Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- moustapha
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
Evo sad imam jos jedan argument zbog kojeg smo bolji od hrvatske. nismo izgubili u grckoj kao oni
Alene sirom su ti otvorena vrata da u proljece zaigras za svoju domovinu

Alene sirom su ti otvorena vrata da u proljece zaigras za svoju domovinu
Papastathopoulos je napisao/la:bosanac23 je napisao/la:mali ce igrati za Bosnu 100%, , da ce igrati za hrvatsku dosad bi se izjasnio jer tamo je rođen, igra za njihovu mladu reprezentaciju U-17, ali ipak ga srce vuće Bosni, tako da samo ceka odlazak iz dinama i da se izjasni da ce ubuduce igrati za BIH
i ja mislim da je ovako..
i ja mislim da je ovako cim ode iz Dinama on ce izabrati da igra za BiH a dok je u Dinamu on ce igrati za mladje repke Hrvatske i potpuno ga razumijem i ja bi to uradio jer svak gleda svoj interes a u mladjim HR repkama je bolje nego u BiH sad bolji uslovi i bolje se radi a unas je koliko para toliko i muzike Menadzeri kroje roster i treneri vecinom gledaju svoj interes i tako pozivaju igrace
Sakuragi je napisao/la:Evo sad imam jos jedan argument zbog kojeg smo bolji od hrvatske. nismo izgubili u grckoj kao oni![]()

imas na indexuturku je napisao/la:moze li neko da postavi interviju Alena sa onom voditeljicom kad kaze da se najvise druzi sa svojim bosancem Alispahicem ..... hvala
daj Boze da sinoc nije gledo tekmu
sto mu to treba da djeli teren za vranjesom i zahirovicem 

Vranjes ima 22 godine i ovo mu je treca zvanicna utakmica za reprezentaciju,vjerovatno i najteza s kojom se susreo..hattab je napisao/la: daj Boze da sinoc nije gledo tekmusto mu to treba da djeli teren za vranjesom i zahirovicem
![]()
- Moram podržati Ognjena Vranješa. Greške su tu da bi iz njih naučili! Ogi glavu gore, svi smo uz tebe, dušmana je uvijek bilo i uvijek će biti! - poručio je Džeko.
Za Adnana necu ni komentarisati,pogledaj utakmicu u snimci i gledaj koji je to nas igrac vrsio najveci pritisak na Grcke veziste,par pametnih faulova bez zutih kartona i to na sredini terena,.U ostalom Grci nisu sanse napravili kroz sredinu sto je sasvim dovoljan pokazatelj da su Haris i Zaha napravili dobar posao u defanzivi..
U ostalom nemozes od Zahe ocekivati da bude igrac koji ce graditi nasu igru,nije to radio ni Rahimic,.
Kamo srece da je Zaha bio nas najlosiji igrac sinoc,da je tako vjerovatno bi dobili Grke golovima Dzeke i Ibisevica..
Ako cemo suditi na osnovu sinocnje utakmice mozemo zakljuciti da je Samaras za Dzeku batistuta..ajd zdravo
-
- Kontakt:
iz slobodne dalmacije:
Halilović, Bašić, Roguljić, zapamtite ova tri prezimena
Sve u 16. Tri najveća bisera hrvatskog nogometa šesnaestogodišnjaci Alen Halilović, Josip Bašić i Ante Roguljić idućih će dana braniti boje U-17 reprezentacije Hrvatske na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje se igraju u Sinju, Dugopolju i Imotskom.
Dinamov dragulj Alen Halilović debijem u ogledu s Hajdukom sa samo 16 godina i 105 dana postao je najmlađi sudionik najvećeg hrvatskog derbija svih vremena, a pogotkom za Dinamo u ogledu protiv Slaven Belupa osam dana kasnije postao je i najmlađi strijelac u HNL-u u povijesti.
Međutim sve to nije zavrtjelo glavom učeniku zagrebačke Treće gimnazije.
