ako danas izgube mislim da ce kuntic sam napustit ovaj klub...ciro_ciro je napisao/la:Evo da i ja komentarisem derbi sa nestrpljenjem docekujem danasnji mec, da vidimo nadmudrivanje taktičko trenera. Obadvije ekipe su loše fizički spremljene danas ce taktika i prekidi da odluce utakmicu. Iskreno ni gradina nije toliko loša, koliko to pokazuje stanje na tabeli. I iskreno više bih volio da ispadne travnik ili gabela nego gradina.
A danas neka pobijedi bolji, bezveze mi stvaramo neke tenzije izmedju nas komšija. I kod njih i kod nas hrpa biznismena koji gledaju svoju korist upravljaju klubom a mi se bezveze prepiremo.. Oni dovode trenere, direktore a ti dovode svoje igrače uzimaju pinku a mi budale idemo nerviramo se plaćamo kazne! Idemo po sudovima itd...
Ja sam odlučio danas ako izgubimo da necu gledati više Zvijezdu sve dok je Zoran Kuntić i gospodin ćelavi direktor Peštalić na čelu iste...
Jao trenera Bajrića, doveo ekipu Gradine na Banju da se nadigrava sa Zvijezdom. Sreća pa im je samo pet komada ušloShorty je napisao/la:Gradina igra veoma otvoreno HAAHHAAHAH
Pa đesi danas, što te nema ili samo po netu furašgradina4 je napisao/la:
samo da te vidim Benjo u gradu, poderat cu te ko macku, smece jedno bezobrazno .. ti navijac Gradine, pa ti nisi nikad stao medju navijace a komentarises smece jedno .. samo da te nadjem u gradu, ili budi danas na utakmici u Gradaccu pa ces vidjeti posle utakmice .. dosao si nam i preko glave u Gradini, nek ispadne Gradine al ce i Zvijezda sa nama ispasti !!
Zasluzeno pobijedili Sa??? Zaboravljate odakle je Jovic,mislim da je on najzasluzniji.vatreni je napisao/la:Čestitke na zasluzenoj pobjedi.Ovako se igra za sto si plaćen.Valjda se potrude pa budu bar dio ovog sto su danas bili i na Otoci.Olimpik nije kao prethodnih sezona.Onda spektakl protiv Sarajeva.Recept Travnik,borbenom i presing igrom je zasluzeno pobijedio danas Sarajevo.Ni sijenka od onog Sarajeva od prethodnih utakmica.Mislim da otvorenom igrom kao danas nećemo moći dobiti Sarajevo,jer Sarajevo nije Gradina.Moranjkić suveren gospodar odbrane danas,Bogdanović ponovo solidan.Ostali dobri.Dzafić dolazi na svoje,tj.ono sto je bio u Gabeli i Prijedoru.
Paranoja ja ipak mislim da si ti totalno neupucen tip i imas neki problem sa samim sobom. Mislim da bi se trebao lijecit na nekom drugom mjestu, sto znaci da bi te zamolio da razgulis tamo gdje ti je mjesto, a ovdje ti sigurno nije!Niko od nas ne posjecuje vasu temu jer je suludo osim kad je u pitanju tekma protiv vas!Kad vec nemas blage veze o zvijezdi, dodji u gradacac pa se divi, ako treba ja cu ti pokazati da ovdje cvjetaju ruze ma koliko tebi to glupo zvucalo AL JE HEBENA ISTINA!!!Pusti nas da volimo svoj klub u dobru i zlu a tvoja vidjenja su nama nepotrebna pogotovo sto si ocigledno besposleni maloljetnik koji sebi umislja da nesto zna pozzz!!!Paranoja je napisao/la:Po meni Gradina ima puno jaci tim od Zvijezde ali opet igraju kuci i tu ne smiju kiksati zato sto ima dolaze jace ekipe poslije. Iskreno vise bih volio da kiksaju sad i onda malo njanjajevo poderu. Mozete vi to..
A nisam skontao na koji tim se sutra dizu pare da uplatimo sve sto imamo:ugeek:
Ma to su ti ljudi koji nemaju pojma o fudbalu negdje culi neko spomeno Kuntica i tako to, i uglavnom uvijek ima takvih bisera al nadam se da ce u skorije vrijeme pocet istjerivat takve ljude sa tribina i sta jos cujem prilikom izlaska sa stadiona pricaju neka dva covjeka kazu ¨ejh da su oni znali iskoristit svoje prilike nebi ovo bilo ovako nebi pobijedili¨ u tom fazonu nije ovih 5-1 nista al eto svakakvih ljudi kod boga hodaLuka je napisao/la:Svaka cast na pobjedi danas,svaka cast navijacima zvijezde al mislim na navijace RD ,vi iz rd trebate malo tijekom utkamice prosetat se po tribni i malo one starugije po tribinama kou lekciju ocitat,ja danas nisam mogo da vjerujem zvijezda vodi znaci ima rez 4 razlike protiv gradine ovamo cijela mala tribina psuje kunticu,te dzafic umte jakovljevicu te jos nekim igracima,nije mi bilo jasno zbog cega to,rez ste imali sve..utakmicu privodite ono pred kraj..a ovamo ove djedice, ma gotovcijela tribina r su bile provke na racun kuntica i pojedinih igraca..samo mi nije jasno zbog cega to..
Ejh da meni dođe na Bingu odgovarajući broj, sad bi bio na HavajimaTkanton je napisao/la:Ma to su ti ljudi koji nemaju pojma o fudbalu negdje culi neko spomeno Kuntica i tako to, i uglavnom uvijek ima takvih bisera al nadam se da ce u skorije vrijeme pocet istjerivat takve ljude sa tribina i sta jos cujem prilikom izlaska sa stadiona pricaju neka dva covjeka kazu ¨ejh da su oni znali iskoristit svoje prilike nebi ovo bilo ovako nebi pobijedili¨ u tom fazonu nije ovih 5-1 nista al eto svakakvih ljudi kod boga hodaLuka je napisao/la:Svaka cast na pobjedi danas,svaka cast navijacima zvijezde al mislim na navijace RD ,vi iz rd trebate malo tijekom utkamice prosetat se po tribni i malo one starugije po tribinama kou lekciju ocitat,ja danas nisam mogo da vjerujem zvijezda vodi znaci ima rez 4 razlike protiv gradine ovamo cijela mala tribina psuje kunticu,te dzafic umte jakovljevicu te jos nekim igracima,nije mi bilo jasno zbog cega to,rez ste imali sve..utakmicu privodite ono pred kraj..a ovamo ove djedice, ma gotovcijela tribina r su bile provke na racun kuntica i pojedinih igraca..samo mi nije jasno zbog cega to..
pa on misli ako se stadion zove Banja Ilidža da je to centar za Rehabilitaciju, nije sine on je na brdu poviš crkve..gore se treba liječit,a dole se igra nogomet ..zmaj_Bosne je napisao/la:Priča se da je raskinut ugovor sa E. Husićem poslije one utakmice sa Veležom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.