Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

skyisthelimit

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2012, 14:02

Devil je napisao/la:Je li ima negde snimak utakmice za download ?
Jos bi bilo lepse sa nasim komentarom.
1pol
" onclick="window.open(this.href);return false;
2pol
" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 13 okt 2012, 14:05

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-os ... ciji/89675" onclick="window.open(this.href);return false; HAHAHAHAHAHAHA al ova balinkura portparol mi izvadi živce..kao ona zafrkana i nešto se pita :evil:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 13 okt 2012, 14:08

Ljudi ja sam prezadovoljan ovim bodom, vidjeli ste na početku drugog poluvremena kad se igralo malo otvorenije kolko su grci opasni, ovaj bod je zlata vrijedan, imali smo i sreće ko nikad, naši su očigledo došli da odigraju na remi i to su i ostvarili. Pobjeda protiv Litvanije i to je 10 bodova iz 4 utakmice. Bolje ne može ! 8-)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 13 okt 2012, 14:14

Gdje je onaj hostapler ili kako vec. Dobar onaj Vranjes pravo, bolje da je njega Spaha cuvao :lol: :lol: :lol:
SAMO ČELIK !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 okt 2012, 14:14

Mozemo mi lafit sta god zelimo ali Susic je relativno dobro postavio ekipu,htio je dat gol vise ,to je jasno ko dan na osnovu formacije...
Nisu igraci bili na nivou,i to je to..
Greske Vranjesa,necu nista reci...ne znam kakve su ono greske,fakat cudne i amaterske..
Zna li neko jel 2 kartona pa pauza ili ?
Jes ga provocirao ovaj,ali jbg Susic se tesko nosi s kritikama,mora to progutat ...
Al opet mislim da je previse posten covjek da ga se napada i svrstava u kos s nekim licemjerima i uzimacima para..
Od mene cestitke ko kuca momcima i selektoru..

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 13 okt 2012, 14:14

Fanfara je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-os ... ciji/89675 HAHAHAHAHAHAHA al ova balinkura portparol mi izvadi živce..kao ona zafrkana i nešto se pita :evil:
Ta gospođa je limitirana, to svako zna. Jedina koja je ostala u savezu nakon što se rastjerala bagra, na čelu sa Pašalićem, Čolakovićem.. Podsjeća me na one administrative radnice, po pošti, opštini što su n.adrkane 24/7.

[youtube][/youtube]

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 13 okt 2012, 14:20

ahmic je napisao/la:Mozemo mi lafit sta god zelimo ali Susic je relativno dobro postavio ekipu,htio je dat gol vise ,to je jasno ko dan na osnovu formacije...
Nisu igraci bili na nivou,i to je to..
Greske Vranjesa,necu nista reci...ne znam kakve su ono greske,fakat cudne i amaterske..
Zna li neko jel 2 kartona pa pauza ili ?
Jes ga provocirao ovaj,ali jbg Susic se tesko nosi s kritikama,mora to progutat ...
Al opet mislim da je previse posten covjek da ga se napada i svrstava u kos s nekim licemjerima i uzimacima para..
Od mene cestitke ko kuca momcima i selektoru..

Nije dovoljno postaviti ekipu. Ukoliko ih ne motiviras na pravi nacin nisi ucinio nista. Susic u tom segmentu nije dobar i to je cinjenica. O njegovom postenju ne treba raspravljati jer ni kao igrac ni kao trener nema mrlja u karijeri. Samo licemjeri i provokatori mogu pokusavati na taj nacin omalovaziti Saju.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 13 okt 2012, 14:27

Ja prezadovoljan sa bodom samo Vranjes je igrao za cistu nulu!, ostali nisu nista bolji sem onog suta Misketa. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Rios

Post Postao/la Rios » 13 okt 2012, 14:31

Odlican je ovo rezultat ljudi..Da smo mogli bolje-mogli smo,ali nisu nam neki igraci bili na nivou i to je to..Isto je rekao i Ciro..Bilo je dosta prostora na sredini fakat,moglo se igrati..Da je Pjanic bio tu bilo bi drugacije sigurno,al dobro sad..Veliki je ovo bod kako god se okrene,samo da se potvrdi sad u Zenici..
Sto se tice Litvanije,ja bi ovako..
--------------------------------Begovic---------
---Mujdza-------Spahic-------------------Vranjes (Zukanovic)-----Salihovic
-------------------------------Zahirovic------------------------
-------------------------------Pjanic (Misimovic)----------------
----Stevanovic-------------------------------------------Lulic--------------
-----------------------Dzeko-----------Ibisevic-----------------------
Ja bih licno stavio Zukanovica i u Grckoj,a posebno sad,ali sumnjam da ce to Pape uraditi..Vjerovatno opet igra Vranjes..Isto tako igrat ce i Vedo i Dzeko sigurno..Moguce da ce igrati i Miske i Pjanic,a da opet nece biti Stevanovica..Elem,ovaj sastav i postavka je moja zelja u utorak aBd.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 13 okt 2012, 14:32

