anton 1983 je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:
Ne tvrdim da bi odmah bio pun.Mamić već godinama siluje ovaj klub i tvrdim da će isto tako trebati godine da sve dođe na zdrave temelje i da se ljudima ovo sve prestane gaditi.Ali da,odlazak Mamića je prvi korak prema vraćanju nekadašnjeg ugleda,atmosfere itd.
Onda se nemoramo brinuti jer će Mamić otiči kad tad...
No ja se pitam koliko se klub mora krivo voditi, da u slijedećih 10 godina 10 puta neosvoji naslov. Ovakav Dinamo bi to i trebao napraviti, no kako garantirati da će u slijedećih 10 godina biti prvak?
Ti još nisi shvatio da nije stvar u naslovima.I to je ono kaj je najžalosnije.
EDIT: Trito jesi čitao ovo?
Bench:
ljubavi, ti si deformiran. i ti i taj tvoj labaratorij iz kojeg me svakodnevno pretendiraš prikazati glupim i nesimpatičnim.
Nimoy:
E tu si ti ku*va. To je ta zamjena teza. Pa ljubavi nisu bojkotirali zbog zbog zbog Vahe. Pa ti dođeš na ovaj forum razumiješ me i radiš ljudima rotaciju rano ujutro. Ovaj Sid recimo, evo reci mi, gdje evo GDJE da on sjedne nego na jahtu kad izlazi iz mora? Gdje? A vi snimate od iza kaića, pišete Zdravko bio na jahti. Koja baj d vej, nije ni moja jahta. Ali i da je, pa čovječe božji, pa normalni ljudi imaju jahte.
Čovjek vam objasni i vi opet po istom. Pa jesam ja Vaha Amsterdam jebote bog?
Bench:
nikada zadovoljni. uvijek je među vama neko zlo.
prosječni hrvat radi za miljon dvadeset godina, a ovaj...ovaj....samaritanac, ovaj dar božji, ovaj benediktinac želi vama osigurati egzistenciju. VAMA!
ništa ne trebate napraviti, samo doći na utakmicu. pa jel to teško, **** mu materina. jel teško reć....kaem...idem.
pa tko će ti dati kruh s parizerom u ruke kada si gladan, tko će ti platiti kartu za tramvaj, tko će ti osigurati egzistenciju dok država grca u recesiji.
tvornice propadaju, radnici na ulicama, profesori nakon predavanja na fakultetima kopaju po kontejnerima tražeći preostalu pet ambalažu, studentice se prostituiraju da bi platile školarinu..... a zdravko ti daje miljon. dinamo ti daje miljon.
DAJE ! DARUJE ! POKLANJA! evo, idi tamo, to je sad tvoj miljon.
i ne i ne i ne!
i opet ne valja. i opet ga ne volite. i opet ga vrijeđate. i opet mu ne priznajete da je prije svega čovjek.
teško je. borim se sa suzama. imam osjećaj da ću noćas umrijeti.
i samo jedno će mi biti na pameti i na usnama dok budem umirao... pobogu, kakvi ste vi to ljudi.