GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

anton 1983
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la anton 1983 » 09 okt 2012, 21:04

SiamoNoi je napisao/la: Ne tvrdim da bi odmah bio pun.Mamić već godinama siluje ovaj klub i tvrdim da će isto tako trebati godine da sve dođe na zdrave temelje i da se ljudima ovo sve prestane gaditi.Ali da,odlazak Mamića je prvi korak prema vraćanju nekadašnjeg ugleda,atmosfere itd.
Onda se nemoramo brinuti jer će Mamić otiči kad tad...

No ja se pitam koliko se klub mora krivo voditi, da u slijedećih 10 godina 10 puta neosvoji naslov. Ovakav Dinamo bi to i trebao napraviti, no kako garantirati da će u slijedećih 10 godina biti prvak?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2012, 22:04

anton 1983 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Ne tvrdim da bi odmah bio pun.Mamić već godinama siluje ovaj klub i tvrdim da će isto tako trebati godine da sve dođe na zdrave temelje i da se ljudima ovo sve prestane gaditi.Ali da,odlazak Mamića je prvi korak prema vraćanju nekadašnjeg ugleda,atmosfere itd.
Onda se nemoramo brinuti jer će Mamić otiči kad tad...

No ja se pitam koliko se klub mora krivo voditi, da u slijedećih 10 godina 10 puta neosvoji naslov. Ovakav Dinamo bi to i trebao napraviti, no kako garantirati da će u slijedećih 10 godina biti prvak?
Ti još nisi shvatio da nije stvar u naslovima.I to je ono kaj je najžalosnije.

EDIT: Trito jesi čitao ovo? :lol:

Bench:
ljubavi, ti si deformiran. i ti i taj tvoj labaratorij iz kojeg me svakodnevno pretendiraš prikazati glupim i nesimpatičnim.
Nimoy:
E tu si ti ku*va. To je ta zamjena teza. Pa ljubavi nisu bojkotirali zbog zbog zbog Vahe. Pa ti dođeš na ovaj forum razumiješ me i radiš ljudima rotaciju rano ujutro. Ovaj Sid recimo, evo reci mi, gdje evo GDJE da on sjedne nego na jahtu kad izlazi iz mora? Gdje? A vi snimate od iza kaića, pišete Zdravko bio na jahti. Koja baj d vej, nije ni moja jahta. Ali i da je, pa čovječe božji, pa normalni ljudi imaju jahte.

Čovjek vam objasni i vi opet po istom. Pa jesam ja Vaha Amsterdam jebote bog?
Bench:
nikada zadovoljni. uvijek je među vama neko zlo.

prosječni hrvat radi za miljon dvadeset godina, a ovaj...ovaj....samaritanac, ovaj dar božji, ovaj benediktinac želi vama osigurati egzistenciju. VAMA!

ništa ne trebate napraviti, samo doći na utakmicu. pa jel to teško, **** mu materina. jel teško reć....kaem...idem.

pa tko će ti dati kruh s parizerom u ruke kada si gladan, tko će ti platiti kartu za tramvaj, tko će ti osigurati egzistenciju dok država grca u recesiji.

tvornice propadaju, radnici na ulicama, profesori nakon predavanja na fakultetima kopaju po kontejnerima tražeći preostalu pet ambalažu, studentice se prostituiraju da bi platile školarinu..... a zdravko ti daje miljon. dinamo ti daje miljon.

DAJE ! DARUJE ! POKLANJA! evo, idi tamo, to je sad tvoj miljon.

i ne i ne i ne!

i opet ne valja. i opet ga ne volite. i opet ga vrijeđate. i opet mu ne priznajete da je prije svega čovjek.

teško je. borim se sa suzama. imam osjećaj da ću noćas umrijeti.

i samo jedno će mi biti na pameti i na usnama dok budem umirao... pobogu, kakvi ste vi to ljudi.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 11 okt 2012, 21:03

http://www.badblueboys.hr/najava3-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrijedi pročitat ;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 okt 2012, 21:30

@Siamo - hahaha a cita sam i ronio suze, gust mi je otic tamo na forum i nasmijat se :mrgreen:

Jel treci dio ovog feljtona i zadnji?? Volio bi procitat sve od jednom a ne da cekam :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 11 okt 2012, 21:54

Tritolone je napisao/la:@Siamo - hahaha a cita sam i ronio suze, gust mi je otic tamo na forum i nasmijat se :mrgreen:

Jel treci dio ovog feljtona i zadnji?? Volio bi procitat sve od jednom a ne da cekam :D
"Nadamo se da neće biti potrebe za četvrtim nastavkom ili barem da će taj posljednji nastavak završiti happy endom."

Ja mislim da jest jer ovo su napisali.Ima puno teksta,potrosio sam puno vremena,ali vrijedilo je.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 11 okt 2012, 21:57

bench je bog :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 okt 2012, 23:49

Kaem...idem :lol:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 okt 2012, 14:03

Nogometaši Dinama koji nisu zaokupljeni reprezentativnim obvezama ipak neće uveličati proslavu 80. rođendana Grobničana. Naime, domaći su igrači uoči susreta ismijavali Modre...

