Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Igokea
Kao sto se i pretpostavljalo, bilo je tvrdo, tesko i neizvjesno. Nisam puno pratio, posto sam vise gledao Partizana, ali ocigledno da su Igokea i Buducnost tu negdje. Dobro je sto Bajic ima mogucnost da rotira desetak igraca, i sto uvijek neko drugi moze da iskoci.
Sinoc je napadacki najbolji bio Jorovic, kao i standardni Edvards. Najucinkovitiji je, na iznenadjenje mnogih, a na moju veliku radost, bio Filip Adamovic, lokalni decko, koji je za 16 minuta napravio indeks 21. Jos da malo pritegne u odbrani, bio bi k'o bombona.
Sto se tice odbrane, velim nisam mnogo pratio, ali izgleda da su plejmejkeri i centri Buducnosti limitirani na mali ucinak, sto i jeste bila zamisao strucnog staba Igokee.
Kao sto rekoh u svom prethodnom postu ovdje, sad sa komotnih 2:0 idemo u uspaniceni Kragujevac, na noge Radnickom koji ima 0:2 i veliki pritisak. A i nije Radnicki toliki bauk koliko se digla dzeva nakon silnih pojacanja. Samo sto se cini da su neka od njih, sto bi Muta znao reci, "oslabljenja".

Sinoc je napadacki najbolji bio Jorovic, kao i standardni Edvards. Najucinkovitiji je, na iznenadjenje mnogih, a na moju veliku radost, bio Filip Adamovic, lokalni decko, koji je za 16 minuta napravio indeks 21. Jos da malo pritegne u odbrani, bio bi k'o bombona.
Sto se tice odbrane, velim nisam mnogo pratio, ali izgleda da su plejmejkeri i centri Buducnosti limitirani na mali ucinak, sto i jeste bila zamisao strucnog staba Igokee.
Kao sto rekoh u svom prethodnom postu ovdje, sad sa komotnih 2:0 idemo u uspaniceni Kragujevac, na noge Radnickom koji ima 0:2 i veliki pritisak. A i nije Radnicki toliki bauk koliko se digla dzeva nakon silnih pojacanja. Samo sto se cini da su neka od njih, sto bi Muta znao reci, "oslabljenja".

Štemba totalno van forme,nije to onaj Stemba od prije.Godine cine svoje....GAJOVIC igra dobru kosarku.Njemu i Adamovicu treba davati vise sanse.
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Totalni pogodak sa ova dva crnca. Sviđa mi se kako igra Igokea i očekujem ih u vrhu do kraja sezone. 

Svaka cast Jorovicu,Joksimovicu,Stembi,Gajovicu ali Hemonds ponovo meč viner....koje srce momak ima,kao teletovic 

*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Bravo Igokea, lider na tabeli nakon 3 kola.
Svaka cast, ekipa koja ima glavu, rep i sto je najvaznije srce.
Hemondsova trica za pobjedu.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Svaka cast, Dodiku,Igosima

i lovu...bhsport je napisao/la:Bravo Igokea, lider na tabeli nakon 3 kola.

čestitke na pobjedi

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ali ni blizu onog sto su dali prosli put kada su igrali. Kad se sjetim cifara za koje su igrali Vitkovac i Nadfeji ili Klipa za vodjenje timaKevin je napisao/la:i lovu...bhsport je napisao/la:Bravo Igokea, lider na tabeli nakon 3 kola.
Hemondsova trica za pobjedu.![]()
čestitke na pobjedi