- Meni je sve ostalo normalno, nastavio sam kao i dosad trenirati, ići u školu. Sve je to iza mene, idem dalje. Ne zanima me prošlost, samo sadašnjost – rekao je Halilović koji je povratak na zemlju dočekao i nastupom za juniore Dinama u porazu 3:0 od vršnjaka Osijeka.
- Debi za seniore je bio nešto što sam dugo sanjao. Svi smo to proslavili, svi su mi nakon te utakmice čestitali. No treba to zaboraviti, sada se okrećemo kvalifikacijama. Mislim da smo najbolja momčad u skupini, i uvjeren sam da ćemo napraviti dobar rezultat. Mislim da možemo daleko dogurati, pogotovo na Europskom prvenstvu, a ako Bog da i na Svjetskom prvenstvu. Osim nas koji se spominjemo u medijima ima tu dosta drugih odličnih igrača iz Hajduka, Dinama, Roga (nap.a. Roguljić) iz Adriatica... Dobri smo, to ćemo i pokazati.
Halilović je tema medija postao i zbog polemika oko toga hoće li igrati za seniorsku reprezentaciju Hrvatske ili Bosne i Hercegovine.
- Ne znam, moram se savjetovati s ocem pa ćemo vidjeti. Moja želja? Ne mogu davati takve informacije, to je sve što mogu kazati o tome.
Njegov pandan u Hajduku je Josip Bašić.
- Imam odličan odnos s Bašićem, nismo samo suigrači nego i prijatelji. Od malih nogu smo skupa u reprezentaciji. Često se čujemo. Ali nema zadirkivanja oko Hajduka i Dinama, a tako će i ostati.
Kao najdraži klub izvan Hrvatske i igrača uvijek je izdvajao dvoje.
- Barcelona i Lionel Messi.
A gdje se 'hrvatski Messi' kako ga je nazvao izbornik Ivan Gudelj vidi za pet godina?
- Ne razmišljam o tome. Možda negdje u ligama petice, ali sada ne mislim o budućnosti.
A Barcelona jednog dana?
- Nisam uopće o tome razmišljao. Sve će doći svojim redoslijedom. Idemo polako.
Dok dinamovac Halilović preferira Barcelonu i Messija, hajdukovac Bašić tuče kontru.
- Real Madrid mi je najdraži inozemni klub, a Cristiano Ronaldo najdraži igrač. Tko zna, možda Halilović i ja jednog dana budemo tamo na suprotnim stranama. Ne bi to bilo loše ha, ha – našalio se Bašić.
Onda ništa od odlaska u Liverpool koji je već pokazivao interes?
- Liverpool je veliki klub, ali mislim da je to za mene još prerano.
Onda Liverpool jednog dana kao odskočna daska za Real?
- Ha, ha – uzvartio je smijehom Hajdukov biser Bašić.
Bašić je sa sedam godina počeo u Primorcu 1929, sa deset stigao u Omladinac iz Vranjica, a sa 13 i pol se priključio Hajduku. I prije debija za prvu momčad Hajduka protiv Dinama kao najmlađi debitant 'bijelih' Liverpool je bacio oko na njega, ali i drugi veliki inozemni klubovi. No već i tada su Bašić i obitelj jasno poručili, ostajemo u Hajduku.
- Želim igrati nekoliko sezona za Hajduk pa tek potom otići u inozemstvo – kazao je Bašić.
A početak te priče o prvoj momčadi Hajduka bio je debi u derbiju.
- Drago mi je što sam debitirao baš protiv Dinama, ali sve to mirno proživljavam. Sve mi je to samo još veći motiv da samo još više radim i budem još bolji igrač. Svi su oduševljeni u školi, presretni, čestitaju, grle me, ljube me.
Je li pao i prvi autogram?
- Ha, ha Jest. Djeca u ulici su me pitala da se potpišem!
