yebo ban legendo, ne moze ovo mi pisati/govoritiDevilS je napisao/la:Mojne ga TM beze ti je to mozes dobiti ban i sta onda?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za zivot cijeli!
Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me? 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tebe ne moram poznavati, ti si fenomen, ja ti najozbiljnije kazem da si legenda, zato sto s tobom nikad nije dosadno na ovom forumu, nije nikakva sprdancija Boga miDevilS je napisao/la:Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me?
Za zivot cijeli!
Haj ako je to tako povjerovacu i hvala ti za taj kompliment ako se moze to tako nazvati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tebe ne moram poznavati, ti si fenomen, ja ti najozbiljnije kazem da si legenda, zato sto s tobom nikad nije dosadno na ovom forumu, nije nikakva sprdancija Boga miDevilS je napisao/la:Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me?
- molotovljev
Nemam vremena za nesto duzi post, pa cu ukratko...likusa je napisao/la:Uz niz kazni koje je jučer izreklo Stegovno povjerenstvo NS BiH pod predsjedanjem Gorana Kosorića, najzanimljivija je ona o suspenziji svih službenih osoba utakmice 8. kola Premijer lige BiH Sarajevo – Široki Brijeg (2:1) odigrane 30. rujna na Koševu, te postupka protiv FK Sarajeva, organizatora utakmice:
"Nažalost, do ovoga postupka ne bi ni došlo da nije bilo napisa u Večernjem listu, jer službene osobe s utakmice (glavni sudac Pajić, pomoćnici Perić i Janjić, četvrti sudac Stankić, kontrolor Gigović, opunomoćenik Čovčić op.a.) u svojim izvješćima ni slova nisu napisale o izgredima, posebice nacionalističkim divljanjima. Sada smo od svih znjih zatražili dopunska izvješća, a kada stignu slijede kazne. Ne znam još kakve, ali mogu vam jamčiti da će biti " i jake i velike", sukladno pravilniku", kaže za mostarski list Goran Kosorić, predsjednik Stegovnoga povjerenstva NS BiH:
- Sramota je, žalosno je i bezobrazluk je što je tako i što su službene osobe zatajile ono što se dogodilo. Kazne neće biti žestoke samo njima, nego i organizatoru, FK Sarajevu.
Podsjećanja radi, tijekom utakmice s tribina nije prestajala pirotehnička paljba, niti uzvici: Ustaške pič.., lištičke pič.. i drugi, istaknut je golemi transparent: "U Sarajevo svratite kad muda stisnete, Lišticu tad zaboravite, jer se u nju vratiti nećete".
Nisu u pitanju bili pojedinci, prije bi se reklo da se samo pojedinci nisu uklopili u opće ozračje na "našem najvećem stadionu".
Uz službene osobe i mediji su redom sve znalački prešutjeli, čak ni gledatelji u izravnom tv prijenosu nisu vidjeli ni čuli što se sve događalo.
FK Sarajevo je osudio samo napad na autobus s nogometašima Širokoga Brijega na Stupu, ali ne i nacionalistička i druga divljanja za vrijeme susreta na Koševu.
Dajte molim vas, kakve su ovo gluposti (bas tako da se izrazim) o cemu pricate vi?!
Znate li vi uopste g.Kosoric sta je to sramota, zalosno i bezobrazluk? Da li ste svjesni sta pricate?
Stvarno, zalosno bi bilo kada bi Komitet nasjeo na vasu subjektivnu pricu. Politicki obojenu.
Mi kao da igramo fudbal u Sahari, pa svaki kvadrat hlada brani čopor lavova.
Pod hitno predstavnici klubova, sjesti, razgovarati o formiranju regionalne lige.
F.K.SARAJEVO
-
samosarajvo
- Kontakt:
Covjek se uvrjedio na ovo skandiranje vezano za "ustase"...sve vam je jasno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Isto ko da smo hrvate prozivali, smijesno.samosarajvo je napisao/la:Covjek se uvrjedio na ovo skandiranje vezano za "ustase"...sve vam je jasno
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To sve govori koje i sta je on,i ne treba vise sa njim raspravljati niti replicirati .samosarajvo je napisao/la:Covjek se uvrjedio na ovo skandiranje vezano za "ustase"...sve vam je jasno
ko ja ? il autor teksta ?? ja sam samo stavila da vidite sta pisuterabajt je napisao/la:To sve govori koje i sta je on,i ne treba vise sa njim raspravljati niti replicirati .samosarajvo je napisao/la:Covjek se uvrjedio na ovo skandiranje vezano za "ustase"...sve vam je jasno
Željeznicar za život cijeli !
ne ti nego autor,pogresno sam se odrazio :p.likusa je napisao/la:ko ja ? il autor teksta ?? ja sam samo stavila da vidite sta pisuterabajt je napisao/la:To sve govori koje i sta je on,i ne treba vise sa njim raspravljati niti replicirati .samosarajvo je napisao/la:Covjek se uvrjedio na ovo skandiranje vezano za "ustase"...sve vam je jasno
- molotovljev
bagrcavi je napisao/la:Čuj odrazio pa ne skačeš sa skakaonice na Igmanu
Kao Matti Nikenen skačem na žene, a posle ih molim da odu od mene..
F.K.SARAJEVO
Da si nekada gledao zikinu dinastiju znao bi o cemu govorimbagrcavi je napisao/la:Čuj odrazio pa ne skačeš sa skakaonice na Igmanu
Kontaj ti šta hoćeš, i dalje koristi stručnu terminologiju iz Žikine dinastije.terabajt je napisao/la:Da si nekada gledao zikinu dinastiju znao bi o cemu govorimbagrcavi je napisao/la:Čuj odrazio pa ne skačeš sa skakaonice na Igmanu,al jbg nismo svi rodjeni prije rata
.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sarajevo potpisuje sa 16-godišnjakom koji već košta 250.000 eura
Danas će sa Fudbalskim klubom Sarajevo profesionalni ugovor potpisati jedan od najtalentovanijih mladih igrača u BiH, Samir Radovac.
