NK Zvijezda Gradačac

legijard
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la legijard » 06 okt 2012, 13:28

nedaj se Benjo RD 07 je uz tebe :D :D :D :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 06 okt 2012, 14:53

ciro_ciro je napisao/la:Evo da i ja komentarisem derbi sa nestrpljenjem docekujem danasnji mec, da vidimo nadmudrivanje taktičko trenera. Obadvije ekipe su loše fizički spremljene danas ce taktika i prekidi da odluce utakmicu. Iskreno ni gradina nije toliko loša, koliko to pokazuje stanje na tabeli. I iskreno više bih volio da ispadne travnik ili gabela nego gradina.
A danas neka pobijedi bolji, bezveze mi stvaramo neke tenzije izmedju nas komšija. I kod njih i kod nas hrpa biznismena koji gledaju svoju korist upravljaju klubom a mi se bezveze prepiremo.. Oni dovode trenere, direktore a ti dovode svoje igrače uzimaju pinku a mi budale idemo nerviramo se plaćamo kazne! Idemo po sudovima itd...

Ja sam odlučio danas ako izgubimo da necu gledati više Zvijezdu sve dok je Zoran Kuntić i gospodin ćelavi direktor Peštalić na čelu iste...
ako danas izgube mislim da ce kuntic sam napustit ovaj klub...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 06 okt 2012, 16:06

I trpaj te levate i dalje i dalje
ooooooooooooooooooooooooo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 06 okt 2012, 16:23

Gradina igra veoma otvoreno HAAHHAAHAH :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 okt 2012, 17:43

prvo poluvrijeme iz snova drugo za zaborav.sve u svemu bitni su bodovi i prikljucak za sredinom tabele.momci su mi djelovali slozni i borbeni ako uspiju zadrzat ovakve odnose medu sobom moze se ocekivati sve bolje partije.forza zvijezda :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 06 okt 2012, 17:43

Shorty je napisao/la:Gradina igra veoma otvoreno HAAHHAAHAH :D
Jao trenera Bajrića, doveo ekipu Gradine na Banju da se nadigrava sa Zvijezdom. Sreća pa im je samo pet komada ušlo :mrgreen:
Dragon Town

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 okt 2012, 18:32

Čestitke na zasluzenoj pobjedi.Ovako se igra za sto si plaćen.Valjda se potrude pa budu bar dio ovog sto su danas bili i na Otoci.Olimpik nije kao prethodnih sezona.Onda spektakl protiv Sarajeva.Recept Travnik,borbenom i presing igrom je zasluzeno pobijedio danas Sarajevo.Ni sijenka od onog Sarajeva od prethodnih utakmica.Mislim da otvorenom igrom kao danas nećemo moći dobiti Sarajevo,jer Sarajevo nije Gradina.Moranjkić suveren gospodar odbrane danas,Bogdanović ponovo solidan.Ostali dobri.Dzafić dolazi na svoje,tj.ono sto je bio u Gabeli i Prijedoru.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 06 okt 2012, 18:45

BRAVO RED DRAGONSI!!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 okt 2012, 19:13

gradina4 je napisao/la:
samo da te vidim Benjo u gradu, poderat cu te ko macku, smece jedno bezobrazno .. ti navijac Gradine, pa ti nisi nikad stao medju navijace a komentarises smece jedno .. samo da te nadjem u gradu, ili budi danas na utakmici u Gradaccu pa ces vidjeti posle utakmice .. dosao si nam i preko glave u Gradini, nek ispadne Gradine al ce i Zvijezda sa nama ispasti !!
Pa đesi danas, što te nema ili samo po netu furaš :?:

Pazi da ne ispadne Zvijezda zajedno sa nama!

Sve čestitke na pobjedi, i momcima iz RD na fer i korektnom navijanju.