Za razliku od Halilovića i Bašića, veznjak splitskog Adriatica Ante Roguljić nije toliko pod svjetlima reflektora jer nije član Dinama ili Hajduka, ali onaj tko ga je gledao na utakmicama vjeruje da će vrlo uskoro biti. Roguljić je nakon Marka Livaje, Bašića... još jedan od igrača koje je 'izmislio' Franko Bogdan. On je prvi od reprezentativnog trojca debitirao za seniore, za momčad Adriatica još u ožujku ove godine, i to je odmah začinio pogotkom. Drukčiji put ne smeta mu ni najmanje, dapače.
- Mislim da se može dokazati i kroz druge načine, da kvaliteta nije samo u velikim klubovima. I iz malih sredina se može uspjeti i postići velik napredak, kroz postupni razvoj.
A Roguljić je već dugo na meti velikih europskih klubova, ponajviše milanskog Intera.
- Bio sam u Interu petnaest dana, prošao sam s njima pripreme. Sada ne znam što će biti dalje, ne zamaram se time – uzvratio je Roguljić.
Bi li volio otići u Italiju?
- Volio bih igrati u tako velikom klubu, ali treba procijeniti i odlučiti što je najbolje napraviti u ovom trenutku.
Dugo ga vabi i Hajduk.
- Od malena sam navijač Hajduka...
Roguljića je izbornik Gudelj nazvao 'novim Rapaićem'.
- Ne znam, meni je naš najdraži nogometaš Luka Modrić.
Za razliku od dva spomenuta suigrača Roguljić voli Barcelonu i Milan, a uzori su mu Balotelli, Iniesta i Messi. Barca – Real 2:1.
Ne očekuje se samo sada mnogo, već se i sniva o njihovom uspjehu u budućnosti.
- Mislim da kroz desetak godina možemo nositi hrvatski nogomet – kazao je Roguljić.
Halilović, Bašić, Roguljić. Zapamtite ova tri prezimena.
Halilović, Bašić, Roguljić, zapamtite ova tri prezimena
Sve u 16. Tri najveća bisera hrvatskog nogometa šesnaestogodišnjaci Alen Halilović, Josip Bašić i Ante Roguljić idućih će dana braniti boje U-17 reprezentacije Hrvatske na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje se igraju u Sinju, Dugopolju i Imotskom.
Dinamov dragulj Alen Halilović debijem u ogledu s Hajdukom sa samo 16 godina i 105 dana postao je najmlađi sudionik najvećeg hrvatskog derbija svih vremena, a pogotkom za Dinamo u ogledu protiv Slaven Belupa osam dana kasnije postao je i najmlađi strijelac u HNL-u u povijesti.
Međutim sve to nije zavrtjelo glavom učeniku zagrebačke Treće gimnazije.
- Meni je sve ostalo normalno, nastavio sam kao i dosad trenirati, ići u školu. Sve je to iza mene, idem dalje. Ne zanima me prošlost, samo sadašnjost – rekao je Halilović koji je povratak na zemlju dočekao i nastupom za juniore Dinama u porazu 3:0 od vršnjaka Osijeka.
- Debi za seniore je bio nešto što sam dugo sanjao. Svi smo to proslavili, svi su mi nakon te utakmice čestitali. No treba to zaboraviti, sada se okrećemo kvalifikacijama. Mislim da smo najbolja momčad u skupini, i uvjeren sam da ćemo napraviti dobar rezultat. Mislim da možemo daleko dogurati, pogotovo na Europskom prvenstvu, a ako Bog da i na Svjetskom prvenstvu. Osim nas koji se spominjemo u medijima ima tu dosta drugih odličnih igrača iz Hajduka, Dinama, Roga (nap.a. Roguljić) iz Adriatica... Dobri smo, to ćemo i pokazati.
Halilović je tema medija postao i zbog polemika oko toga hoće li igrati za seniorsku reprezentaciju Hrvatske ili Bosne i Hercegovine.
- Ne znam, moram se savjetovati s ocem pa ćemo vidjeti. Moja želja? Ne mogu davati takve informacije, to je sve što mogu kazati o tome.
Njegov pandan u Hajduku je Josip Bašić.
