FK Rudar Prijedor

djoleprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la djoleprijedor » 04 okt 2012, 13:30

K0MT je napisao/la:Pa ajmo, koga priželjkujete u Kupu RS? :D Ja Kozaru D. Orlovci. :mrgreen:
Težak protivnik :mrgreen:
Mens sana in corpore sano.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 okt 2012, 15:26

1/8 Finala Kupa Republike Srpske: Vlasenica - Rudar Prijedor ;)

Izvukli smo Vlasenicu koja je izbacila Slaviju iz Istocnog Sarajeva... Ako se ozbiljno pristupi trebala bi ovo biti sigurna pobjeda. Ostali parovi:

Drina HE Visegrad - Radnik Bijeljina
Proleter Teslic - Ljubic Prnjavor
Velez Nevesinje - Jedinstvo Zeravica
Mladost Kotor Varos - Drina Zvornik
Rudar Ugljevik - Kozara Gradiska
Kozara Donji Orlovci - Borac Banja Luka
Sutjeska Foca - Sloboda Mrkonjic Grad

;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 05 okt 2012, 16:05

? је " /, ?. Првенствено & пута. ' $ ' $ не " ? " " ?, & ? осваја &. 8-)

Сутра $ ' " & " " $, % по " " " $ (% ' $ ", ?, ", % " " ?). $ се ' $ / ?, & не " - за ¥ у ?. :lol:

' опет! :D
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rudar-od ... vice/24002" onclick="window.open(this.href);return false;

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 06 okt 2012, 20:26

Ala brate nesreca :x Odlicno smo odigrali ovu utakmicu, branili se organizovano i jbg... Malo je falilo :oops: :( Rudar fina ekipa ove sezone, mogli bi u gornjem dijelu tabele zavrsiti... Zao mi da je dao barem u 80 nego ovako pred sami kraj jaooo soka :cry: Svaka cast igracima na borbenosti :D
? &

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 06 okt 2012, 20:26

Sreca pa je ono bio faul do jaja :D

eee ligo pisam ti se usta

Nikica

Post Postao/la Nikica » 06 okt 2012, 20:33

Pa dobro sad parkiraš autobus pred gol i samo izbijaj golman vam je sasvim solidan, da ga mi dovedemo sigurno ovakav nebi bio, ali šta da se radi ljudi imaju motiva da se tu pokažu pred Šampionom aktuelnim i aktuenim osvajačem kupa, ko je gledao tekmu vidio je cilj Rudara da izvuče samo bod, šansi za gol oni ljudski nisu imali za 90 minuta, nisu ni mogli kad je Željo diktirao igru.U svakom slučaju finu ekipu imate nema govora ovako trebate igrati i protiv Borca i ostalih ekipa i nema zime.
Majstor Karatea

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 okt 2012, 09:53

Steta :roll:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 09 okt 2012, 21:57

Ona igra na Grbavici je antifudbal,pa niste centra presli 90 min,fulamo 3 sanse sa metar,budite sretni sto je 1:0,trebalo je 4:0 biti.**** onu taktiku,bunker!

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 10 okt 2012, 09:27

KrajPrice je napisao/la:Ona igra na Grbavici je antifudbal,pa niste centra presli 90 min,fulamo 3 sanse sa metar,budite sretni sto je 1:0,trebalo je 4:0 biti.**** onu taktiku,bunker!
& у 21. " ' $ " "-$, " се на ?. ' је ? $ $ ? &, ' " ? $ / $, " $ ' $ & ' " ?, а ? ' у ' " ?. ?, & не ' " $ &, ' $ ?, % & у ? за Европу?