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Kao sto rekoh u svom postu od prije neki dan, Kragujevac je bio velika sansa, i super sto je iskoristena.
Opet se pokazalo da ovogodisnja Igokea ima kvalitet da u neizvjesnoj zavrsnici prelomi na svoju stranu, i sto ima nekoliko igraca koji to mogu uciniti. Sinoc je to bio Hemonds, sutra ce to biti neko drugi, i dobro je sto je tako. Sinocnja postavka igre nije pasala Edvardsu, ali je zato uskocio Sulovic. Jorovic postaje konstanta, a bekovi se nadopunjuju, tako da svako odigra solidnu rolu.
Inace, drago mi je sto je atmosfera u ekipi dobra, i sto limitiranost vecine igraca uspijevaju rijesiti pojacanom rotacijom, igrom bez straha i iskustvom koje vecina njih ima. E sad, koliko ce to sve trajati, vidjecemo. Vazno je da se Dozet i Brkic sto prije oporave, jer sa jos dva igraca prosiruje se broj opcija koje se mogu postaviti na terenu.
Konacno, nadam se da ce za vikend protiv Splita biti sto punija dvorana, sto bolja utakmica, pa nek bolji pobijedi.
Opet se pokazalo da ovogodisnja Igokea ima kvalitet da u neizvjesnoj zavrsnici prelomi na svoju stranu, i sto ima nekoliko igraca koji to mogu uciniti. Sinoc je to bio Hemonds, sutra ce to biti neko drugi, i dobro je sto je tako. Sinocnja postavka igre nije pasala Edvardsu, ali je zato uskocio Sulovic. Jorovic postaje konstanta, a bekovi se nadopunjuju, tako da svako odigra solidnu rolu.
Inace, drago mi je sto je atmosfera u ekipi dobra, i sto limitiranost vecine igraca uspijevaju rijesiti pojacanom rotacijom, igrom bez straha i iskustvom koje vecina njih ima. E sad, koliko ce to sve trajati, vidjecemo. Vazno je da se Dozet i Brkic sto prije oporave, jer sa jos dva igraca prosiruje se broj opcija koje se mogu postaviti na terenu.
Konacno, nadam se da ce za vikend protiv Splita biti sto punija dvorana, sto bolja utakmica, pa nek bolji pobijedi.
moraju i oni jednom ubost i da se poklope neke stvarineno#4 je napisao/la:Ali ni blizu onog sto su dali prosli put kada su igrali. Kad se sjetim cifara za koje su igrali Vitkovac i Nadfeji ili Klipa za vodjenje timaKevin je napisao/la:i lovu...bhsport je napisao/la:Bravo Igokea, lider na tabeli nakon 3 kola.
čestitke na pobjedi![]()
Sinoc je stvarno dobra utakmica bila,nisam imao vise vremena da pisem,ali ono sto sam ranije pisao se ispostavilo tacnim.Posebo bih se osvrnuo na Gajovica koji je pogadjao trojke kada je igokea bila u minusu,i za kojeg sam ja govorio da mu treba dati vise prostora u igri,sino je to momak opravdao.Nadalje mi se svidja igra Adamovica koji igra stvarno za ekipu,podjelio je nekoliko finih pasova,medjutim nisu se svi realizovali pa tako i nema puno asistencija,no vidi se da je potreban ovoj ekipi,i njemu treba dat' vise prostora i vremena i vjerujte mi da bih on to iskoristio maximalno.
Hemondsu kao pravi lider ove ekipe,pogadja kada treba i to je najbitnije.Sve tri tekme do sad je on prelomio na neki nacin.Štemba je sinoc nesto pogadjao,bice od koristi ove sezone,ali negize kao prije,valjda je doslo do zasicenja ili sta je vec,nebih vam znao rec.Raduje me takodjer dobra rola Šulovica koji je centre radnickog nekoliko puta okrenuo i zavrsio poenima.Jorovic je jedna velika kvaliteta u sutu,jer je on poznat kao dobar suter,nekada procentualno najbolji tricas srpske lige gok je igrao za Swissilions .Joksimovic odigrao sinoc dobro,ali nisam nesto pretjerano zadovoljan njim,na momente igra.Nekad imam osjecaj da se boji dignut na sut,pa baca vrel krompir ili Stembi ili Hemondsu.Komatina je sinoc na momente djelovao izgubljeno,puno je grijesio,A Edvards je bio totalno "OUT"-prica za sebe,nije mu skoro nista polazilo za rukom,igro je nesto malo odbranu ali brzo upade u probleme s licnim i to mu je kraj bio.Ovim putem,pohvala za onu prelijepu rampu u prvom poluvremenu
Dok se vrate Dozet i Brkić bice ovo jos bolje....svaka cast bajicu na obavljenom poslu sinoc...
Hemondsu kao pravi lider ove ekipe,pogadja kada treba i to je najbitnije.Sve tri tekme do sad je on prelomio na neki nacin.Štemba je sinoc nesto pogadjao,bice od koristi ove sezone,ali negize kao prije,valjda je doslo do zasicenja ili sta je vec,nebih vam znao rec.Raduje me takodjer dobra rola Šulovica koji je centre radnickog nekoliko puta okrenuo i zavrsio poenima.Jorovic je jedna velika kvaliteta u sutu,jer je on poznat kao dobar suter,nekada procentualno najbolji tricas srpske lige gok je igrao za Swissilions .Joksimovic odigrao sinoc dobro,ali nisam nesto pretjerano zadovoljan njim,na momente igra.Nekad imam osjecaj da se boji dignut na sut,pa baca vrel krompir ili Stembi ili Hemondsu.Komatina je sinoc na momente djelovao izgubljeno,puno je grijesio,A Edvards je bio totalno "OUT"-prica za sebe,nije mu skoro nista polazilo za rukom,igro je nesto malo odbranu ali brzo upade u probleme s licnim i to mu je kraj bio.Ovim putem,pohvala za onu prelijepu rampu u prvom poluvremenu

