Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

TMovac
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la TMovac » 14 okt 2012, 20:43

AlenHalilovic je napisao/la:Hajde da skupimo sve sto ga hocemo pitati, pa cu mu ja poslat... ;) kako vidim jos mu nije niko postavio pitanje
Najbolje bi ga bilo pitat da li prati utakmice reprezentacije BiH.to je sasvim dovoljno
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 14 okt 2012, 21:19

TMovac je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Hajde da skupimo sve sto ga hocemo pitati, pa cu mu ja poslat... ;) kako vidim jos mu nije niko postavio pitanje
Najbolje bi ga bilo pitat da li prati utakmice reprezentacije BiH.to je sasvim dovoljno

Ej je,,,ga sad smo postavili jedno te isto pitanje ^^... al nema veze vidio sam de je moje obsirnije :mrgreen:

Treba ga polahko uvuc i onda konkretne pitanja postaviti... ljudi trebamo ovo iskoristiti da saznamo vise :mrgreen:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 okt 2012, 21:48

Pa nista, kratko jednostavno pitanje - Da li ce mu se sin odazvati na poziv reprezentacije BiH?
Ali da ima ponudjeno DA ili NE bez filozofiranja
pitanje kojim bi rijesili sve dileme
15.10 - 15.06 ...

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 14 okt 2012, 22:08

Za sad sam postavio tri pitanje... nisam nista konkretno pitao, nisam htjeo biti bezobrazan :mrgreen:

Postovani Halilovicu,dali pratite utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovina? Ako da, dali ste pogledali zadnje utakmicu protiv Grcke? Kako je ocjenujete? Koliko sansi BiH ima da se plasira za SP 2014?
Postovani Halilovicu, dali je istina da je vas sin Alen dobio poziv NSBiH-a za nastup U17 reprezentacija i da je ga odbio ili se nije odazvao?
Postovani Halilovicu, rekli ste da ce vas sin Alen dati sam odluku za koju ce reprezentaciju igrati kad bude spreman za to. Posto sigurno razgovrata sa vasim sinom o toj tematici, mozete li mi reci kako Alena savjetujete u tome? Dali zelite da Alen u buduce igra za BiH?

Mozeli se jos ko sjetit neko pitanje? :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2012, 22:12

Pa pitajte ga i nesto drugo a ne samo o sinu, koliko cesto imate priliku da pitate nesto bivseg reprezentativca i to iz perioda kada se stvarala repka. :) Koje su mu utakmice ostale u sjecanju, da li se cuje sa starim saigracima, moze li uporediti tadasnju repku sa danasnjom itd.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 14 okt 2012, 22:26

calcio je napisao/la:Pa pitajte ga i nesto drugo a ne samo o sinu, koliko cesto imate priliku da pitate nesto bivseg reprezentativca i to iz perioda kada se stvarala repka. :) Koje su mu utakmice ostale u sjecanju, da li se cuje sa starim saigracima, moze li uporediti tadasnju repku sa danasnjom itd.

Evo ga :mrgreen:
Postovani Halilovicu,
prije sedmicu dana je se moglo procitati u Hrvatskim novinama da ste se iz "sportskih" razloga odlucili za reprezentaciju BiH i da ste se pokajali posto ste mogli sa ekipom Cirom Blazevicem na veliko takmicenje, dali je ovo istina?
Koja je vam utakmica u reprezentaciji BiH najvise ostalu u sjecanju? Dali ste u kontaktu sa bivsim suigracima reprezentacije?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 okt 2012, 22:29

Čini mi se da je rekao da je iz sportskih razloga odabrao BiH,ali da se NIJE pokajao.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 14 okt 2012, 22:32

Bašić i Halilović podigli Sinj na noge: Hrvatska dobila Izraelce
Hrvatska U-17 nogometna reprezentacija slavila je u Sinju protiv Izraela 4-2. Josip Bašić iz Hajduka zabio je dva gola, a Alen Halilović pogodio je stativu iz penala...

slika

Više od 2500 gledatelja gledalo je u Sinju pobjedu Hrvatske U-17 reprezentacije 4-2 nad Izraelom i uživalo u majstorijama dvojice najdarovitijih mladih hrvatskih nogometaša, Hajdukovog 16-godišnjaka Josipa Bašića i novu zvijezdu zagrebačkog Dinama Alena Halilovića.

Kapetan reprezentacije Bašić odigrao je savršenu utakmicu zabivši dva gola, a Haliloviću ništa nije išlo od ruke - promašio je penal pogodivši stativu, a nakon briljantne akcije s Bašićem i Brodićem Alenov je udarac s gol-linije odbio izraelski stoper.

Nekoliko desetaka skauta medu 2500 gledatelja pratilo je svaki potez hrvatskih bisera. Uz nezaustavljivog Bašića, pred čijim su naletima mladi Izraelci napucavali lopte preko ograde, izvanrednu partiju pružio je Fran Brodić iz Dinama. Centarfor Gudeljeve reprezentacije dvaput je asistirao Bašiću, a treći gol zabio je krasnim trzajem glavom nakon kornera.

Bašićev lob iz punog trka u 13. minuti, nakon što su Izraelci već u 2. poveli 1-0, najljepši je potez utakmice. Gudeljeva reprezentacija polako izrasta u jednu od najmoćnijih u svom godištu u Europi. U utorak i petak čekaju ih preostale dvije utakmice na kvalifikacijskom turniru, u Dugopolju protiv Kazahstana te u Imotskom protiv Turske.