Vidimo se u nekim prijateljskim utakmicama, iskreno se nadam da ćemo se možda u ligi vidjeti još sljd polusezonu (ako ne istupimo).
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 okt 2012, 19:31

Cestitke na danasnjoj pobjedi.Mislim da je Gradina vec odustala od PL.Od igraca bi danas izdvojio golmana Mirkovica standardno siguran po meni trenutno jedan od najboljih golmana PL,zatim Jahica,Ristanica,Bogdanovica,Pandzu.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 06 okt 2012, 19:52

vatreni je napisao/la:Čestitke na zasluzenoj pobjedi.Ovako se igra za sto si plaćen.Valjda se potrude pa budu bar dio ovog sto su danas bili i na Otoci.Olimpik nije kao prethodnih sezona.Onda spektakl protiv Sarajeva.Recept Travnik,borbenom i presing igrom je zasluzeno pobijedio danas Sarajevo.Ni sijenka od onog Sarajeva od prethodnih utakmica.Mislim da otvorenom igrom kao danas nećemo moći dobiti Sarajevo,jer Sarajevo nije Gradina.Moranjkić suveren gospodar odbrane danas,Bogdanović ponovo solidan.Ostali dobri.Dzafić dolazi na svoje,tj.ono sto je bio u Gabeli i Prijedoru.
Zasluzeno pobijedili Sa??? Zaboravljate odakle je Jovic,mislim da je on najzasluzniji.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 okt 2012, 20:04

danas su dva Jasmina odigrali za 10, BRAVO ZA MORANJKICA I ZA BOGDANOVICA .Ostali solidni , Gradina solidan federalni ligas

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 06 okt 2012, 20:37

Svaka cast na pobjedi danas,svaka cast navijacima zvijezde al mislim na navijace RD ,vi iz rd trebate malo tijekom utkamice prosetat se po tribni i malo one starugije po tribinama kou lekciju ocitat,ja danas nisam mogo da vjerujem zvijezda vodi znaci ima rez 4 razlike protiv gradine ovamo cijela mala tribina psuje kunticu,te dzafic umte jakovljevicu te jos nekim igracima,nije mi bilo jasno zbog cega to,rez ste imali sve..utakmicu privodite ono pred kraj..a ovamo ove djedice, ma gotovcijela tribina r su bile provke na racun kuntica i pojedinih igraca..samo mi nije jasno zbog cega to..
MOdric..MOdric..MOdric..

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 okt 2012, 23:37

ČESTITKE IGRAČIMA I TRENERU NA DANAŠNJOJ UBJEDLJIVOJ POBJEDI!
BOGDANOVIĆ ODLIČAN.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 okt 2012, 00:47

Paranoja je napisao/la:Po meni Gradina ima puno jaci tim od Zvijezde ali opet igraju kuci i tu ne smiju kiksati zato sto ima dolaze jace ekipe poslije. Iskreno vise bih volio da kiksaju sad i onda malo njanjajevo poderu. Mozete vi to..

A nisam skontao na koji tim se sutra dizu pare da uplatimo sve sto imamo :?: :ugeek:
Paranoja ja ipak mislim da si ti totalno neupucen tip i imas neki problem sa samim sobom. Mislim da bi se trebao lijecit na nekom drugom mjestu, sto znaci da bi te zamolio da razgulis tamo gdje ti je mjesto, a ovdje ti sigurno nije!Niko od nas ne posjecuje vasu temu jer je suludo osim kad je u pitanju tekma protiv vas!Kad vec nemas blage veze o zvijezdi, dodji u gradacac pa se divi, ako treba ja cu ti pokazati da ovdje cvjetaju ruze ma koliko tebi to glupo zvucalo AL JE HEBENA ISTINA!!!Pusti nas da volimo svoj klub u dobru i zlu a tvoja vidjenja su nama nepotrebna pogotovo sto si ocigledno besposleni maloljetnik koji sebi umislja da nesto zna pozzz!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 okt 2012, 01:04

