neurofunk je napisao/la:Bravo. Fenomenalan post, nivo provokacija na maksimumu. Ja kolko znam do kraja ima još 4 trke tako da to tvoje "Alonso nije pobjedio" ne pije vode. Krenuti sa druge pozicije i pobjedit nije maestralno. Imam pravo da pišem, imam pravo da se javljam, nije ovo tvoja privatna tema pa da govoriš nekome "šta se javljaš". Bolje ohladi malo, možda se sjebeš kad se u Brazilu bude mahalo kockastom zastavom.Genghis je napisao/la:Da ? Šta pjeniš sto alonso nije pobjedio od nove godine, mojne meni prosipati te jeftine fazone, fantastično je odradio utrku i pretekao Webbera koji je pokusao uzvratiti istom mjerom ... dok sa druge strane Massi su iz boksa poručili da uspori, jer bi tim tempom pretekao Alonsa , tako da ja ne znam sta se ti uopste javljasneurofunk je napisao/la:Maestralna ? Strtao sa druge pozicije i završio prvi ? I to ti zoveš maestralnom pobjedom ?
Maestralna pobjeda nije kad startas kao drugi i onda preuzmes vodstvo i tokom cijele trke odolijevas pritisku i odradjujes je rutinski?
Sta,maestralno je kad preteknes 10 ljudi,izletis na krivini,vratis se,preteknes jos 5oricu i onda na ciljnoj ravnini preteknes i prvog i pobijedis? Nije ti ovo Need for Speed
Vettel napravio sjajnu seriju i pad forme u Alonsovoj voznji je odlicno iskoristio.U sledece 4 utrke samo da ga zaobidju problemi s bolidom,alternator konacno radi kako treba.