grgr je napisao/la:...ali susic je bio u pravu zahirovic da je ostao sam izgubio bi borbu sa njihovim igracima definitivno...
Nemoj tako po nasim strucnjacima da je Stevo igrao umjesto povucenog Mede mi bi pobjedili 3:0
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
grgr je napisao/la:...ali susic je bio u pravu zahirovic da je ostao sam izgubio bi borbu sa njihovim igracima definitivno...
Baš to.skyisthelimit je napisao/la:grgr je napisao/la:...ali susic je bio u pravu zahirovic da je ostao sam izgubio bi borbu sa njihovim igracima definitivno...
Nemoj tako po nasim strucnjacima da je Stevo igrao umjesto povucenog Mede mi bi pobjedili 3:0
Upravo to ... Da je pjanke bio to bi sve drugacije izgledalo al nema veze da je pjanic samo ziv i zdrav pa ce bit utakmicaCartman je napisao/la:Prvi priznajem da sam kritikovao Susica i kad je trebalo i kad nije (malo da zapalim raju), ali za ovo sinoc mu se nema sta prigovarat. Jedino je mogao stavit Misimovica na klupu, a Stevanovica u igru da bi bili nesto brzi i opasniji u kontra napadima. Ali istovremeno bi onda izgubili dva najkreativnija igraca Pjanica i Misimovica, tako da se moze odbranit i taj izbor.
Igra nije bila sjajna, ali to nije radi Susica. Neki su igraci podbacili, a ima i ona "igras koliko ti protivnik dopusti". Znaci Grcka ima granitnu odbranu koja vrlo rijetko kiksa i ne uzimaju nikakav rizik. Ovaj bod je zlata vrijedan i pokazali smo da smo zrela ekipa koja moze otic na gostovanje, odigrat disciplinovano i vratit se sa bodom. Popusili smo u Istanbulu i Bukurestu, ali u Atini nismo. Znaci napreduje se.
grgr je napisao/la:Sinoc sam bio nadrkan kad sam vidio medu da igra u prvih 11 ali susic je bio u pravu zahirovic da je ostao sam izgubio bi borbu sa njihovim igracima definitivno... Ni nasa ni njihova igra nije bila bog zna sta oni su imali 3 sanse mi 2 bili su bolji jesu ali sta se ocekuje od domacina nego da bude bolji od gosta. Ne bih kritikovao vranjesa prije svega jer je momak jako mlad strah i neiskustvo su uzrukovali one prolaze samarasa , medjutim podigao se nakon ocajnog prvog poluvremena i drugo odradio sasvim konkretno. Heroj utakmice zasigurno begovic , oni koji su vrijedni spomena su spahic i salihovic koji je igrao i za sebe i za lulica , zahirovic nije bio los , medo isto tako ali samo zbog toga je ok igrao odbranu inace prenos lopte 0 radi toga i nismo mogli stvorit bog zna kakve prilike. Veliki je ovo bod sada pobjeda protiv litvanije i da drzimo prvo mjesto ne znam zasto niste zadovoljno i mnogo jace ekipe nisu mogle da grcima kod kuce a kamoli u gostima. Jos bi da dodam bez obzira kolko ga ne volim ibricic je sasvim konkretno odradio svoju minutazu , kao i stevanovic koji je ponovo pokazao da zna igrat fudbal.I OVAJ PUT SVAKA CAST MOMCIMA NA ZALAGANJU makar su se svi borili...
Jest, sljedeca utakmica u kvalifikacijama nakon Litvanije je protiv Grcke.grgr je napisao/la:Upravo to ... Da je pjanke bio to bi sve drugacije izgledalo al nema veze da je pjanic samo ziv i zdrav pa ce bit utakmicaCartman je napisao/la:Prvi priznajem da sam kritikovao Susica i kad je trebalo i kad nije (malo da zapalim raju), ali za ovo sinoc mu se nema sta prigovarat. Jedino je mogao stavit Misimovica na klupu, a Stevanovica u igru da bi bili nesto brzi i opasniji u kontra napadima. Ali istovremeno bi onda izgubili dva najkreativnija igraca Pjanica i Misimovica, tako da se moze odbranit i taj izbor.
Igra nije bila sjajna, ali to nije radi Susica. Neki su igraci podbacili, a ima i ona "igras koliko ti protivnik dopusti". Znaci Grcka ima granitnu odbranu koja vrlo rijetko kiksa i ne uzimaju nikakav rizik. Ovaj bod je zlata vrijedan i pokazali smo da smo zrela ekipa koja moze otic na gostovanje, odigrat disciplinovano i vratit se sa bodom. Popusili smo u Istanbulu i Bukurestu, ali u Atini nismo. Znaci napreduje se.A mi smo davno sazrili kao ekipa medjutim na trenutke smo padali sto fizicki sto psihicki cak eto skoro i protiv brazila i meksika , Sad smo vec neporazeni 4 utakmica i idemo na novu pobjedu . Jel se ja varam ili je nama prva tekma slj godine sa grckom 22 marta ?
