Težak protivnikK0MT je napisao/la:Pa ajmo, koga priželjkujete u Kupu RS?Ja Kozaru D. Orlovci.

Težak protivnikK0MT je napisao/la:Pa ajmo, koga priželjkujete u Kupu RS?Ja Kozaru D. Orlovci.
& у 21. " ' $ " "-$, " се на ?. ' је ? $ $ ? &, ' " ? $ / $, " $ ' $ & ' " ?, а ? ' у ' " ?. ?, & не ' " $ &, ' $ ?, % & у ? за Европу?KrajPrice je napisao/la:Ona igra na Grbavici je antifudbal,pa niste centra presli 90 min,fulamo 3 sanse sa metar,budite sretni sto je 1:0,trebalo je 4:0 biti.**** onu taktiku,bunker!
A da se uvrijedi predsjednik recimo lovačkog saveza jeli i onda ista kazna ili?FK“Rudar Prijedor“, zbog isticanja uvredljivog transparenta i uvredljivog skandiranja sa omalovažavanjem predsjednika saveza kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 3.500,00 KM.
Ma dobijamo Salviju,to smo ih pustili prošle godineK0MT je napisao/la:Kokanović ipak strijelac. Neko je bio i isključen. Sve u svemu prolaz u Kupu i sad očekujemo 1/4 finale. Nadam se da ćemo izvući nekog da igramo kod kuće, nebitno Borac ili Žeravicu, samo kod kuće da je.![]()
Za 10 dana vrlo dobra Slavija. Biće teško, ali oporavljeni su Mikara, Burduš i Handžić. A prošle godine su nas uzeli kući, ne znam je l' iko od kad igramo PL dva puta za redom pobjeđivao na Gradskom?
Jeste Sarajevo, prošle godine 1-2, ove godine 1-3, a i Borac.K0MT je napisao/la:Kokanović ipak strijelac. Neko je bio i isključen. Sve u svemu prolaz u Kupu i sad očekujemo 1/4 finale. Nadam se da ćemo izvući nekog da igramo kod kuće, nebitno Borac ili Žeravicu, samo kod kuće da je.![]()
Za 10 dana vrlo dobra Slavija. Biće teško, ali oporavljeni su Mikara, Burduš i Handžić. A prošle godine su nas uzeli kući, ne znam je l' iko od kad igramo PL dva puta za redom pobjeđivao na Gradskom?
Ma Žeravica bi bila idealan protivnik zbog blizine,a ni Teslić nije predaleko..A što se tiče kvaliteta ekipa,tu nema šta pričati...Sad kad se stiglo do 1/4f treba stvarno ozbiljno shvatiti ovo takmičenje i zašto da ne ,doći do finala i osvojiti ovaj trofej što nam je izmakao dva puta,u finalima.A nagrada nije za odbacitirudarprijedor je napisao/la:u 1/4 finalu ima i revans ja mislim,tako da se ne sikirate oko toga kuci ili na strani
Ajde ne jedite **** ,dok se pobjedjuje sver dobro,dok neki kiks odma pljujete po igracima,treba napomenuti da nam je cist gol ponisten i cist penal nam nije sviran tako da ..rudarprijedor je napisao/la:Sramota,sve i jednog **** otjerati,pa bolje dati juniorima sansu da igraju
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.