Igrači Grobničana snimili su video-uradak u kojemu se šale na račun Dinamove akcije "Navijač za milijun kuna", kojim se pokušava povećati posjet na maksimirskim tribinama na utakmici Lige prvaka protiv Paris Saint Germaina.
Taj ih je potez, međutim, koštao utakmice s prvakom Hrvatske. Iz Maksimirske 128 poručili su kako su prisiljeni otkazati prijateljski dvoboj na stadionu Mavrinci u Čavlima, koji je bio zakazan za petak.
"U isječku se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka te naših igrača. Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje; u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika", stoji u Dinamovom obrazloženju odluke.
Pritom je upućena zahvala samom klubu te općini na naporima u organizaciji utakmice.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 okt 2012, 15:09

U isječku se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka
Koji ugled? :lol:
GNK i ugled ne idu u istu rečenicu.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 okt 2012, 15:12

SiamoNoi je napisao/la:
U isječku se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka
Koji ugled? :lol:
GNK i ugled ne idu u istu rečenicu.
Da nije Mamića i mi bi išli u stečaj
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 12 okt 2012, 16:29

Za Dinamo - PSG je prodano citavih 3343 karte :? . Akcija igraca za svaku pohvali, ali u klubu puno toga ne stima.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 12 okt 2012, 16:32

Ma da da nije njega **** bi bili.Dinamo je već bio u stečaju.

Dinamova sudbina bi bila kao i Hajdukova da nije para od grada.Ali dolje su si ionako sami krivi..

Nego jeste vidjeli sliku http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5198_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:

Koliko je Dinamo nisko spao da me stid reći da sam njegov navijač.J*** im mater šta rade od kluba.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 12 okt 2012, 16:34

Jack777Pott je napisao/la:Za Dinamo - PSG je prodano citavih 3343 karte :? . Akcija igraca za svaku pohvali, ali u klubu puno toga ne stima.
Još vjeruješ da je to bila akcija igrača :lol:

Volio bih da se osramote još jednom - koja bi to bila pljuska Mamiću.A doći će i taj dan.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 okt 2012, 17:00

SirAlexFerguson je napisao/la:Nogometaši Dinama koji nisu zaokupljeni reprezentativnim obvezama ipak neće uveličati proslavu 80. rođendana Grobničana. Naime, domaći su igrači uoči susreta ismijavali Modre...

Igrači Grobničana snimili su video-uradak u kojemu se šale na račun Dinamove akcije "Navijač za milijun kuna", kojim se pokušava povećati posjet na maksimirskim tribinama na utakmici Lige prvaka protiv Paris Saint Germaina.
Taj ih je potez, međutim, koštao utakmice s prvakom Hrvatske. Iz Maksimirske 128 poručili su kako su prisiljeni otkazati prijateljski dvoboj na stadionu Mavrinci u Čavlima, koji je bio zakazan za petak.
"U isječku se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka te naših igrača. Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje; u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika", stoji u Dinamovom obrazloženju odluke.
Pritom je upućena zahvala samom klubu te općini na naporima u organizaciji utakmice.
džaba što su najbogatiji klub u regionu ali ciganija ostaje ciganija.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 okt 2012, 17:04

nate je napisao/la:Volio bih da se osramote još jednom - koja bi to bila pljuska Mamiću.A doći će i taj dan.
Sve je bliže,sve je bliže...
Uvijek se nađe par specijalaca koji će branit Mamića,ali nakon ove "nagradne igre" ih i nema baš.Izgleda da je došlo u glavu.
kaem ja, treba napraviti transparent za pari senžermen koji kae ovako:
"mamiću, ljubavi, skupit ćemo milju, samo od*ebi i povedi familiju"
:mrgreen:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 12 okt 2012, 17:15

nate je napisao/la: Još vjeruješ da je to bila akcija igrača :lol:
Pa i ne bas, al po nekim pricama ce se svakako pare uzet od igraca, tako da je to na neki nacin njihova zasluga. Kako god, ja kad bi dobio odbio ni novac, da su neke druge okolnosti rado bi prihvatio.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 okt 2012, 22:30

ŽIVIO ZDRAFKEC!!! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 13 okt 2012, 00:41

anton 1983 je napisao/la:ŽIVIO ZDRAFKEC!!! :mrgreen:
A ovi mentalno hendikepirani koji su protiv Zdrafkeca neka sisu debrecinku :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 okt 2012, 21:43

U sljedeće 4 nedjelje, odnosno u 4 nastavka skidamo cara i otkrivamo ko je Majan Debić, čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za jedino Dinamovo izbacivanje iz euro-natjecanja.
Iako to svi znaju, i iako je Mr. Hyde tvrdio da "nit je luk jeo, nit je luk mirisao" istini se ne može bježati vječno.
Ajde da vidimo postoji li i zrno poštenja, pa da u sljedećih mjesec dana sam kaže tko je Majan Debić.
A mi vas kroz 4 objave u sljedeće četiri nedjelje (navečer) vodimo na put nazvan: Majan Debić, svi znamo, al se pravimo blesavi...
Op,op slika

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 okt 2012, 22:18

A znate li možda svi dežurni branitelji Mamića ko je dotični Majan :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []