Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Backy
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Backy » 05 okt 2012, 23:34

"Ako hoce igrat na svjetskom ili europskom prvenstvu igrat ce za Hrvatsku. Ako hoce igrat za talibanski kup ili turnir obrezani kozojeba onda ce izabrat BiH"
Boze kako ljudi mogu biti odvratni ovo gore je komentar na jednom hr portalu.Da cinjenica je da su se hrvati prepali mali im polako izmice iz ruku ovakvi komentari samo nam mogu pomoci.
Zadnja izmjena: Backy, dana/u 05 okt 2012, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 05 okt 2012, 23:38

i ovaj je komentar dobar
"Ja sam Vam rekao da ce mali Halil igrati za nas. Znam mu oca licno i nema nikakve sanse da mali igra za Hrvatsku kada za to dodje vrijeme. Sanse da Alen igra za Hrvatsku su ravne nuli. Mali je Bosanac i normalno je da igra za Bosnu. Ma da nije strano da Bosanci igraju i za Hrvatsku pored drugih zemalja. Sto ovaj put nece biti slucaj. :)"

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 05 okt 2012, 23:38

nema malom više sta pitat na ovaj klip :D

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mali-a ... 40445.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

družim se sa mojim Bosancem, ja mislim da je tu sve "receno" kao da mu je to izletilo iz usta :lol:

Taman novi miske nam treba ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 okt 2012, 23:38

Hahaha!

Ko o čemu, kurvetina o poštenju!

Buhahhaha

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 05 okt 2012, 23:44

Treba ga na Bilino zvat protiv Latvije, da mali vidi šta bi propustio kad bi zaigrao za Hrvatsku. Kad bi pogledao utakmicu uvjeren bi bio da bi nam šanse porasle.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 okt 2012, 23:46

Al jest mi čudno pročitati da je "operativac BiH saveza" pričao sa Seadom Halilovićem.
Nakon što su nas godinama "operativci saveza" navikli na nerad ili pak rad na štetu BiH fudbala,meni se i taj razgovor čini kao veliki čin radnika BiH fudbalskog saveza.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 23:49

Da, @ dylane, nažalost, no za nadati se, vidjeti ćemo šta će na kraju biti. :roll:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 okt 2012, 00:02

Covjece koliko zaostalih, maloumnih i iskompleksiranih retarda ima na onom indexu. Wow. :mrgreen:
džabe ti zagrebački govor kad te odgaja vehabija...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 06 okt 2012, 00:03

Principatus je napisao/la:Covjece koliko zaostalih, maloumnih i iskompleksiranih retarda ima na onom indexu. Wow. :mrgreen:
džabe ti zagrebački govor kad te odgaja vehabija...
neka to ide sve u nasu korist mamu im j.ebem bolesnu :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 okt 2012, 00:04

Ove izjave nam idu na ruku.Mislim da imamo vece sanse za Alena,nego Hrvatska :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 06 okt 2012, 00:06

Da rezimiramo prije par dana sve je bilo mrtvo u vezi nastupa malog za BH tim danas je druga prica.Prvo dali smo malom do znanja da ga Bosna zeli preko tih grupa na odredenim socijalnim stranicama.Druga stvar natjerali smo novinare da kontaktiraju malog .Trece i sam Alen je prozborio na web-u gdje je rekao da ce iduce godine odluciti za koga ce igrati.Cetvrto mozda i najvaznije od svega savez je kontaktirao Seada Halilovica imali su konstruktivan razgovor.Peto mozda i najvaznije hrvati su u panici pa ostavljaju sada svakakve ponizavajuce komentare po forumima sto bi moglo uticati na odluku Halilovica.Mislim da situacija polako ide u nasu korist moramo ovo izgurati do kraja ne smanjivati pritisak nikako osluskivati pratiti sta mali radi i sve ostalo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2012, 00:08

Ma imamo svoje ljude, Dubravu i Osmana koji su na terenu i sve će to biti dobro :mrgreen: Mali je naš 100 %
DRUG NEBI TI PUNCA

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 06 okt 2012, 00:09

al navaznije od svega je ovo:

Da Džeko i drustvo dobiju Grčku u gostima da mi odemo na svjetsko prvenstvo ba ;)

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 06 okt 2012, 00:09

bagrcavi je napisao/la:Ma imamo svoje ljude, Dubravu i Osmana koji su na terenu i sve će to biti dobro :mrgreen: Mali je naš 100 %
dubrava je u zatvoru covjece zar nisi znao? :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 okt 2012, 00:11

Sve me nesto strah da ne budemo kroz godinu dvije komentarisali u fazonu:j3bem mu majku prodanu.

Valjda necemo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2012, 00:13

Sakuragi je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma imamo svoje ljude, Dubravu i Osmana koji su na terenu i sve će to biti dobro :mrgreen: Mali je naš 100 %
dubrava je u zatvoru covjece zar nisi znao? :mrgreen:
Znači moje sumnje su se obistinile ? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 okt 2012, 00:14

Backy je napisao/la:Da rezimiramo prije par dana sve je bilo mrtvo u vezi nastupa malog za BH tim danas je druga prica.Prvo dali smo malom do znanja da ga Bosna zeli preko tih grupa na odredenim socijalnim stranicama.Druga stvar natjerali smo novinare da kontaktiraju malog .Trece i sam Alen je prozborio na web-u gdje je rekao da ce iduce godine odluciti za koga ce igrati.Cetvrto mozda i najvaznije od svega savez je kontaktirao Seada Halilovica imali su konstruktivan razgovor.Peto mozda i najvaznije hrvati su u panici pa ostavljaju sada svakakve ponizavajuce komentare po forumima sto bi moglo uticati na odluku Halilovica.Mislim da situacija polako ide u nasu korist moramo ovo izgurati do kraja ne smanjivati pritisak nikako osluskivati pratiti sta mali radi i sve ostalo.
U inat pesimistima i onima vjecnim pametnjakovicima sa floskulama: "Nema sanse, samo dzabe se pise ovdje."

Sto se tice pritiska, mislim da se treba smanjiti, savez je u kontaktu. Javnost je probudjena, to treba sad obaviti profesionalno. Mi ne treba da budemo ti koji ce ga na ista siliti ili pritiskati. Alenu treba dati do znanja, da cemo ga uvjek postovati i voljeti iz srca jer je nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 06 okt 2012, 00:16

Dzoni je napisao/la:Sve me nesto strah da ne budemo kroz godinu dvije komentarisali u fazonu:j3bem mu majku prodanu.

Valjda necemo.
Necemo prvo trebamo svi shvatiti specificnu situaciju u kojoj je mali odrastao u zg ide u skolu u zg itd itd.Znaci malo razuma ali nece ni biti potrebe za psovke otac ce odraditi tu posao biti ce to u redu na kraju.

stampy

Post Postao/la stampy » 06 okt 2012, 00:19

Sejad Halilović - Fela
slika

Reprezentativac BIH 1996-2000

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 06 okt 2012, 00:20

Mislim da je red da i mi napravimo jednu krađu susjedima. Da makar malo vratimo za ono dosad. Dragi vam Osman mu jest prijatelj, ali nije on i ne može biti toliko uticajan. Ali treba pritiskat, svim sredstvima, svakako. :) Mislim da je ipak najbitnije da Savez pokaže interes. Ako Savez pokaže interes, onda su šanse dosta veće. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.