prvi konta.
Ima i obratnih primjera, Lulic i Dzeko su na primjer ostvarili dobre transfere zahvaljujuci reprezentaciji. Magath je Dzeku doveo nakog gola turcima na Kosevu, a Igli Tare (sportski direktor Lazia) je Lulu skautirao protiv rumuna na Bilinom polju i ostao odusevljen.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 okt 2012, 22:18

ahmic je napisao/la:keckemet • 05.10.2012 • 22:08h Mali je izvanredan ali je tuzno da ga okruzuju samo muslimanima, Mula,Alispahic.... jadan je ovaj svijet,kako se samo nadju u ovolikom gradu?????

Jedan od komentara s hr foruma..
Ma stipu ba hrvate, *ovna su to..a u *ovna se ne dira..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 05 okt 2012, 22:19

slika

Evo Alena radi za dvicu zadatak X=3+2 :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 okt 2012, 22:20

Ako sam neki dan pisao da je 90%-10% odnos šansi da zaigra za Hrvatsku ili BiH,danas je to sigurno 40-60%.
Situacija se podosta izmjenila,u našu korist.
Barem je takav dojam.
Opet ponavljam,za bilo koju reprezentaciju da se odluči,to je njegov izbor.
I na to ima apsolutno pravo.
Ključno je po meni plasirati se na SP u Brazil.
Da se dokaže da smo ozbiljna reprezentacija.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 22:22

Ma nema to veze.. ako on bude i dalje igro na nivou i vrhunski njegov rast cjene nemoze ni zaustaviti kad bi igro za reprezentaciju sjevernog pola,
Osim njegove igre najvise utica rast cjene u kojem klubu igra.

PS: Kosto je reko sad isto @tepsija, vazno sad da se kvalifikujemo na EP. I ja mislim da ce i taj zadatak biti rijesen.
A uostalom izgleda da mozda se Hrvatska nebude ovaj put kvalifikovala za EP. Ta konstelacije bi jos vise uticala na njega. A do 2014 ce imati 18 godina i tako da bi na EP mogo zaigrat za nas.

A da isto posjetim da je reko na njegovom fan pagu da ce se sledece godine odluciti.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 05 okt 2012, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 okt 2012, 22:26

ja sam poslije te utakmice rekao da dugo i mozda nikad niko individualno nije odigrao bolju tekmu u dresu repke..

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.