$ $ " у ? :mrgreen:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 10 okt 2012, 19:39

Pobjeda u Vlasenici. Vlasenica - Rudar 0:1 Strijelac Apolon Lamonzdava u 75. minuti. Znaci prosli smo u 1/4 finala kupa RS :mrgreen:
? &

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 10 okt 2012, 19:51

FK“Rudar Prijedor“, zbog isticanja uvredljivog transparenta i uvredljivog skandiranja sa omalovažavanjem predsjednika saveza kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 3.500,00 KM.
A da se uvrijedi predsjednik recimo lovačkog saveza jeli i onda ista kazna ili?
Zadnja izmjena: Filantrop, dana/u 12 sep 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 10 okt 2012, 20:35

Kokanović ipak strijelac. Neko je bio i isključen. Sve u svemu prolaz u Kupu i sad očekujemo 1/4 finale. Nadam se da ćemo izvući nekog da igramo kod kuće, nebitno Borac ili Žeravicu, samo kod kuće da je. 8-)

Za 10 dana vrlo dobra Slavija. Biće teško, ali oporavljeni su Mikara, Burduš i Handžić. A prošle godine su nas uzeli kući, ne znam je l' iko od kad igramo PL dva puta za redom pobjeđivao na Gradskom? :D

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 10 okt 2012, 21:37

K0MT je napisao/la:Kokanović ipak strijelac. Neko je bio i isključen. Sve u svemu prolaz u Kupu i sad očekujemo 1/4 finale. Nadam se da ćemo izvući nekog da igramo kod kuće, nebitno Borac ili Žeravicu, samo kod kuće da je. 8-)

Za 10 dana vrlo dobra Slavija. Biće teško, ali oporavljeni su Mikara, Burduš i Handžić. A prošle godine su nas uzeli kući, ne znam je l' iko od kad igramo PL dva puta za redom pobjeđivao na Gradskom? :D
Ma dobijamo Salviju,to smo ih pustili prošle godine :mrgreen: Sad vraćaju dug :mrgreen:

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 10 okt 2012, 22:01

K0MT je napisao/la:Kokanović ipak strijelac. Neko je bio i isključen. Sve u svemu prolaz u Kupu i sad očekujemo 1/4 finale. Nadam se da ćemo izvući nekog da igramo kod kuće, nebitno Borac ili Žeravicu, samo kod kuće da je. 8-)

Jeste Sarajevo, prošle godine 1-2, ove godine 1-3, a i Borac. :D Samo protiv Borca možeš kući igrati, mislim da se gleda rang takmičenja, ako si niži rang igraš kući.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 11 okt 2012, 00:05

Fino smo docekani u Vlasenici. Igra, ne znam sta da napisem osim da smo mogli lagano da izgubimo. Al ajde, igrala je druga postava, prosli smo dalje. Ja mislim da je mali Vukovic dobio crveni. Gol je neki nigdje veze na odbiju :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 11 okt 2012, 11:03

u 1/4 finalu ima i revans ja mislim,tako da se ne sikirate oko toga kuci ili na strani :D

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 12 okt 2012, 12:44

rudarprijedor je napisao/la:u 1/4 finalu ima i revans ja mislim,tako da se ne sikirate oko toga kuci ili na strani :D
Ma Žeravica bi bila idealan protivnik zbog blizine,a ni Teslić nije predaleko..A što se tiče kvaliteta ekipa,tu nema šta pričati...Sad kad se stiglo do 1/4f treba stvarno ozbiljno shvatiti ovo takmičenje i zašto da ne ,doći do finala i osvojiti ovaj trofej što nam je izmakao dva puta,u finalima.A nagrada nije za odbaciti :D :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 20 okt 2012, 17:51

Sramota :shock: ,sve i jednog **** otjerati,pa bolje dati juniorima sansu da igraju

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 20 okt 2012, 19:36

rudarprijedor je napisao/la:Sramota :shock: ,sve i jednog **** otjerati,pa bolje dati juniorima sansu da igraju
Ajde ne jedite **** ,dok se pobjedjuje sver dobro,dok neki kiks odma pljujete po igracima,treba napomenuti da nam je cist gol ponisten i cist penal nam nije sviran tako da .. :D Ovi bodovi se vracaju u Gabeli ,pobijedit cemo Gosk :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 20 okt 2012, 20:48

Znas kako, ovo je super ako su ovo rekreativci. Ako ovi ljudi za ovo dobijaju platu, onda je problem. Prvi put sam se pred samim sobom osjetio kao neiteligentan covjek jer sam uopste otisao na stadion, da ne pricam da sam ocekivao da cu nesto dobro i gledati. Uopste nemam rijeci da opisem koliko ljudi nemaju veze.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”