ko ti kaže da imam bh.državljanstvo?revan je napisao/la:Vidim Ljubuški. Imaš bh. državljanstvo, dakle Bosanac si.nate je napisao/la:Kolika količina licemjerstva..
Ono što kažu jutarnji i večernji su izmišljotine,a što kažu bih novine to je sigurn oistina.i nemoj te me yebat s ovim fb profilom pa ko to vjeruje osim vas![]()
ima tri dana saznali za nejga i odjednom je on bosanac i te gluposti.tata mu je bosanac,ali on je rođen u zagrebu i ima hrvatsko državljanstvo znači hrvat je.a što vas to pogađa šta ću vam ja.
i vi nas prcate u mozak,a vi ste tu ima nekoliko dana napisali ovoliko broj stranica,pravili facebook o ostale gluposti.niste normalni ljudi.i onda ga hrvati pritišću.jesu ku*ca.
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
pa ja Hercegovina je tvoja drzava,sigurno imas Hercegovacko drzavljanstvo.Izvini nismo znali da ima ta drzava.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Jel @ nate, nije bitno, ko si, šta si, odakle si, nego, ne odgovori mi šta hoćeš da pokažeš postovima ove vrste ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Aha. Znači ilegalno si u BiH? Da zovemo službu za strance.nate je napisao/la:ko ti kaže da imam bh.državljanstvo?revan je napisao/la:Vidim Ljubuški. Imaš bh. državljanstvo, dakle Bosanac si.nate je napisao/la:Kolika količina licemjerstva..
Ono što kažu jutarnji i večernji su izmišljotine,a što kažu bih novine to je sigurn oistina.i nemoj te me yebat s ovim fb profilom pa ko to vjeruje osim vas![]()
ima tri dana saznali za nejga i odjednom je on bosanac i te gluposti.tata mu je bosanac,ali on je rođen u zagrebu i ima hrvatsko državljanstvo znači hrvat je.a što vas to pogađa šta ću vam ja.
i vi nas prcate u mozak,a vi ste tu ima nekoliko dana napisali ovoliko broj stranica,pravili facebook o ostale gluposti.niste normalni ljudi.i onda ga hrvati pritišću.jesu ku*ca.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
hebiga nema curu,nema jarane,roditelji ga ne sljive ni 1%(gledaju turske serije),a ovdje dobiva makar malo paznje,pa je sav happyzizu1991 je napisao/la:Jel @ nate, nije bitno, ko si, šta si, odakle si, nego, ne odgovori mi šta hoćeš da pokažeš postovima ove vrste ?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- TheVerminator
- Kontakt:
hoće da pokaže da je nacionalista, eto šta hoće.zizu1991 je napisao/la:Jel @ nate, nije bitno, ko si, šta si, odakle si, nego, ne odgovori mi šta hoćeš da pokažeš postovima ove vrste ?
Sad ću i ja u potpis stavit: Moja zemlja - Podrinje.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da covjek (dijete?) hoce paznju, a vi mu je dajete. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ja neznam sta vas muce ovaj nate?? Naravno da zeli kao hrvat da Alen igrat za hrvatsku....
Ako je Hercegovina njegova zemlja nek bude.
Nemogu da shvatim sta vas toliko uzbudjuje???
Ako je Hercegovina njegova zemlja nek bude.
Nemogu da shvatim sta vas toliko uzbudjuje???
To meni ne predstavlja nikakav problem, nego njegov način pisanja, i donošenja nekih zaključaka i iznošenja istih bez ikakvih dokaza, apsolutno smiješno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Na sta vi samo vrijeme gubite.
Samo da dodam: Hercegovina > Bosna.
Samo da dodam: Hercegovina > Bosna.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 09 okt 2012, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
ako hoce da igra za bih sto cisto sumnjam on ne bih razmisljo i o hrvatskoj
ovako dva izbora i po meni nase sanse su mozda 10% da zaigra za nas
mi smo nesposobni da zadrzimo svoje talenta a kamoli da otimamo od drugih
da je kojim slucajem obratno i da mali alen igra u zelji ili sarajevu a otac mu igro za croat. tu nebi bilo dvojbe mali bih odma izabro hrvatsku
ja iskreno se i ne nadam da ce igrati za nas
ovako dva izbora i po meni nase sanse su mozda 10% da zaigra za nas
mi smo nesposobni da zadrzimo svoje talenta a kamoli da otimamo od drugih
da je kojim slucajem obratno i da mali alen igra u zelji ili sarajevu a otac mu igro za croat. tu nebi bilo dvojbe mali bih odma izabro hrvatsku
ja iskreno se i ne nadam da ce igrati za nas
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- Principatus
- Kontakt:
A to sto je vec reprezentativac Hrvatske, a razmislja o BiH i nece jos da se odluci to je svejedno?IVICA OSIM je napisao/la:ako hoce da igra za bih sto cisto sumnjam on ne bih razmisljo i o hrvatskoj
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da sam on, i ja bih razmisljao... Reprezentacija BiH je u usponu sa mladim igracima a repka Hrvatske naglo pada sa Stimcem na kormilu.Principatus je napisao/la:A to sto je vec reprezentativac Hrvatske, a razmislja o BiH i nece jos da se odluci to je svejedno?IVICA OSIM je napisao/la:ako hoce da igra za bih sto cisto sumnjam on ne bih razmisljo i o hrvatskoj
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
daj boze da ja grijesimPirke je napisao/la:Da sam on, i ja bih razmisljao... Reprezentacija BiH je u usponu sa mladim igracima a repka Hrvatske naglo pada sa Stimcem na kormilu.Principatus je napisao/la:A to sto je vec reprezentativac Hrvatske, a razmislja o BiH i nece jos da se odluci to je svejedno?IVICA OSIM je napisao/la:ako hoce da igra za bih sto cisto sumnjam on ne bih razmisljo i o hrvatskoj
al sve te bitke smo izgubili kad je u pitanju sport i mladih talenata koji mogu da nastupaju za nas a i hrvatsku pa i srbiju
osim djurica mada i njega jos nismo osigarali sve dok ne zaigra za a tim mozemo i njega da izgubimo a pravi je golgeter
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ponavljam,ključ je u ovim kvalifikacijama.
