Meni piči ko na TV-uSenaid L.F.C je napisao/la: meni steka,jednostavno slika stane i nista se ne cuje,il stane a cuje se komentator.
vjerovatno se je na kanal BHT nakacilo previse ljudi a FACE zjapi prazan

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Meni piči ko na TV-uSenaid L.F.C je napisao/la: meni steka,jednostavno slika stane i nista se ne cuje,il stane a cuje se komentator.
vjerovatno se je na kanal BHT nakacilo previse ljudi a FACE zjapi prazan
tako je , samo ne bi ja potcjenjivo pobjedu protiv litve I nazivo je malom....slovaci su prosuli bod protiv njih....nema slabih u modernm fudbalu...ukrajina gubi od crne gore kod kuce....milomlat je napisao/la:Nekad smo od ovih malih gubili. Sad nema iznenadjenja, prasimo ih krvavo a pokazali smo da nam ni veliki nisu problem. Cini mi se da nam ni sudije vise nisu problem ko prije. Sve se poklopilo da se u Brazil ode bez ziga autsajdera.dijalog je napisao/la:mi smo postali kraljevi ovih malih utakmica, a u jačim nas nema nigdje... pjanić igrač poluvremena definitivno
ja da sam na tvom mjestu prestao bi gledati fudbal i okrenuo se košarci i rukometu...IVICA OSIM je napisao/la:lose igramo skroz
nismo mi zasluzili ovakom igrom nigdje da idemo
svaka utkmica patnja ziva
ovo pod hitno treba nesto mjenjati
POTPISdijalog je napisao/la:out miske
in stevanović
Upravooo takooooomilomlat je napisao/la:Na YTubeu je pristojno. Nije neka ostra slika ali bar ne steka. Hvala care koji god da si sto si postavio ovo.
Kakve to veze ima? Zato Pape tjera igrace da trceCartman je napisao/la:E moj Pape, brze Ciro od tebe trci.
Stvarno zamaras svojim glupim komentarima..Prvo seres po Vedi konstantno vec duzi period,sad ides u kontru i kad je Mire u pitanju..Pjanic 22 god. > Modric 22 god..M4kaveli je napisao/la:Modric i jeste bolji od Pjanica.
Ali Miralem je mladji i moze biti bolji za koju godinu ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.