*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
-
- Kontakt:
Svaka čast Igokei na do sada urađenom,evidentno su najprije uigrali sastav i krenuli kako valja... nadam se da neće biti nekih većih padova i da će konačno neki klub iz RS uraditi nešto više u samoj ABA ligi... 

- MilosObilic
- Kontakt:
Bogami nisi baš u pravu, ova dva crnca plaćaju više nego čitavu prošlu ekipu za ABA liguneno#4 je napisao/la:Ali ni blizu onog sto su dali prosli put kada su igrali. Kad se sjetim cifara za koje su igrali Vitkovac i Nadfeji ili Klipa za vodjenje timaKevin je napisao/la:i lovu...bhsport je napisao/la:Bravo Igokea, lider na tabeli nakon 3 kola.
čestitke na pobjedi![]()

rutinski sinoć. dobra igra, nesebična, lopta kružila do slobodnog igrača, pogađali se relativno otvoreni šutevi.
Nemoguce. Nadfeji i Vitkovac su imali po 13-14 hiljada eura. Da ne pricam o tadasnjim crncima. Chase 27.000 dolara.Bogami nisi baš u pravu, ova dva crnca plaćaju više nego čitavu prošlu ekipu za ABA ligu
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
oba crnca iz Igokea plata ne prelazi 3000 eura mjesecno laži su da se bacaju pare samo je stvar u redovnom primanju i od ove sezone u iskusnoj ekipi koja sluša Bajića iz prostog razloga jer Bajić bilo koju riječ da kaže Čubriju ima da se leti iz ekipe i sigurna primanja odoše, zbog toga se i igra kako se igra trenutnoneno#4 je napisao/la:Nemoguce. Nadfeji i Vitkovac su imali po 13-14 hiljada eura. Da ne pricam o tadasnjim crncima. Chase 27.000 dolara.Bogami nisi baš u pravu, ova dva crnca plaćaju više nego čitavu prošlu ekipu za ABA ligu
veću glupost odavno čuo nisam...eroor je napisao/la:oba crnca iz Igokea plata ne prelazi 3000 eura mjesecno laži su da se bacaju pare samo je stvar u redovnom primanju i od ove sezone u iskusnoj ekipi koja sluša Bajića iz prostog razloga jer Bajić bilo koju riječ da kaže Čubriju ima da se leti iz ekipe i sigurna primanja odoše, zbog toga se i igra kako se igra trenutnoneno#4 je napisao/la:Nemoguce. Nadfeji i Vitkovac su imali po 13-14 hiljada eura. Da ne pricam o tadasnjim crncima. Chase 27.000 dolara.Bogami nisi baš u pravu, ova dva crnca plaćaju više nego čitavu prošlu ekipu za ABA ligu

pa jebote onda bi i Široki mogao Edwardsa dovest
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema sanse da Edwards kosta 3000 EUR. Vjerujem da trose manje, ili makar racionalnije i funkcionalnije ovih par godina, al ovo gore lupnuti je van pameti.
...Život za Široki...
bas glupost.pa nema sanse da jedan Hemonds sa svojih 27godina,dosao u Igokeu radi mizernih 3.000 eura ili jedan Edvards da igra za te pare,sta vam je...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.