Bez obzira na loš dan, pehove i pogođenu stativu iz penala, 2500 navijača pljeskom je pozdravljalo svaki dobar potez Halilovića. Njega i Bašića nakon utakmice ispred stadiona čekalo je 50-tak sinjskih dječaka. Svi su željeli fotografiju ili potpis budućih zvijezda hrvatskog nogometa.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 okt 2012, 22:42

nate je napisao/la:Čini mi se da je rekao da je iz sportskih razloga odabrao BiH,ali da se NIJE pokajao.
daj ne budi smijesan.da je birao cisto iz sportskih razloga odabrao bi Hrvatsku.Jer je u tom trenutku Hrvatska je bila bolja od BiH.Danas vec nije.Smio bi se cak usuditi reci da je BiH barem u ovom trenutku najjaca repka sa ex Yu prostora.Da li ce tako i ostati vidjet cemo.Nadam se da hocemo,jer bi to bila nekakva mala utjeha,pravda ,jer su se svi okitili nasim perjem.i svi uzivaju taj ugled u fudbalskom/nogometnom svijetu zahvaljujuci igracima koje su oteli od BiH
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 14 okt 2012, 22:44

TMovac je napisao/la:
nate je napisao/la:Čini mi se da je rekao da je iz sportskih razloga odabrao BiH,ali da se NIJE pokajao.
daj ne budi smijesan.da je birao cisto iz sportskih razloga odabrao bi Hrvatsku.Jer je u tom trenutku Hrvatska je bila bolja od BiH.Danas vec nije.Smio bi se cak usuditi reci da je BiH barem u ovom trenutku najjaca repka sa ex Yu prostora.Da li ce tako i ostati vidjet cemo.Nadam se da hocemo,jer bi to bila nekakva mala utjeha,pravda ,jer su se svi okitili nasim perjem.i svi uzivaju taj ugled u fudbalskom/nogometnom svijetu zahvaljujuci igracima koje su oteli od BiH
smajlićkojilupaglavomuzid
:lol: :lol: :lol:
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 okt 2012, 22:46

TMovac je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 14 okt 2012, 22:55

Alen Halilovic, buducnost bosansko-hercegovackog fudbala. Vidi se da nije sretan u kockastom dresu :mrgreen:

ferguson keru zar nisi reko da se neces vise javljati na ovoj temi? :D

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 14 okt 2012, 22:57

Samo nisam mogo procitat na stranici kako i kada ce biti odgovor na pitanja?

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 14 okt 2012, 23:01

Vidim da na temi ima i Bosanaca i Hrvata, e sad, svima ću vam dati za primjer slijedeće.

Ja/ti, kao prosječan Bosanac, Hrvat ili nešto deseto, da kojim slučajem odem vani, u najbogatiju, ma najbolju zemlju na svijetu bih želio da MOJ sin isključivo igra za MOJU zemlju i cijelim životom bih ga na to pripremao i navodio. Da li biste to željeli?

Zar mislite da bivši reprezentativac BiH, čovjek koji je igrao u najtežim vremenima i sekundu želi da njegov sin igra za HR, ili recimo Njemačku da se kojim slučajem tamo zatekao?
Isto tako, moj otac je meni bio idol i sve bih dao da budem kao on i volim i poštujem sve vrijednosti koje je i on volio, predpostavljam da je tako i sa malim Alenom. Da li i vi tako mislite za vašeg oca?

Kad dođe vrijeme siguran sam da će se mali opredjeliti za nas, trenutno bi bilo jako glupo da to uradi ako misli nastaviti školovanje, treninge i život generalno u HR.

Molim vas omladino, da ga fakat malo popustite jer vi sigurno ništa nećete promjeniti, kad dođe vrijeme igrat će za nas, to bi svak pametan trebao zaključiti!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 okt 2012, 23:10

Lijepo objašnjeno.
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 okt 2012, 05:44

hattab je napisao/la:daj Boze da sinoc nije gledo tekmu :) sto mu to treba da djeli teren za vranjesom i zahirovicem :lol:
Jah,eto kockasti su napravili ''izvrstan''posao u Atini,pa je mogao odgledati i te bisere :roll: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 15 okt 2012, 16:56

Mislim da je @Žvaka zatvorio ovu diskusiju svojim komentarom. Sad nam preostaje samo da čekamo da Alen dodje do nivoa da može konstantno igrat seniorske utakmice.

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 15 okt 2012, 17:37

harishp je napisao/la:
hattab je napisao/la:daj Boze da sinoc nije gledo tekmu :) sto mu to treba da djeli teren za vranjesom i zahirovicem :lol:
Samaras 71', Gekas 79
su pokazali s kim treba dijeliti teren ... :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alex ! 10 !

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 15 okt 2012, 19:08

JOHNNYJUVE je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Samaras 71', Gekas 79
su pokazali s kim treba dijeliti teren ... :lol:
Daj boze da svaki put izgubimo od Grcke pa onda zavrsimo na europsko ili svijetsko prvenstvo :P U svakom slucaj, portugalska reprezentacija je pokazala skim netreba dijelit teren:P

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 15 okt 2012, 20:03

hattab se zajebavao, a prčuladija to shvatila ozbiljno, pa ga još i citiraju i pokušavaju ubjediti da za Alena ne bi bila sramota da dijeli teren s Vranješom :)

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.