Ovaj 16-godišnjak je standardni reprezentativac U-17 selekcije BiH, a u njegovom trogodišnjem ugovoru koji će potpisati za nekih sat vremena će stajati da njegovo obeštećenje već sada iznosi 250.000 eura.
Radovca su nedavno posmatrali skauti Arsenala i Bayerna, koji su imali konkretne ponude, ali se njegov menadžer Hase Tirić odlučio da Samir potpiše ugovor sa svojim matičnim klubom.
On igra na poziciji ofanzivnog veznog i bit će u kombinaciji već za utakmicu protiv Borca na Koševu.
"Veoma sam uzbuđen i sretan zbog potpisa ugovora. Postojao je interes evropskih klubova, ali je otac insistirao da potpišem za FK Sarajevo. Obećavam da ću se potruditi da što prije zaigram i nadam se prilici na utakmici protiv Borca", rekao je Radovac nakon potpisa ugovora.
Danas će sa Fudbalskim klubom Sarajevo profesionalni ugovor potpisati jedan od najtalentovanijih mladih igrača u BiH, Samir Radovac.
Ovaj 16-godišnjak je standardni reprezentativac U-17 selekcije BiH, a u njegovom trogodišnjem ugovoru koji će potpisati za nekih sat vremena će stajati da njegovo obeštećenje već sada iznosi 250.000 eura.
Radovca su nedavno posmatrali skauti Arsenala i Bayerna, koji su imali konkretne ponude, ali se njegov menadžer Hase Tirić odlučio da Samir potpiše ugovor sa svojim matičnim klubom.
On igra na poziciji ofanzivnog veznog i bit će u kombinaciji već za utakmicu protiv Borca na Koševu.
"Veoma sam uzbuđen i sretan zbog potpisa ugovora. Postojao je interes evropskih klubova, ali je otac insistirao da potpišem za FK Sarajevo. Obećavam da ću se potruditi da što prije zaigram i nadam se prilici na utakmici protiv Borca", rekao je Radovac nakon potpisa ugovora.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mogu istaci da poznajem roditelje ovoga malog. Decko je super talenat, zaista. Skoro u svakoj utakmici se moze vidjeti koliko on zapravo odskace od svojih suigraca. Bitno je napomenuti da su svi veliki pitari u porodici, pa je mozda i to sve uticalo na ovu odluku. Gledao sam ga kada bih god bio u mogucnosti. Nadam se da ce uspjeti napraviti veliku karijeru jer zaista ima sve moguce predispozicije za to.
Sto se tice ovoga ugovora, iskreno, razocaran sam. Istina je ovo sto pisu, da je imao mnogih ponuda, koliko sam ja bio upucen jedna od boljih je bila iz FK Partizan. Ne znam sta se dogodilo u meduvremenu pa se odlucio za svoj maticni klub, ali ako on misli da je ovako najbolje, onda on zna bolje od sviju nas. Ja samo mogu istaci, SRETNO SAMIRE...
Sto se tice ovoga ugovora, iskreno, razocaran sam. Istina je ovo sto pisu, da je imao mnogih ponuda, koliko sam ja bio upucen jedna od boljih je bila iz FK Partizan. Ne znam sta se dogodilo u meduvremenu pa se odlucio za svoj maticni klub, ali ako on misli da je ovako najbolje, onda on zna bolje od sviju nas. Ja samo mogu istaci, SRETNO SAMIRE...
- JOHNNYJUVE
- Kontakt:
vjerujem tiDzoleZeljo je napisao/la:Mogu istaci da poznajem roditelje ovoga malog. Decko je super talenat, zaista. Skoro u svakoj utakmici se moze vidjeti koliko on zapravo odskace od svojih suigraca. Bitno je napomenuti da su svi veliki pitari u porodici, pa je mozda i to sve uticalo na ovu odluku. Gledao sam ga kada bih god bio u mogucnosti. Nadam se da ce uspjeti napraviti veliku karijeru jer zaista ima sve moguce predispozicije za to.
imamo malog handžića , sad ovoga... SJAJNO! mali hadnžić je po meni najbolji u svojoj generaciji...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
alex ! 10 !
alex ! 10 !
Ma ovaj nas je bolji od onog Dinamovog Bosanca!!!!!
Novih 25.000 EURA kazne za FK Sarajevo zbog, kako je navedeno u odluci UEFA-e, čupanja stolica i gađanja igrača FK Zeta od strane navijača FK Sarajevo na utakmici 3. pretkola UEFA Europa League 09.08.2012. godine u Podgorici. FK Sarajevo je također u obavezi namiriti svu štetu (za 12 stolica) klubu iz Golubovaca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ima jos za Travnik...opet neka Dino hvali odnos s navijacima...Mi sto zaradimo sve na kazne..i trazimo titule..redovne plate...ma fujj..High je napisao/la:Novih 25.000 EURA kazne za FK Sarajevo zbog, kako je navedeno u odluci UEFA-e, čupanja stolica i gađanja igrača FK Zeta od strane navijača FK Sarajevo na utakmici 3. pretkola UEFA Europa League 09.08.2012. godine u Podgorici. FK Sarajevo je također u obavezi namiriti svu štetu (za 12 stolica) klubu iz Golubovaca.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 13 gostiju.