Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Konzerva
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Konzerva » 10 okt 2012, 14:28

index hr
Štimac o Haliloviću: Mnoge ste proglasili novim "messijima", pa su nestali!

slika

I IGORA ŠTIMCA dočekalo je pitanje o Alenu Haliloviću, baš kao i jučer izbornika BiH Safeta Sušića koji je nedvojbeno poručio:

"Ako Alen želi igrati za BiH, odmah ću ga pozvati. No, ne želim ratovati s Hrvatskom"

Igor Štimac upozorava da smo mnoge igrače nazivali novim Messijem.

"Nemam zabrinjavajuće vijesti oko Alenovog izbora. Jako je mlad, skrenuo je pozornost na sebe. Drago mi je što klub planira njegovu budućnost koja je vezana i uz hrvatsku reprezentaciju jer on već igra za mlade kategorije. Ako bude radio kao do sada, uz sav oprez koji je nužan u radu s mladima, doći će u poziciji da dobije poziv u A vrstu. Nemojmo pretjerivati i uspoređivati ga s Messijem. Puno njih ste proglasili novim messijima, pa su nestali. Nemojmo dopustiti da se mladi igrači miču s puta na koji su došli radom. Halilović je sjajno igrao za Dinamo, a onda je s juniorima izgubio od Osijeka 3:0 u Maksimiru. Pa, 'ajmo vidjeti i tko igra u tom Osijeku. Pratimo naše igrače vani, ali i kod kuće. S igračima poput Halilovića moramo biti oprezni", naglasio je Štimac.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2012, 14:34

Ima na onom klixu jedan lik na nivou Nedimka. Ide pod nickovima Bordo.Odin, Plavi.Odin i evo sad i Kockasti.Odin. :lol: Glavna mu je "placem kao dijete". Nadam se da ce nam se pridruzit uskoro :lol:
Braco po kockama, placem kao dijete. Mozemo mi dok krademo igrace iz BiH, ali sta ce bit kad pocnu igrat za BiH? Jadna nam je majka, evo ovaj Alilovic ce zaigrat za BiH a nama valja igrat sa Sammirom. Suza suzu goni braco moja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 10 okt 2012, 14:39

Do sada je bilo "braco po boji". Sada se okrenuo kockama. :lol:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 okt 2012, 14:41

Za nas bi bilo odlicno da nas mali izabere. Za njega licno,najbolje mu je da se drzi Dinama i Hrvatske. Sto neko prethodno rece,nasi koji se prodaju preko repke idu u Tursku,Cesku itd. To im je vrh. A Dinamo i Hrvatska ipak izvoze igrace u puno puno puno bolje lige.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 10 okt 2012, 14:42

cuj braco po kockama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako god, Halilovicu molim te idi vani :D
15.10 - 15.06 ...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 okt 2012, 14:45

I prije sam znao da ima 'likova žestokih'...ali ovo sa Alenom.
Šta je tu sve izronilo,kakvih se tu smijurija načitaš.
Bude ti drago ipak,kad vidiš da si dobar kakvih ima :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 okt 2012, 15:24

Ti Safete fino i pomirljivo, a s Hrvatske strane, prepotentnost kao i obicno..to dokazuju brijni clanci kao i Stimac i njegova izjava

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 10 okt 2012, 16:49

slika

slika

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 okt 2012, 16:55

hahaha oteti :mrgreen:

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 10 okt 2012, 16:56

ZOI84 je napisao/la:Ti Safete fino i pomirljivo, a s Hrvatske strane, prepotentnost kao i obicno..to dokazuju brijni clanci kao i Stimac i njegova izjava
ZOI 84 - Ja ne vidim neke velike razlike u izjavama Štimca i Sušića.Obojica su rekli ono što se od njih i očekivalo a o čijoj prepotentnosti pišeš ja ne znam.Ako misliš to što je Štimac izjavio da je i prije bilo puno igrača koji su najvljivani kao čudesni igrači a kasnije ih nije bilo nigdje to je čista istina a bilo je igrača koji se nisu ni po čemu isticali u mlađim kategorijame a onda su postali svjetske klase kao npr. Džeko kojemu su stručnjaci sa naših tribina dobacivali da ide igrati košarku.Znamo gdje je Džeko sada a gdje su stručnjaci?Tako i ovdje tko garantuje u starijim kategorijama da će Halilović biti extra igrač.Nitko!Iako ima velike šanse da uspije ali daleko je još od toga i čeka ga ogroman rad ako želi da uspije.Zato je ova priča o tome gdje će momak igrati suvišna ali zato na vidjelo izlaze ovi što u svemu vide zavjere i politikantstvo i otkrivaju svoju malograđanštinu i zlobu.Na žalost!Alenu svako dobro i dabogda bio novi Messi pa taman igrao za farske otoke.Kad malo bolje razmislim možda bi mu najbolje bilo da ode igrati za Sloveniju :lol: :lol: :lol: .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 okt 2012, 16:59

Sakuragi je napisao/la:hahaha oteti :mrgreen:
A ne računaju da su oni Zmajevima oteli tri komplet reprezentacije. No stvarno treba popustiti s obje strane i pustiti momka da igra i razvija se. Mlad je još i ovolika buka oko njegovog nastupa za repke BiH i HR mu može samo naštetiti.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 okt 2012, 17:03

Lijepi strah 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 okt 2012, 17:37

Koliko je ovom momcicu godina, po slikama, 15/16!??

Vratite se u njegove godine i skontajte kako ste razmisljali u to vrijeme. Djecak u tim godinama ima izrazenu vezanost za svoj grad, ulicu, svoj razred, klub... O Bosni je cuo samo u pricama, mentalitet njegovih vrsnjaka u BiH je znatno drugaciji od njegovih zagrebackih prijatelja.

Jedino sto ga moze privoliti su rijeci njegovog oca koji sigurno ima uticaj na njega. Jedino mu on moze probuditi volju i zelju da se vrati 'korijenima'. Al' tu je i njegova majka, valjda se i ona nesto pita :mrgreen: .

Najbolje bi bilo ako bi se savezi dogovorili da momka puste na miru do njegove 18 godine i neka onda odluci za koga ce igrati. Ovako mu stvaraju za ove godine nepotreban pritisak. To samo moze biti lose po njega.

Meni je tuzno u cijeloj prici sto nama probadaju talenti u vlastitom dvoristu. Nasi klubovi su nesposobni napraviti kvalitetnog igraca, iako u djeci imaju ogroman potencijal. Nasa djeca razvaljuju po Evropi, a u vlasitoj drzavi ne mogu nimalo napredovati Zalosno.

HR i SR lige su svjetlosnim godinama ispred ove nase hameljsko - amaterske...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 10 okt 2012, 17:43

revan je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:hahaha oteti :mrgreen:
A ne računaju da su oni Zmajevima oteli tri komplet reprezentacije. No stvarno treba popustiti s obje strane i pustiti momka da igra i razvija se. Mlad je još i ovolika buka oko njegovog nastupa za repke BiH i HR mu može samo naštetiti.
Jeste istinaje je :lol: ,ja sam gledao kad su im prislanjali pištolje na slijepočnicu i govorili im da igraju za HR ili će ih lišiti života :lol:.Smješni ste sa ovim svojim izjavama o strahu i prepotenciji.Više je objektivnih i subjektivnih razloga zašto većina hrvata i srba (ali i bošnjaka) iz BiH bira neke druge reprezentacije da igra za nih.Prvo, poslije rata većina hrvata i srba nije državu BiH osjećala kao svoju (zašto je to tako vrlo je lako vidjeti i danas u nekim, doduše ne svim, komentarima ovdje),drugi jak razlog je taj što BIH reprezentacije su bile puno slabije od ostalih reprezentacija,treće uvjeti u kojima su ti momci radili u BiH i u tim drugim sredinama gdje su otišli ,a o pojedinim BiH savezima u kojima su mlađe kategorije samo misaona imenica da ne govorim itd.O čemu mi ovdje pričamo?Marin Čilić,Bojan Bogdanović ,Marino Marić,Ivan Dodig,Nikica Jelavić, na kraju krajeva i Ibrahimović.Da li se itko zapitao jesu li oni oteti ili su otišli svojevoljno i da li im je itko ikada ponudio da nastupaju za BiH.Što se tiče konkretno HR repke u njoj imate recimo Rakitića koji je rođen u Švici i mogao je birati ali je odabrao HR ili ŠImunić Australiju,Perišić Njemačku itd.Neki su i igrali za mlade repke ovih država ali su na kraju izabrali to što su izabrali.Jesu li pogriješili?Vi procijenite , a isto tako procijenite koliko se čelnici pojednih sportskih saveza trudili da dovedu neke talente koji su porijeklom iz BIH a koji odrastaju u nekim drugim sredinama.I na kraju mislim da bi bilo korektno u prvom redu prema Alenu Haliloviću da mu se pruži prilika da na miru radi i zaradi poziv u reprezentaciju a koja će to reprezentacija biti ja mogu samo pretpostaviti a moj bi mu savjet bio da igra tamo gdje ga srce vuče ma gdje god to bilo.Iako će ga pojedinci iz reda "onih drugih" odmah popljuvati jer nije izabaro njih.Alene, srce ne laže i to je jedino ispravno.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 10 okt 2012, 17:54

RUSANOVA JE NEMOĆNA 'Alen Halilović će sam odlučiti koju reprezentaciju će izabrati’

Priča o mogućem igranju mlade Dinamove zvijezde Alena Halilovića za reprezentaciju Bosne i Hercegovine zaintrigirala jer hrvatsku sportsku javnost. Hoće li Halilović izazvati sukob Hrvatskoga i Bosansko-hercegovačkog nogometnog saveza? Sjetite se samo situacije s Ivanom Rakitićem. Njegov otac želio da je mu sin igra za Hrvatsku, dok su Švicarci svoj uloženi novac u Rakitićev razvoj željeli vratiti kroz njegovo igranje u Švicarskom nacionalnom dresu.

Bez obzira što je odigrao nekoliko dobrih utakmica za mladu selekciju Švicarske, Rakitić se na kraju ipak odlučio za Hrvatsku. Bila je to odluka njega i njegove obitelji. Tako će biti i u slučaju Alena Halilovića!

- Uvijek se radi o odluci igrača. Svaki nogometaš sve dok ne odigra jednu utakmicu za A reprezentaciju može mijenjati nacionalnu selekciju. Naravno, za to treba ispuniti jedan uvjet, treba imati državljanstvo države za koju želi nastupiti - kazao nam je tajnik HNS-a Vlado Iveta.

Sve je tu vrlo jasno. Hrvatski nogometni savez ne može načiniti baš ništa ako Halilović i njegova obitelj odluče da veliki nogometni talent igra za Bosnu i Hercegovinu.

- Naravno da ne možemo ići protiv odluke igrača, to je njegov izbor. Međutim, u slučaju Alena Halilovića ćemo se potruditi na sve moguće načine kako bi igrao za Hrvatsku - kazao nam je direktor svih reprezentacija Zorislav Srebrić.

Vrlo je jasno što znači “potruditi se na sve moguće načine”. Radi se jednostavno o lobiranju kod obitelji Halilović, prije svega kod tate Sejada te kod mladog Alena. Uostalom, Halilović je već dobio pozivnicu Bosne i Hercegovine za igranje u mladim dobnim kategorijama, u selekciji U-16, ali je to odbio i priklonio se Hrvatskoj. Hoće li tako biti i kad dobije pozivnicu za seniorsku reprezentaciju BIH? Susjedi kažu da bi u njihovoj reprezentaciji bio već na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu! Naravno, ako se plasiraju. Može li se dogoditi da Hrvatska ispadne u kvalifikacijama, a BiH prođe, pa velika svjetla pozornice povuku Alena s BiH u Brazil?