- Imam odličan odnos s Bašićem, nismo samo suigrači nego i prijatelji. Od malih nogu smo skupa u reprezentaciji. Često se čujemo. Ali nema zadirkivanja oko Hajduka i Dinama, a tako će i ostati.
Kao najdraži klub izvan Hrvatske i igrača uvijek je izdvajao dvoje.
- Barcelona i Lionel Messi.
A gdje se 'hrvatski Messi' kako ga je nazvao izbornik Ivan Gudelj vidi za pet godina?
- Ne razmišljam o tome. Možda negdje u ligama petice, ali sada ne mislim o budućnosti.
A Barcelona jednog dana?
- Nisam uopće o tome razmišljao. Sve će doći svojim redoslijedom. Idemo polako.
Dok dinamovac Halilović preferira Barcelonu i Messija, hajdukovac Bašić tuče kontru.
- Real Madrid mi je najdraži inozemni klub, a Cristiano Ronaldo najdraži igrač. Tko zna, možda Halilović i ja jednog dana budemo tamo na suprotnim stranama. Ne bi to bilo loše ha, ha – našalio se Bašić.
Onda ništa od odlaska u Liverpool koji je već pokazivao interes?
- Liverpool je veliki klub, ali mislim da je to za mene još prerano.
Onda Liverpool jednog dana kao odskočna daska za Real?
- Ha, ha – uzvartio je smijehom Hajdukov biser Bašić.
Bašić je sa sedam godina počeo u Primorcu 1929, sa deset stigao u Omladinac iz Vranjica, a sa 13 i pol se priključio Hajduku. I prije debija za prvu momčad Hajduka protiv Dinama kao najmlađi debitant 'bijelih' Liverpool je bacio oko na njega, ali i drugi veliki inozemni klubovi. No već i tada su Bašić i obitelj jasno poručili, ostajemo u Hajduku.
- Želim igrati nekoliko sezona za Hajduk pa tek potom otići u inozemstvo – kazao je Bašić.
A početak te priče o prvoj momčadi Hajduka bio je debi u derbiju.
- Drago mi je što sam debitirao baš protiv Dinama, ali sve to mirno proživljavam. Sve mi je to samo još veći motiv da samo još više radim i budem još bolji igrač. Svi su oduševljeni u školi, presretni, čestitaju, grle me, ljube me.
Je li pao i prvi autogram?
- Ha, ha Jest. Djeca u ulici su me pitala da se potpišem!
Za razliku od Halilovića i Bašića, veznjak splitskog Adriatica Ante Roguljić nije toliko pod svjetlima reflektora jer nije član Dinama ili Hajduka, ali onaj tko ga je gledao na utakmicama vjeruje da će vrlo uskoro biti. Roguljić je nakon Marka Livaje, Bašića... još jedan od igrača koje je 'izmislio' Franko Bogdan. On je prvi od reprezentativnog trojca debitirao za seniore, za momčad Adriatica još u ožujku ove godine, i to je odmah začinio pogotkom. Drukčiji put ne smeta mu ni najmanje, dapače.
- Mislim da se može dokazati i kroz druge načine, da kvaliteta nije samo u velikim klubovima. I iz malih sredina se može uspjeti i postići velik napredak, kroz postupni razvoj.
A Roguljić je već dugo na meti velikih europskih klubova, ponajviše milanskog Intera.
- Bio sam u Interu petnaest dana, prošao sam s njima pripreme. Sada ne znam što će biti dalje, ne zamaram se time – uzvratio je Roguljić.
Bi li volio otići u Italiju?
- Volio bih igrati u tako velikom klubu, ali treba procijeniti i odlučiti što je najbolje napraviti u ovom trenutku.
Dugo ga vabi i Hajduk.
- Od malena sam navijač Hajduka...
Roguljića je izbornik Gudelj nazvao 'novim Rapaićem'.
- Ne znam, meni je naš najdraži nogometaš Luka Modrić.
Za razliku od dva spomenuta suigrača Roguljić voli Barcelonu i Milan, a uzori su mu Balotelli, Iniesta i Messi. Barca – Real 2:1.
