konkretno, mislio sam na početak meča...Raul_64 je napisao/la:A u ostalom igra
Cooper pogriješio si toalet, ženski je sa druge strane...
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
konkretno, mislio sam na početak meča...Raul_64 je napisao/la:A u ostalom igra
Tvoje pravo lice pokazuje to sto akt 10 ili 15 klinaca i gomile sa tribina poistovecujes sa citavim narodom. To se inace zove fasizam, ali dobro, mlad si, naucices...Cooper je napisao/la:Ne, ne. Samo kažem realnu činjenicu.
mehmedovic je napisao/la:? "....
% се " $ ",& $ право ?,$ ?...
% се $ " %,? " $ &,% " & "...
skyisthelimit je napisao/la:mehmedovic je napisao/la:? "....
% се " $ ",& $ право ?,$ ?...
% се $ " %,? " $ &,% " & "...
Kad smo vec himni da li su je svi na terenu pjevali ?
Pretpostavljam da jesu, jer samo ti mogu igrati
Kao i kolega Cooper i ti izgleda ne praviš razliku između simbola za muški wc, ženski wc ima drugačiju strukturu...sprat niže...dijalog je napisao/la:hrvati će vas oderati i u zagrebu i u beogradu.
I da ode Sinisa, vec vidim "Srpskog Mourinha" i njegovu postavu sa 3 zadnja vezna, a na spisku razne Mirice, Injce i ostale propalitete i mediokritete.alan_kardec je napisao/la: jedna dobra stvar je što će brzo zatvoriti vrata sa vanjske strane tako da nećemo morati gledati njegove vratolomije sa đuričićem na centarforu, pozivanje lekića, šćepovića i drugih momaka koji ne zaslužuju dres repke, konstantno ignorisanje kvaliteta subotića i kuzmanovića u prvom redu, pa onda đorđevića, ljajića, đurđića, jankovića, ninkovića... Žali Bože!
Ili ko zna, možda ipak hoćemo.
Ne, nisi trosio zivce na degenerike, vec na degenerika i njegove pulene.Najgore mi je što sam večeras trošio živce na degenerike.
Reprezentativac Srbije Branislav Ivanović odlučio je da više ne igra za nacionalni tim dok je selektor Siniša Mihajlović, dok je strateg "orlova" poručio Aleksandru Kolarovu da mora da skine dres sa brojem "11" i ubuduće nosi "trojku", epilozi su, kako se nezvanično saznaje, svađe posle duela sa Belgijom....
+1Navijačima BiH i Hrvatske koji večeras slave, želim sve najbolje i da Bog da se plasirali u Brazil, a ovome što psuje majku četničku, bi se rado nagovorio, ali ne vrijedi, debil će biti ubrzo banovan.
Super ...prvo smo se olako odrekli TOP ŠTOPERA kao što je Nemanja Vidić...sad je selektor bukvalno istjerao Beka Evropskog kalibra,koji igra standardno u ekipi koja je šampion evrope...a ne bi me čudilo i da Subotić nakon ovog poniženja i izostavljanja iz Prvih 11 na 4 meča ode iz nacionalnog tima....alan_kardec je napisao/la:pa nije slučajno izostavio ivanovića iz prvih 11. nešta su se zakačili poslije belgije.
sad se može očekivati i odlazak Baneta iz repke.
edit: sad vidim da je bane odlučio da ode iz repke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.