DDR je ikona ASR, al' i Calcia. Men' lično jako gotivan igrač sa odličnim predispozicijama u veznom redu. Svoju veličinu je dokazao u ljetnom
mercatu kada je odbio ponudu Cityja, te je ostao vjeran
Vučici. Zaista, igrač kojeg bi svaki klub/navijač poželio u svojim redovima. Uvjeren sam kako će se DDR u narednih par kola vratiti u staru formu, te da će vratiti čvrstinu u redove veznog reda Rome.
Što se tiče Mattia, u potpunosti se slažem sa tvojom konstatacijom. Momak je budućnost Italije, al' i ASR. Lično sam ljubitelj njegovog stila igre, a i u prošloj sezoni je bio glavni kotačić u redovima Siene. Završnica je problem, al' još je mlad i ima prostora za njegov napredak tako da sam uvjeren kako će se i to popraviti jako brzo. Protiv Genoe očekujem Osvalda od prve minute, al' Zeman je čudan po tome pitanju tako da se sa sigurnošću u ovom trenutku ništa ne zna.
Momčad je jako talentovana, a posebno mi se sviđa vezni red; Pjanić-DDR-Tachtsidis/Florenzi.
Po imenima ovo zvuči pakleno, al' izostanak Pjanića je jako vidljiv tako da sam uvjeren kako će ASR & Zeman profitirati sa njegovim povratkom. Trenutno je Tachtsidis ispred Alessa, kao što ti kažeš Grk je Zemanov pik, al' po meni je Florenzi mnogo bolji u veznom redu, te može pružiti kvalitetnije partije prema napadu.
Scudetto je i ove sezone jako zanimljiv, te se mnogo momčadi nalazi u vrhu tabele sa jako malim zaostatkom za vodećim dvojcem; Juve/Napoli. Predviđam borbu za Scudetto do kraja sezone, a kao iznenađenje sezone u prvom planu su mi Roma/Lazio, te se nadam jako uzbudljivim mečevima dvaju momčadi u derbyu.