- Alen Halilović igrat će za Hrvatsku! Dobro poznajem njega i njegovu obitelj, i zato vam to kažem. Mislim da se Alenu čini samo medvjeđa usluga kad se dovodi u kontekst Bosne i Hercegovine. Nikoga ne podcjenjujem, ali reprezentacija Hrvatske je ipak nešto drugo. Svaka čast reprezentaciji BiH, ali... - kaže trener reprezentacije, prvi asistent Igora Štimca Krunoslav Jurčić.

Slično poput Jurčića razmišlja i Romeo Jozak, šef Dinamove škole i predsjednik Stručne komisije HNS-a, koji je jučer sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamićem otputovao u London, na ECA-in Youth Workshop, skup 480 šefova nogometnih škola iz cijele Europe.

- Osobno sam vidio pozivnicu koju je prije godinu dana Alen Halilović dobio od Bosansko-hercegovačkog saveza, međutim, uopće nije dvojio, zaigrao je naše mlade dobne selekcije. Vjerujte, tako će biti i kad se radi o seniorskoj reprezentaciji. On je dečko iz Zagreba, iz Dinama, odijevat će dres Vatrenih.

Njegov londonski suputnik, sportski direktor Dinama Zoran Mamić će nadodati:

- Neće tu biti nikakvih problema, bez razloga se digla tolika prašina. Ne treba Alenu stvarati nikakav pritisak, ali ja vjerujem da će on igrati za Hrvatsku, a ne za Bosnu i Hercegovinu.

Dakle, bitni ljudi iz HNS-a i Dinama gotovo su uvjereni da će Alen Halilović odabrati Hrvatsku. Hoće li tako i biti? Hoće li se možda morati prema obitelji krenuti s nekim obećanjima? Recimo onim da će Halilović vrlo brzo dobiti poziv u A selekciju Hrvatske? Ili će sve proći kao da se ništa nije dogodilo, kao da se nikad nije spomenulo igranje za BiH? Nikad ne reci “nikad”, treba biti oprezan u takvim prosudbama. Jer kao što znamo, konačna odluka je ipak na Haliloviću.
http://sportske.jutarnji.hr/rusanova-je ... -/1059141/" onclick="window.open(this.href);return false;

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 okt 2012, 18:02

Jao što su se prepali Hrvati. :lol: :lol: :lol:
Sreća nam je pa je i ovaj Štimac poglup. :mrgreen:
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 10 okt 2012, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 10 okt 2012, 18:04

Koliko je zapravo realna dvojba za koga će igrati Halilović?

Priča o Alenu Haliloviću u posljednjih desetak dana razlila se po svim područjima našeg medijskog prostora.

Dinamovo čudo od djeteta, kojem gotovo unisono nogometni stručnjaci predviđaju svjetsku karijeru, imalo je 'modrićevski' tretman u sportskim rubrikama svih relevantnih medija, te 'beckhamovski' status na life-style stranicama i u showbizz minutama. Ništa neobično za 16-ogodišnjeg dječaka koji loptu doista prima i udara drugačije, posjeduje gard prave nogometne zvijezde, te „golica maštu“ glavnih skauta europskih velikana, a dobro je poznato ime i njihovim šefovima – najpoznatijim svjetskim trenerima.

S Halilovićem su i u Dinamu odlučili zaigrati drugačije nego u slučaju svog drugog wunderkinda Matea Kovačića. Kada je prije dvije godine, u mandatu Vahida Halilhodžića, prebačen u prvu momčad Mateo Kovačić bio je nedostupan za medijske istupe. Dinamov PR odlučio je mladog igrača u startu poštedjeti ogromnog novinarskog interesa, te ga pustiti da se fokusira isključivo na teren.

