Ma tanko ti je to brate, ne sjecam se kad je zadnji put neko iz nase lige kupio igraca, sve se to svodi na igrace kojima se istekli ugovorialan ford 26 je napisao/la:Jel poznato koliki je najveci transfer izmedju nasih klubova?
Ali dobro je pitanje
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ma tanko ti je to brate, ne sjecam se kad je zadnji put neko iz nase lige kupio igraca, sve se to svodi na igrace kojima se istekli ugovorialan ford 26 je napisao/la:Jel poznato koliki je najveci transfer izmedju nasih klubova?
došlo je do provale.Lesnar je napisao/la:nagađa se da je najveći transfer stančeskog iz borca u želju za 2 kila (sarajevskih) ćevapa i kilo mandarina,a ovisno o nastupima taj se transfer mogao povećati i za 20 dkg edamera
Ti brate ne volis nista sto ima veze sa Zeljom, popusti malo.Lesnar je napisao/la:nagađa se da je najveći transfer stančeskog iz borca u želju za 2 kila (sarajevskih) ćevapa i kilo mandarina,a ovisno o nastupima taj se transfer mogao povećati i za 20 dkg edamera
Tica je kostao crno ispod nokta. I jos se kasnije za njega davalo sa kamatama.Zeman je napisao/la:Mislim da je Željo iskeširao finu lovu za Joldića svojevremeno. I za još jednog u prvom Amarovom mandatu, da li je u pitanju Tica nisam siguran, ali tad se govorilo o nekoliko stotina hiljada KM. Neprovjerena info, naravno...
Samo sto se Tica ne uklapa u pitanje koje je covjek postavio.Zeman je napisao/la:da li je u pitanju Tica nisam siguran, ali tad se govorilo o nekoliko stotina hiljada KM. Neprovjerena info, naravno...
On nije dosao u Želju iz nase lige ...alan ford 26 je napisao/la:Jel poznato koliki je najveci transfer izmedju nasih klubova?
alan ford 26 je napisao/la:Ma znam da se dovode igraci kojima su ugovori istekli, al mora biti da je nekad nekom placeno nesto, nije uvijek ovako bilo, recimo prije 10 tak god. Sumnjam da je Zeljo Silica iz Sirokog doveo dzabaluka. A tih 100 tisuca za Baotica, ne bih bas rekao da je i to istina, haj ga znaj, prevelike se to pare za ovu ligu
Iskreno, nisam ni pročitao taj post, već ovaj odmah iznad mog pa sam pomislio da se raspravlja o najskupljem igraču koji je doveden u neki od naših timova. Vjerujem da ti znaš ko bi mogao biti traženi igra, odnosno transfer, je li Joldić možda?Stole iz Bora je napisao/la:Samo sto se Tica ne uklapa u pitanje koje je covjek postavio.Zeman je napisao/la:da li je u pitanju Tica nisam siguran, ali tad se govorilo o nekoliko stotina hiljada KM. Neprovjerena info, naravno...
On nije dosao u Želju iz nase lige ...alan ford 26 je napisao/la:Jel poznato koliki je najveci transfer izmedju nasih klubova?
E vidis zaboravio sam da je Silic bio u Sloveniji prije neg je dosao u Zelju. Mudrinic je mislim igrao u Troglavu u tandemu sa "cudesnim" Robertom Regvarom koji je potopio komsije na Kosevuo sole mio je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:Ma znam da se dovode igraci kojima su ugovori istekli, al mora biti da je nekad nekom placeno nesto, nije uvijek ovako bilo, recimo prije 10 tak god. Sumnjam da je Zeljo Silica iz Sirokog doveo dzabaluka. A tih 100 tisuca za Baotica, ne bih bas rekao da je i to istina, haj ga znaj, prevelike se to pare za ovu ligu
Zeljo je Silica doveo iz Slovenije a ne iz Sirokog. U tom perodu doveli su iz nase lige Denisa Mudrinica iz Ljubuskog cini mi se da je tu igrao i Joldica iz Slobode, za njih dvojicu su placena obestecenja, stim da se u transfer Joldica i Sloboda ugradila oko 15% od ino trasfera.
Prvi i najveci transfer u nasoj ligi se desio prelaskom Jasmina Memisevica iz Celika u Želju za oko 70 000.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.