Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pitari ko su ti odakle su oni hahahahaha
Iskreno, nadam se da ce te i ovdje banovatiCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:meen su care banovali zato sto sam ko svako normalan bio odgovorio na vase izazivanje, a ja sada ne izazivam nego pokazujem navijacke tetovaze nikoga ne provociram, a kako znam ovo je tema o navijacima stoga
ne budi zelen vise majke ti odrasti malo
princ nece ga banovati. jel ti zao sto nece,, sta se ti petljas u poslove admina i moderatora.Princ je napisao/la:Iskreno, nadam se da ce te i ovdje banovatiCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:meen su care banovali zato sto sam ko svako normalan bio odgovorio na vase izazivanje, a ja sada ne izazivam nego pokazujem navijacke tetovaze nikoga ne provociram, a kako znam ovo je tema o navijacima stoga
ne budi zelen vise majke ti odrasti malo![]()
![]()
heh, pa da,, np careCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:care nelson to je tvoje misljenje , ali vjerujem kad bi jedno po godine presao sve navijacke starnice malo vise se zanimo z ato gledo clipove, posjecivo razne ultras stranice , forume, da bi ti dortmundovi navijaci bili negdje na 20 mjestu rangirani , vjeruj mi ali je tako, ali eto tebi su oninajbolji ha ja nek su stas hehe
Ja se ne petaljam u poslove moderatora i administratora. Ja kazem svoje misljenje, i vjerovatno ogromna vecina clanova ovog foruma dijeli to moje misljenje. Nisi ti jos zreo da shvatis neke stvari, al dobro, s obzirom na tvoje godine... doci ce i to vremenom...NeLsoN je napisao/la:princ nece ga banovati. jel ti zao sto nece,, sta se ti petljas u poslove admina i moderatora.Princ je napisao/la:Iskreno, nadam se da ce te i ovdje banovatiCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:meen su care banovali zato sto sam ko svako normalan bio odgovorio na vase izazivanje, a ja sada ne izazivam nego pokazujem navijacke tetovaze nikoga ne provociram, a kako znam ovo je tema o navijacima stoga
ne budi zelen vise majke ti odrasti malo![]()
![]()
![]()
a da se vratimo na temu najbolji su navijaci dortmunda, to sam jednom reko i nema ba tu sta. pa jestel vidili protiv bayerna gube 5-0 a raduju se vise od bavaraca.. haha,, svi goli do pasa sa bubnjevima i zastavama i shalovima i navijaju,, e to su pravi navijaci..
![]()
Internet jeste dobra stvar da ljudi vide ''fazon''ali u fazon se ufurava na terenu,iz iskustva znam da su najgori tzv internet navijaci,jeli tako ultras .Mogu ja pricati na netu sve i svasta ali tribina je mjesto gdje je sve sto je vazno i tamo se uci i obrazuje navijac...pozdravNeLsoN je napisao/la:heh, pa da,, np careCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:care nelson to je tvoje misljenje , ali vjerujem kad bi jedno po godine presao sve navijacke starnice malo vise se zanimo z ato gledo clipove, posjecivo razne ultras stranice , forume, da bi ti dortmundovi navijaci bili negdje na 20 mjestu rangirani , vjeruj mi ali je tako, ali eto tebi su oninajbolji ha ja nek su stas hehe![]()
![]()
![]()
![]()
Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:Pisite o tome ko su po vama najbolji navijaci na svijetu i ZAŠTO? Hvala.
meni naravno navijaci marseillea koji se sastoje od 6 pod skupina ultras marseille,south winners,dodgers,fanatics,yankee,mtp koji djeluju pod jednim sloganom S E U L S C O N T R E T E U S sto u prijevodu znaci S A M I P R O T I V S V I H .Naravnoda vecina od vas se ne slaze sa mnom ,zato sto ne pratite i ne znate bas puno o Marseilleu i stadionu Veledromu,koreografijama i gostovanjima navijaca Marseillea.To je danasnji fudbal u kojem vecina ne gleda da li klub ima dusu,koja se stvarala 100 ili 150 godina, nego se gleda samo trenutna slava.
Skoya ti si mozda u pravu ali to je sadasnja furka svi znamo kako je recimo na nasim prostorima nastajala navijacka scena kad je najvise njih bilo u punk fazonu sad je ovaj fazon i kada riberi kaze cesualci,tacno postoje ali ultras nije po stilu odjevanja mada se to najvise poklapa nego po onome sto ima u glavi....skoYa je napisao/la:sto nas ovi administratori driblaju sa ovim izmjenama,prvo avatar na desnoj strani pa ga prebace na lijevu,pa redoslijed postova zamijene,pa promijene boju itd. ma daj nema smisla![]()
sto se tice dukserica,nemam nista protiv jer i ja se ljepse osjecam kad obucem dux,vec sam htio rec da ne mora to znacit da je najvatreniji ako je u dukserici itd. navijac je navijac bez obzira kako se obuko il kojoj skupini pripado.sta ima lose u tome ako obuce dres il dodje u odijelu??to nema nikakve veze ako je on lud ko struja,razumijete!
a ultrasa se u predhodnom postu mozda nije bas dobro izrazio pa ga nisam ni razumio bas najbolje,al evo moje najdublje isprike
Bolje je s obje noge stajat na zemlji nego letit negdje, ipak ko visoko leti....Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:zao mi je psg ali mi smo z avas nebo a vi ste zemlja , hahaah jadni ste tek ste nastali 1970 godine sramota za vas svaki klub iz bih je stariji od vas hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.