Kod Alena Halilovića situacija je drugačija. Od debija u derbiju s Hajdukom dio je medijske svakodnevice, kamere ga prate i na treningu i u školi, a mali Alen u svemu tome, čini se, odlično pliva. Vidi se da mu odgovara novostečena popularnost, sjajno se snalazi pred mikrofonima i kamerama, te ostavlja dojam samosvjesnog klinca spremnog za sve izazove koji ga na nogometnom putu očekuju.

U moru tekstova o Haliloviću ovih dana posebnu je pozornost izazvala vijest o mogućem nastupu Dinamova dragulja za reprezentaciju BiH. Sarajevski mediji naveliko su se raspisali o toj temi, a „štof za vruću priču“ dobili su i u samom bosansko-hercegovačkom nogometnom savezu iz kojeg su poručili kako su iznimno zainteresirani da nakon njegova oca Sejada i sam Alen zaigra za reprezentaciju BiH, te su ih s tim ciljem već pozvali u Sarajevo.

Jasno je da je ova tema odmah izazvala veliki interes sportske javnosti i u Hrvatskoj i (posebno) u BiH, pa se o njoj u jeku priprema za vrlo važnu kvalifikacijsku utakmicu u Ateni oglasio i izbornik Zmajeva Safet Sušić. Nekad briljantni nogometaš pametno je spustio loptu na zemlju i poručio „pustimo momka neka se normalno razvija“, ali i rekao kako Halilović, ustali li se u prvoj momčadi Dinama, te pokaže interes, može računati na njegov poziv.

Sam Alen i njegov otac Sejad nisu se (logično) upustili u komentiranje cijelog slučaja, niti krenuli izjašnjavati o tome hoće li najveći talent „s ovih prostora“ jednoga dana zaigrati za Vatrene ili Zmajeve. Što bi, na kraju krajeva, i trebali komentirati?

Činjenica da je reprezentativna budućnost Alena Halilovića (s obzirom da mu je otac iz BiH, te je nastupao za njihovu reprezentaciju, a on sam rođen je u Zagrebu i cijeli život u njemu živi) zanimljivo medijsko štivo, ne znači da bi on i njegov otac „pod hitno morali organizirati press konferenciju“ i u startu presjeći „gordijski čvor“.

Štoviše, bilo bi to i pomalo apsurdno. Jer, bez obzira na silan talent, Halilović je tek zakoračio u ozbiljan nogomet i čeka ga još dug put do statusa A reprezentativca.

No, koliko je zapravo realna dvojba Hrvatska ili BiH u slučaju Dinamova wunderkinda?

Iako je već imao poziv iz Sarajeva za nastupe u mlađim kategorijama reprezentacije BiH, Halilović je od početka reprezentativne karijere nosio dres s 'kockicama'. Argumenti kako bi BiH mogla dobiti prednost, jer će Alenu prije omogućiti nastup u A vrsti na poprilično su labavim temeljima. Halilović je, poput Matea Kovačića, označen hrvatskim nogometnim blagom i nesumnjivo će (bude li se razvijao u skladu s neslućenim mogućnostima) vrlo mlad dobiti priliku zaigrati za Vatrene. Da li bi ta prilika u BiH došla šest mjeseci ili godinu dana ranije potpuno je irelevantno za ovu priču.

Jer, Haliloviću mjesto u reprezentaciji neće biti nužni preduvjet za bogati transfer (kao nekim njegovim kolegama), jer već danas je na radaru vodećih europskih klubova koji će pažljivo pratiti svaki njegov korak u Dinamu.