Ako se plasiramo na SP u Brazil,stanje oko reprezentacije će se popraviti za 200%.
Ukoliko i ovaj put ne prođemo,ne nadajte se puno.
Opet ćemo potonuti.
I potonuće interesovanje za reprezentaciju,kao i uvijek.
Ako se plasiramo na SP u Brazil,stanje oko reprezentacije će se popraviti za 200%.
Ukoliko i ovaj put ne prođemo,ne nadajte se puno.
Opet ćemo potonuti.
I potonuće interesovanje za reprezentaciju,kao i uvijek.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma ljudi, ja sam skroz optimističan i mislim da je Alen već odlučio, igrat će ta BiH, samo što još neće da kaže, jer bi onda hr. mediji radili veliki pritisak na njega, a pritisak zna uništiti igrača, a on ima tek 16.
Hrvatska skoro sigurno neće otići na SP u Brazil, ne sa ovakvim mazlumom od trenera, koji je postavljen tu da gura Dinamovce(Mamićevce) u reprezentaciju. To se treba iskoristiti i učiniti sve da mi odemo na SP, te tako max. olakšamo izbor Alenu.
Kad je sljedeće okupljanje U- 21 repke?
Hrvatska skoro sigurno neće otići na SP u Brazil, ne sa ovakvim mazlumom od trenera, koji je postavljen tu da gura Dinamovce(Mamićevce) u reprezentaciju. To se treba iskoristiti i učiniti sve da mi odemo na SP, te tako max. olakšamo izbor Alenu.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
ljudi moji opet vas lozi ovaj seljak iz ljubuskog 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Čekaj malo, ako je ovo forum zašto čovjek ne može imati drugačije mišljenje?!STEVIE je napisao/la:ljudi moji opet vas lozi ovaj seljak iz ljubuskog
ne branim ga, samo mi nije jasno.
Ili je bolje jednoumlje.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Principatus je napisao/la:Bas tako. Jednostavno kolicina tih komentara je nevjerovatna. Tuzno kako neko moze biti tako opterecen mrznjom, prostaklukom, ne vidjeti dalje od svog nosa, biti zatucan, zatvoren u svom malom svijetu, ne poznavati vise od svog coska, ogranicen, naivan, siromasan po ikakvoj vrsti intelektualnog blaga i ljudskih vrijednosti, jednostavno primitivan kao da je propustio zadnjih 100 godina razvitka civilizacije, imati pogled na svijet koji je cisto formiran od predrasuda, duhovnog smeca, i onoga sta mu drugi kazu.... i tako dalje i pored svega toga jos misliti da nam moraju objasnjavati kako nam se sprdaju. E ta cinjenica me je na neki nacin ironicno nasmijala, iako je ustvari ozbiljno i iskreno tuzno, jer su za mene svi ljudi braca, ma kakvi bili.ZOI84 je napisao/la:Bože da li su na hrvatskim portalim culi za brisanje uvrijdljivih komentara, svaki drugi, treci komentator vrijeda BiH, rasipa mržnju, a ovi se prave ludi i to ne brisu. Bolje ne citat ni clanke , a ni komentare vezane za Alena, samo ne do Bog možes postati kao i oni
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Kljuc svega je to i Osman hamidovraul-zakon je napisao/la:Ma ljudi, ja sam skroz optimističan i mislim da je Alen već odlučio, igrat će ta BiH, samo što još neće da kaže, jer bi onda hr. mediji radili veliki pritisak na njega, a pritisak zna uništiti igrača, a on ima tek 16.
Ja sto sam skupio pojmove ovih dana onjemu, niko me nemoze ubjedit da on Ne zeli za nas igrat osim samog njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.