E poslije ovoga danas bih zelio da cestitam svima koji su doprinijeli ovoj pobjedi da nam se te neke tenzije malo smire, mada su bile bespotrebne!Iskreno izgleda malo vise gledamo ligu prvaka pa nam nelijezu neke stvari po pitanju igre,al sta je tu je mi smo ipak samo dva boda u minusu gledajuci domacinske susrete sto je za mene dobro za sad ,ma koliko lose tabela za nas izgledala!JA SAM OPTIMISTA I OSTAT CU DOK OVO FUNKCIONISE OVAKO!Jedino sto me nervira je ta igra u gostima al se nadam da ce i to doci na svoje mjesto!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 okt 2012, 08:34

Luka je napisao/la:Svaka cast na pobjedi danas,svaka cast navijacima zvijezde al mislim na navijace RD ,vi iz rd trebate malo tijekom utkamice prosetat se po tribni i malo one starugije po tribinama kou lekciju ocitat,ja danas nisam mogo da vjerujem zvijezda vodi znaci ima rez 4 razlike protiv gradine ovamo cijela mala tribina psuje kunticu,te dzafic umte jakovljevicu te jos nekim igracima,nije mi bilo jasno zbog cega to,rez ste imali sve..utakmicu privodite ono pred kraj..a ovamo ove djedice, ma gotovcijela tribina r su bile provke na racun kuntica i pojedinih igraca..samo mi nije jasno zbog cega to..
Ma to su ti ljudi koji nemaju pojma o fudbalu negdje culi neko spomeno Kuntica i tako to, i uglavnom uvijek ima takvih bisera al nadam se da ce u skorije vrijeme pocet istjerivat takve ljude sa tribina i sta jos cujem prilikom izlaska sa stadiona pricaju neka dva covjeka kazu ¨ejh da su oni znali iskoristit svoje prilike nebi ovo bilo ovako nebi pobijedili¨ u tom fazonu nije ovih 5-1 nista al eto svakakvih ljudi kod boga hoda

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 okt 2012, 09:22

Priča se da je raskinut ugovor sa E. Husićem poslije one utakmice sa Veležom.
Dragon Town

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 okt 2012, 09:32

Tkanton je napisao/la:
Luka je napisao/la:Svaka cast na pobjedi danas,svaka cast navijacima zvijezde al mislim na navijace RD ,vi iz rd trebate malo tijekom utkamice prosetat se po tribni i malo one starugije po tribinama kou lekciju ocitat,ja danas nisam mogo da vjerujem zvijezda vodi znaci ima rez 4 razlike protiv gradine ovamo cijela mala tribina psuje kunticu,te dzafic umte jakovljevicu te jos nekim igracima,nije mi bilo jasno zbog cega to,rez ste imali sve..utakmicu privodite ono pred kraj..a ovamo ove djedice, ma gotovcijela tribina r su bile provke na racun kuntica i pojedinih igraca..samo mi nije jasno zbog cega to..
Ma to su ti ljudi koji nemaju pojma o fudbalu negdje culi neko spomeno Kuntica i tako to, i uglavnom uvijek ima takvih bisera al nadam se da ce u skorije vrijeme pocet istjerivat takve ljude sa tribina i sta jos cujem prilikom izlaska sa stadiona pricaju neka dva covjeka kazu ¨ejh da su oni znali iskoristit svoje prilike nebi ovo bilo ovako nebi pobijedili¨ u tom fazonu nije ovih 5-1 nista al eto svakakvih ljudi kod boga hoda
Ejh da meni dođe na Bingu odgovarajući broj, sad bi bio na Havajima :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 07 okt 2012, 09:33

zmaj_Bosne je napisao/la:Priča se da je raskinut ugovor sa E. Husićem poslije one utakmice sa Veležom.
pa on misli ako se stadion zove Banja Ilidža da je to centar za Rehabilitaciju, nije sine on je na brdu poviš crkve..gore se treba liječit,a dole se igra nogomet ..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.