Na kraju krajeva, uz dužno poštovanje nogometnoj klasi bosansko–hercegovačke reprezentacije koja trenutačno proživljava vrlo optimistične trenutke i ima realne izglede izboriti prvo veliko natjecanje u svojoj povijesti, Hrvatska je u nogometnom smislu ipak klasa iznad svojih susjeda. Alen Halilović svoje bi visoke reprezentativne ambicije mnogo lakše ostvario u dresu Vatrenih. Momčad Safeta Sušića može se pohvaliti s nekoliko nogometaša top klase, ali širinom kadra ne može parirati Hrvatskoj.

Naravno, potpuno je legitimno da Halilović ipak odluči igrati za BiH iz osobnih razloga. Štoviše, donese li takvu odluku bilo bi ga licemjerno napadati, jer nismo li upravo mi godinama reprezentaciju pojačavali igračima (braća Kovač, Šimunić, Rakitić...) kojima je srce reklo „domovina mojih roditelja prije zemlje u kojoj sam rođen“.

No, takav scenarij ne čini se previše izgledan u ovom slučaju. Štoviše, posljednje aktivnosti nogometnog saveza BiH više izgledaju kao akcija osiguranja za „potencijalno neugodna pitanja u budućnosti“. Prigovori li im jednog dana BH javnost na „još jednom propuštenom talentu“, uvijek će moći reći „poduzeli smo sve što je bilo u našoj moći“.
http://m.dnevnik.hr/index.php?article_id=255512" onclick="window.open(this.href);return false;

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 10 okt 2012, 18:07

24 saHAta.hr

Najeksponiraniji među mladim reprezentativcima svakako je Alen Halilović, najmlađi debitant i najmlađi strijelac u povijesti HNL-a.
- Klupski uspjesi su iza mene, sada sam koncentriran samo na reprezentaciju i želim da napravimo dobre rezultate na EP-u i SP-u - kaže Halilović, kojega u svojim redovima želi i BiH izbornik.
- Neću žuriti s odlukom, najprije ću se posavjetovati s ocem, pa tek onda odabrati za koga ću igrati - kazao je Halilović, a na pitanje što bi mu bilo draže, diplomatski je odgovorio:
- Ne smijem vam dati informaciju toga tipa.
Halilović obožava Barcelonu i Messija, a njegov prijatelj i konkurent iz Hajduka, Josip Bašić, Real i Ronalda.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 10 okt 2012, 18:20

BegAx je napisao/la:24 saHAta.hr

Najeksponiraniji među mladim reprezentativcima svakako je Alen Halilović, najmlađi debitant i najmlađi strijelac u povijesti HNL-a.
- Klupski uspjesi su iza mene, sada sam koncentriran samo na reprezentaciju i želim da napravimo dobre rezultate na EP-u i SP-u - kaže Halilović, kojega u svojim redovima želi i BiH izbornik.
- Neću žuriti s odlukom, najprije ću se posavjetovati s ocem, pa tek onda odabrati za koga ću igrati - kazao je Halilović, a na pitanje što bi mu bilo draže, diplomatski je odgovorio:
- Ne smijem vam dati informaciju toga tipa.

Halilović obožava Barcelonu i Messija, a njegov prijatelj i konkurent iz Hajduka, Josip Bašić, Real i Ronalda.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Znaci zna za koga mu draze, ali ne smje rec? hahah pa naravno da ne smije rec, bio bi jako pocjenjen :D

On je 256,456% nas :mrgreen: :mrgreen:

Odlucio sam istovremeno kupiti BiH dres za verziju SP 2014 sa njegovim brojom kad izadje :D
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 10 okt 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 10 okt 2012, 18:21

Koja prepotencija ovih hr.medija i saveza -svaka cast BiH ali mi smo klasa iznad.Eh pa bili bi i mi klasu iznad da imamo cistu politicku situaciju ,da je zemlja jednistvena da imamo jacu ekonomiju da nije bilo rata i da se ulaze nesto u ovaj nas nesretni sport i fudbal.S obzirom na negativne okolnosti u kojem se zemlja nalazila i nalazi i potcjenjivacko-kolonijalnog stava susjeda sretni smo sto uopste imamo svoju reprezentaciju .

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.