Ne očekuje se samo sada mnogo, već se i sniva o njihovom uspjehu u budućnosti.
- Mislim da kroz desetak godina možemo nositi hrvatski nogomet – kazao je Roguljić.
Halilović, Bašić, Roguljić. Zapamtite ova tri prezimena.
Evo ih, sad sam pogledo njihov intervju i decki su stvarno simpaticniedinjo-bih je napisao/la: Halilović, Bašić, Roguljić. Zapamtite ova tri prezimena.

EDIT:
Ova trojica stvarno razvaljuju...Bas gledam utakmicu mlade reprezentacije Hrvatske, ovaj Basic dao dva gola, Halilovic asistiro a ovaj Roguljic rastura po svojoj strani vec je par puta svog protivnika poslao po bureka, izgleda da on ima najbolji dribling. Izborio je jedanesterac i crveni karton za protivnika ali ga je Halilovic promasio. Sad je konacno i Roguljic, koji je daleko najbolji igrac na terenu zabio.
Nije cudno da ih trazi cijela europa kako igraju, daleko su prerasli svom uzrastu...Svi ostali u hr-repki vise losi nego dobri...

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Danas je protiv Izraela (4:2 za Hrvatsku) asistirao za treći gol i promašio penal.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nije mi jasno zašto je ovako zagonetan prilikom pitanja za koju će reprezentaciju igrati.Obično ovi igrači koji su htjeli igrati za komšije su kategorično odbili svaku mogućnost igranja za BiH, dok ovaj mali nije takav.On mudro odgovara na ova pitanja Hr medija, i to mi daje neku nadu, ali vidjećemo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa zbog toga sam i ja optimista od pocetka ove price.bagrcavi je napisao/la:Nije mi jasno zašto je ovako zagonetan prilikom pitanja za koju će reprezentaciju igrati.Obično ovi igrači koji su htjeli igrati za komšije su kategorično odbili svaku mogućnost igranja za BiH, dok ovaj mali nije takav.On mudro odgovara na ova pitanja Hr medija, i to mi daje neku nadu, ali vidjećemo.
- skyisthelimit
dubrava je napisao/la:Danas je protiv Izraela (4:2 za Hrvatsku) asistirao za treći gol i promašio penal.
Promasio penal

15.10 - 15.06 ...
Na stranici Sou-rce.ba (izbrisati crticu u nazivu stranice), pod opcijom "Pitaj ti", mozete postaviti pitanje Seji Halilovicu, na koje ce on dat odgovor. Eto prilike da mnogi na ovom forumu koji su postavljali neka pitanja, dobiju informaciju iz prve ruke 

Zadnja izmjena: criscito, dana/u 14 okt 2012, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da neki nas mladi reprezentativac izjavi nesto slicno ja bih znao da je on izgubljen. Alen po meni definitivno vise naginje na nasu stranu, nadam se da ce tako ostati i ubuducebagrcavi je napisao/la:Nije mi jasno zašto je ovako zagonetan prilikom pitanja za koju će reprezentaciju igrati.Obično ovi igrači koji su htjeli igrati za komšije su kategorično odbili svaku mogućnost igranja za BiH, dok ovaj mali nije takav.On mudro odgovara na ova pitanja Hr medija, i to mi daje neku nadu, ali vidjećemo.

koja stranica ? stavi tačku na pola riječi i biće okcriscito je napisao/la:Na stranici (****).ba, pod opcijom "Pitaj ti", mozete postaviti pitanje Seji Halilovicu, na koje ce on dat odgovor. Eto prilike da mnogi na ovom forumu koji su postavljali neka pitanja, dobiju informaciju iz prve ruke
DRUG NEBI TI PUNCA
- skyisthelimit
bagrcavi je napisao/la: koja stranica ? stavi tačku na pola riječi i biće ok
http://ow.ly/esHzm" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Hajde da skupimo sve sto ga hocemo pitati, pa cu mu ja poslat...
kako vidim jos mu nije niko postavio pitanje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.