Meni piči ko na TV-uSenaid L.F.C je napisao/la: meni steka,jednostavno slika stane i nista se ne cuje,il stane a cuje se komentator.
vjerovatno se je na kanal BHT nakacilo previse ljudi a FACE zjapi prazan
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
- LarryDavid
- Kontakt:
tako je , samo ne bi ja potcjenjivo pobjedu protiv litve I nazivo je malom....slovaci su prosuli bod protiv njih....nema slabih u modernm fudbalu...ukrajina gubi od crne gore kod kuce....milomlat je napisao/la:Nekad smo od ovih malih gubili. Sad nema iznenadjenja, prasimo ih krvavo a pokazali smo da nam ni veliki nisu problem. Cini mi se da nam ni sudije vise nisu problem ko prije. Sve se poklopilo da se u Brazil ode bez ziga autsajdera.dijalog je napisao/la:mi smo postali kraljevi ovih malih utakmica, a u jačim nas nema nigdje... pjanić igrač poluvremena definitivno
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Pjanic je za Modrica Mesii. Ali ozbiljno, bez zezanja ikakvog. Malom je 22 godine i kad bude imao 26 vjerovatno ce bit nezamjenjiv u Barci ili realu.
- JOHNNYJUVE
- Kontakt:
ja da sam na tvom mjestu prestao bi gledati fudbal i okrenuo se košarci i rukometu...IVICA OSIM je napisao/la:lose igramo skroz
nismo mi zasluzili ovakom igrom nigdje da idemo
svaka utkmica patnja ziva
ovo pod hitno treba nesto mjenjati
pjanić je TITO u ovoj reprezentaciji... steta ozljede protiv GRČKE sad bi se veselili 12. bodu ..
vranjes!!!!! 22 godine igra stopera u jednoj od najboljih repki evrope (to je ona repka sto je DALEKO najefikasnija u evropi iako nam drug "osim" iznad tvrdi da smo PATNJA ŽIVA
ubit ih sa jos 3 komada DOSTA :d
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
alex ! 10 !
alex ! 10 !
Sad ubaciti Stevanovica, Zukanovic i jos nekog...
Pravda za Papeta!
out miske
in stevanović
in stevanović
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pjana ti zakuhaj kako god znas,sa 20-30m valjace
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Na YTubeu je pristojno. Nije neka ostra slika ali bar ne steka. Hvala care koji god da si sto si postavio ovo.
Ma ne valja ovo nista, Pape skroz promasio taktiku a nije mi jasno zasto Vranjesa ne zamijeni
!
kada bi se u grupi poredali po abecedi ja bi bio zadovoljan 
Kakva partija Pjanica! Kakve lopte i asistencije daje Pjanic, nadam se da ce uskoro preci u neki veci klub...
Spahic je imao 2-3 greske pri dodavanju, pokusaju driblinga ili cega vec, sto nas jedna greska mogla, ali na srecu nije, kostat gola ali tu je bio Vranjes, koji igra sjajno kao i Spaha, Begovic, PJANIC (zasluzuje da bude njegov ime napisano velikim slovom i da bude boldirano), da vise ne nabrajam, ode gledat tekmu, svi su sjajno odigrali...

Spahic je imao 2-3 greske pri dodavanju, pokusaju driblinga ili cega vec, sto nas jedna greska mogla, ali na srecu nije, kostat gola ali tu je bio Vranjes, koji igra sjajno kao i Spaha, Begovic, PJANIC (zasluzuje da bude njegov ime napisano velikim slovom i da bude boldirano), da vise ne nabrajam, ode gledat tekmu, svi su sjajno odigrali...
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
POTPISdijalog je napisao/la:out miske
in stevanović
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Upravooo takooooomilomlat je napisao/la:Na YTubeu je pristojno. Nije neka ostra slika ali bar ne steka. Hvala care koji god da si sto si postavio ovo.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
E moj Pape, brze Ciro od tebe trci. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakve to veze ima? Zato Pape tjera igrace da trceCartman je napisao/la:E moj Pape, brze Ciro od tebe trci.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
EVO GOLA SAD

Zadnja izmjena: vm22, dana/u 16 okt 2012, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Stvarno zamaras svojim glupim komentarima..Prvo seres po Vedi konstantno vec duzi period,sad ides u kontru i kad je Mire u pitanju..Pjanic 22 god. > Modric 22 god..M4kaveli je napisao/la:Modric i jeste bolji od Pjanica.
Ali Miralem je mladji i moze biti bolji za koju godinu ..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Glupo bi bilo ako nasjednu na provokacije. Trebaju vise naucit da sa papcima treba gospodski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.