DevilS je napisao/la:Ja prezadovoljan sa bodom samo Vranjes je igrao za cistu nulu!, ostali nisu nista bolji sem onog suta Misketa. ;)
Treba biti realan i reci da je Ogi odigrao, pa necu reci perfektno vec veoma dobro 2. poluvrijeme. Bez greske.
Nego kontam nesto sada, ovo je najbolji dokaz koliko smo "porasli" kao reprezentacija, pa je vecina nezadovoljna bodom protiv velike Grcke. :D I po sudjenju se to vidjelo sinoc.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 okt 2012, 14:33

Vranjes i Zahirovic :roll: Ovo je nasa utakmica gdje smo imali najvise nafake. Sreca pa ni Grci nisu nista bolji :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 13 okt 2012, 14:36

Ja sam bio uvjeren da nećemo pobjediti sve utakmice u ovoj grupi, samim tim sam smatrao da bi nas u tom mogli spriječiti Grci i Slovaci, sve drugo bi bilo iznenađenje...

Dakle protrljajmo oči i progledajmo bistrijim pogledom na cijelu situaciju. Očekujem da ćemo satrat Litvance, loši su, čak lošiji od Latvije...

Čujemo se u Utorak na večer. 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 okt 2012, 14:48

BegAx je napisao/la: Treba biti realan i reci da je Ogi odigrao, pa necu reci perfektno vec veoma dobro 2. poluvrijeme. Bez greske.
Nego kontam nesto sada, ovo je najbolji dokaz koliko smo "porasli" kao reprezentacija, pa je vecina nezadovoljna bodom protiv velike Grcke. :D I po sudjenju se to vidjelo sinoc.
Ma dobro imao je i u drugom dijelu par ispucavanja lopte koljenima :lol:
Ma više su meni Medunjanin i ekipa vadili živac, vraćanjem lopte golmanu s centra, pa im je jednom Asmir jbo dalje od majke i prestali su :P

Pa većina je nezadovoljna zato što je vidjela, da ta Grčka nije ništa, ja sam uvjeren da smo igrali na svojim mogućnostima da bi im zabili bar dva gola.
Svi zadovoljni sa bodom ja nisam :|

A kad se samo sjetim kvalifikacija pod Bakom ili Muzurovićem šta su nam sudije radile, ovo sad je 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 okt 2012, 14:52

evo baas sam pogledao i reprizu i moram reci da je sudac bio izvanbredan..

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 13 okt 2012, 14:57

Uskoro ocekujem i Anela Hazica kao zadnjeg veznog zajedno sa Adnanom Zahirovicem. Cak i protiv Lihtenstajna u buducnosti cemo igrati sa dva defanzivna vezna. Samo da covjek sredi papire ;) (http://www.transfermarkt.co.uk/en/germa ... _1886.html" onclick="window.open(this.href);return false;)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 13 okt 2012, 14:59

Na ovakvim utakmicama igrači jačaju i sazrijevaju još više. Po meni, ovaj bod je ko avazov toranj :)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 13 okt 2012, 15:05

Prvo poluvrijeme utakmice 3. kola kvalifikacija za SP između Grčke i BiH u Atini završeno je bez golova, ali su se grčki huligani pobrinuli da skrenu pažnju na sebe.

Oni su zapalili zastavu BiH i na taj način pokazali na kojem su trenutno civilizacijskom nivou. Grčka policija je naše navijače prije utakmice ostavila bez planiranih autobusa, te su se morali taksijima prebacivati do stadiona, gdje su ih, opet, pretresli "do gola".

Međutim, dozvolili su da njihovi huligani zapale zastavu naše zemlje... Na njihov obraz. :roll: :evil:

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 13 okt 2012, 15:06

Elddar je napisao/la:Na ovakvim utakmicama igrači jačaju i sazrijevaju još više. Po meni, ovaj bod je ko avazov toranj :)
Zato nas nikad ni nema na nekom velikom takmicenju. Sve nam je veliko ko kuca. Baraz nam velik ko kuca. Odigras sa Francuzima nerijeseno, veliko ko kuca. Pa nije jarane. Ko kuca je kad odes na neko prvenstvo i ne osramotis se. Taj nas nacin bosanskog razmisljanja mi se toliko gadi da bi svakog ko tako potcjenjuje sebe i svoje, i to bez razloga, stavio u zatvor. Samo da mogu :D

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 13 okt 2012, 15:13

I Mijajlović zadovoljan bodom
Mijajlović: Osjećao sam se kao da sam u rovu :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 okt 2012, 15:15

kod nas da je jedna baklja planula odma bi prekinuli utakmicu :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.