Ako ti nije poznat izraz konkretno onda si nadji rijecnik pa ga prouci , korektno znaci odprilike sto i fer , konkretno znaci odprilike sto i zadovoljavajuce ...amelonix je napisao/la:grgr je napisao/la:Sinoc sam bio nadrkan kad sam vidio medu da igra u prvih 11 ali susic je bio u pravu zahirovic da je ostao sam izgubio bi borbu sa njihovim igracima definitivno... Ni nasa ni njihova igra nije bila bog zna sta oni su imali 3 sanse mi 2 bili su bolji jesu ali sta se ocekuje od domacina nego da bude bolji od gosta. Ne bih kritikovao vranjesa prije svega jer je momak jako mlad strah i neiskustvo su uzrukovali one prolaze samarasa , medjutim podigao se nakon ocajnog prvog poluvremena i drugo odradio sasvim konkretno. Heroj utakmice zasigurno begovic , oni koji su vrijedni spomena su spahic i salihovic koji je igrao i za sebe i za lulica , zahirovic nije bio los , medo isto tako ali samo zbog toga je ok igrao odbranu inace prenos lopte 0 radi toga i nismo mogli stvorit bog zna kakve prilike. Veliki je ovo bod sada pobjeda protiv litvanije i da drzimo prvo mjesto ne znam zasto niste zadovoljno i mnogo jace ekipe nisu mogle da grcima kod kuce a kamoli u gostima. Jos bi da dodam bez obzira kolko ga ne volim ibricic je sasvim konkretno odradio svoju minutazu , kao i stevanovic koji je ponovo pokazao da zna igrat fudbal.I OVAJ PUT SVAKA CAST MOMCIMA NA ZALAGANJU makar su se svi borili...
kaze se korektno![]()
Sto se tice Litvanije, dobili su Lihtenstajn sa 2-0, a strijelac oba gola Cesnaukis (drugi gol sa nekih 25 metara u raslje) nece igrati zbog 2 zuta kartona. Isto tako Stankevicius (saigrac Lulica u Laziju) vjerovatno isto nece nastupiti, jer izgleda da nije 100% spreman.FliX je napisao/la:I daj ljudi kolko igraca Litvanije nece moci igrati, mislim zajedno sto zbog crvenih sto zbog povreda.. par listova ranije procitah da je glavni im spic na suspenziji radi crvenog kartona..
Znal se jos sta?
Ali kad je to Grcka odigrala bas dobro? Ono da bas kazes, kako igraju ljudi lijepo i kako su opasni. Ja se ne mogu sjetit, a gledao sam ih na 4 prvenstva i jos neke utakmice kvalifikacija. Oni tako uvijek igraju, umrtve igru, provociraju, ne rizikuju nista i onda ako sta udje, udje. Jedino ih je Njemacka razmontoriala (a i oni su se dobro mucili), ostali su svi tesko izlazili na kraj sa njima. Hrvati su na primjer izgubili 2:0 u proslim kvalifikacijama u Atini, i nista bolje Grcka nije odigrala nego dali bezveze golove iz kornera cini mi se.bosanac23 je napisao/la:Ovaj osvojeni bod je velik kad pogledamo protiv koga smo igrali, ali kad vidimo kako je grcka lose igrala ovu utakmicu smo morali dobiti.
Odlicno! Nema im dva (vjerovatno) ponajbolja igraca.. mi se trebamo pazit samo da Dzeko ne dobije karton i tako propusti martovski mec sa Grckom, za Vranjesa manje-viseGoalgetter je napisao/la:Sto se tice Litvanije, dobili su Lihtenstajn sa 2-0, a strijelac oba gola Cesnaukis (drugi gol sa nekih 25 metara u raslje) nece igrati zbog 2 zuta kartona. Isto tako Stankevicius (saigrac Lulica u Laziju) vjerovatno isto nece nastupiti, jer izgleda da nije 100% spreman.FliX je napisao/la:I daj ljudi kolko igraca Litvanije nece moci igrati, mislim zajedno sto zbog crvenih sto zbog povreda.. par listova ranije procitah da je glavni im spic na suspenziji radi crvenog kartona..
Znal se jos sta?
Mda ne treba nas to zamariti, ovakva Litvanija se jednostavno mora dobiti, kvalitetniji smo, i igramo kod kuce.
Mislim da bi ta ekipa protiv Krajisnika primila tricu..bosanac23 je napisao/la: Begović
mujdža spahić zukanović salihović
stevanović misimović ibričić lulić
pjanić
džeko
mislim da bi ova ekipa trebala igrati protiv litvanije
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.