1polDevil je napisao/la:Je li ima negde snimak utakmice za download ?
Jos bi bilo lepse sa nasim komentarom.
" onclick="window.open(this.href);return false;
2pol
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
1polDevil je napisao/la:Je li ima negde snimak utakmice za download ?
Jos bi bilo lepse sa nasim komentarom.
Ta gospođa je limitirana, to svako zna. Jedina koja je ostala u savezu nakon što se rastjerala bagra, na čelu sa Pašalićem, Čolakovićem.. Podsjeća me na one administrative radnice, po pošti, opštini što su n.adrkane 24/7.Fanfara je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-os ... ciji/89675 HAHAHAHAHAHAHA al ova balinkura portparol mi izvadi živce..kao ona zafrkana i nešto se pita
ahmic je napisao/la:Mozemo mi lafit sta god zelimo ali Susic je relativno dobro postavio ekipu,htio je dat gol vise ,to je jasno ko dan na osnovu formacije...
Nisu igraci bili na nivou,i to je to..
Greske Vranjesa,necu nista reci...ne znam kakve su ono greske,fakat cudne i amaterske..
Zna li neko jel 2 kartona pa pauza ili ?
Jes ga provocirao ovaj,ali jbg Susic se tesko nosi s kritikama,mora to progutat ...
Al opet mislim da je previse posten covjek da ga se napada i svrstava u kos s nekim licemjerima i uzimacima para..
Od mene cestitke ko kuca momcima i selektoru..
Treba biti realan i reci da je Ogi odigrao, pa necu reci perfektno vec veoma dobro 2. poluvrijeme. Bez greske.DevilS je napisao/la:Ja prezadovoljan sa bodom samo Vranjes je igrao za cistu nulu!, ostali nisu nista bolji sem onog suta Misketa.
Ma dobro imao je i u drugom dijelu par ispucavanja lopte koljenimaBegAx je napisao/la: Treba biti realan i reci da je Ogi odigrao, pa necu reci perfektno vec veoma dobro 2. poluvrijeme. Bez greske.
Nego kontam nesto sada, ovo je najbolji dokaz koliko smo "porasli" kao reprezentacija, pa je vecina nezadovoljna bodom protiv velike Grcke.I po sudjenju se to vidjelo sinoc.
Zato nas nikad ni nema na nekom velikom takmicenju. Sve nam je veliko ko kuca. Baraz nam velik ko kuca. Odigras sa Francuzima nerijeseno, veliko ko kuca. Pa nije jarane. Ko kuca je kad odes na neko prvenstvo i ne osramotis se. Taj nas nacin bosanskog razmisljanja mi se toliko gadi da bi svakog ko tako potcjenjuje sebe i svoje, i to bez razloga, stavio u zatvor. Samo da moguElddar je napisao/la:Na ovakvim utakmicama igrači jačaju i sazrijevaju još više. Po meni, ovaj bod je ko avazov toranj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.